Před a po
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Před a po
Dělám si to pro sebe, nikam nespěchám, takže si občas klepnu a až to bude, tak to bude. Pro mne je to učební pomůcka a sebetrýznění ta to, jak to auto dopadlo. Jinak díky za pochvalu.
www.vh-autoservis.cz
H S2000 AP1 / V 850 SW
H S2000 AP1 / V 850 SW
S tým blatníkom by som sa ozaj nebabral ani keby to bolo pre mna samého. Ten plech sa vždy nejak natiahne a bárs ho vyklepeš a nejak dopasuješ že to bude opticky sedieť + medzery, tak keby si nahodil potom iný nepoškodený blatník tak to bude "utekať".
A ked pozerám na fotku toho blatníka pred rovnaním tak už je vidieť že už raz bol opravovaný / gitovaný - je tam olúpaný git. To už bolo naozaj na výmenu
A ked pozerám na fotku toho blatníka pred rovnaním tak už je vidieť že už raz bol opravovaný / gitovaný - je tam olúpaný git. To už bolo naozaj na výmenu
A mi je to jedno. Utíkat nebude. A když se z tabule plechu vyklepe blatník, tak je to taky blbě? To se u toho tolikrát rozklepe a ponatahuje, že to je taky vlastně na nic. Akorát že já to prezehlim a bude jako nový, takže obavy lidí, kteří neví ani jak se drží kladivo mne jen baví.
www.vh-autoservis.cz
H S2000 AP1 / V 850 SW
H S2000 AP1 / V 850 SW
Tým človekom čo nevie ani ako sa drží kladivo si myslel mna?
Dobrý vtip...
Ja som si kúpil auto zámerne poškodené, stálo má 50% bežnej trhovej hodnoty. Na prvej fotke je blatník už statočne vybúchaný aby sa dal vôbec kufor nejak zatvoriť, obe zadné svetlá rozbité (pravé rozbité od zadnej kapoty). Predný blatník bol tiež na kašu, ten som vymenil hned. Dvere sa vyklepali aby nebola škaredá medzera, ale ešte majú vadu (nemám čas). Zadný blatník bol na určitý čas vyklepaný, ale to len preto lebo blatník na Legacy sa zhána horšie ako na trebárs Octaviu a ked sa zohnal druhý zadný blatník tak sa šlo na výmenu

Zafira s OPC paketom... Ohnuté nosníky, spodný ram pod motorom, prevalený "A" stlpik, mierne poškodená strecha + rozbité strešné

Ešte mám pokračovať?
Ja hovorím z vlastných skúseností...
Dobrý vtip...
Ja som si kúpil auto zámerne poškodené, stálo má 50% bežnej trhovej hodnoty. Na prvej fotke je blatník už statočne vybúchaný aby sa dal vôbec kufor nejak zatvoriť, obe zadné svetlá rozbité (pravé rozbité od zadnej kapoty). Predný blatník bol tiež na kašu, ten som vymenil hned. Dvere sa vyklepali aby nebola škaredá medzera, ale ešte majú vadu (nemám čas). Zadný blatník bol na určitý čas vyklepaný, ale to len preto lebo blatník na Legacy sa zhána horšie ako na trebárs Octaviu a ked sa zohnal druhý zadný blatník tak sa šlo na výmenu

Zafira s OPC paketom... Ohnuté nosníky, spodný ram pod motorom, prevalený "A" stlpik, mierne poškodená strecha + rozbité strešné

Ešte mám pokračovať?
Ja hovorím z vlastných skúseností...
proč by neseděl?Pokud klempíř není vůl, tak to nerozklepe jak Sobota nejtek.A že tam je kyt ještě neznamená, že je bezpodmínečně na vyhození ,jak psal Angličák, je to prostě pro zábavu je to jeho a vypadá to dobře.Když to spásne se zbytkem, tak není proč by to utíkalo.Chlap umí a ví do čeho se pouští.....
Todle dřív uměl vyklepat každej pořádnej karosář.....
Todle dřív uměl vyklepat každej pořádnej karosář.....
svět dospělých je pro mne záhadou......
Uteká to často preto lebo sa ohnú trebárs aj tie časti kde je blatník uchytený + predné čelo a bárs sa ten krivý blatník vyklepe tak že to "sedí", tak ked sa nahodí nepoškodený blatník tak zrazu to uteká (nesedí na všetky skrutky a vzniká velká medzera) a písal som to zvlášť preto lebo už to bolo raz buchnuté.
Druhý blatník sa dáva práve preto aby sa podla neho "vyrovnali" tie časti pod ním. Trebárs vôbec nemusí byť vidieť že je zohnutá aj kapota a keby sa vymenil blatník za iný, tak zrazu môže vyskočiť problém na blatníku vs kapota.
Také niečo ako "opravovať" vymenitelný diel sa robí iba v prípade že ide o malé poškodenie, v prípade že nie je jednoduché zohnať náhradný diel, alebo trebárs vtedy, ked sa jedná o diel ktorý nie je demontovatelný ako zadný blatník. Robí to tak každý klampiar. A robí to tak aj preto, lebo výmena je lacnejšia ako sa babrať X hodín rovnaním / dopasovaním + gitovaním, ked ten druhý blatník stačí viacmenej prelakovať
Toto je výsledok, ked sa "šetrí" na dieloch a nemenia sa, je to skrátka vidieť. Ano dalo by sa to lešpie ale bola by to nekonečná babračka a robota niečo stojí

Druhý blatník sa dáva práve preto aby sa podla neho "vyrovnali" tie časti pod ním. Trebárs vôbec nemusí byť vidieť že je zohnutá aj kapota a keby sa vymenil blatník za iný, tak zrazu môže vyskočiť problém na blatníku vs kapota.
Také niečo ako "opravovať" vymenitelný diel sa robí iba v prípade že ide o malé poškodenie, v prípade že nie je jednoduché zohnať náhradný diel, alebo trebárs vtedy, ked sa jedná o diel ktorý nie je demontovatelný ako zadný blatník. Robí to tak každý klampiar. A robí to tak aj preto, lebo výmena je lacnejšia ako sa babrať X hodín rovnaním / dopasovaním + gitovaním, ked ten druhý blatník stačí viacmenej prelakovať
Toto je výsledok, ked sa "šetrí" na dieloch a nemenia sa, je to skrátka vidieť. Ano dalo by sa to lešpie ale bola by to nekonečná babračka a robota niečo stojí

robí se to tak ve většině servisech proto, protože čas jsou peníze.Hrát si na svým je věc druhá.Ale zbytečně moc to prožíváš, míry jsou daný a pořád existujou metry, úhelníky, pravítka atd., když se daj rovnat karoserie na stolicích, tak proč by nešlo spasovat i tohle?Klempíř musí vědět jak šla rána,aby rovnal "doproti" a tudíž by se měl podívat i po dílech okolo a pod nima....
A pokud to bereš tak, muselo by se dělat jen z origo dílů.Tenhle blatník bude sedět líp než lecjakej dabl....
V bejvalý práci bych raději vyklepával takhle rozmačkaný díly než dopasovávat ty laciný dably.....
A pokud to bereš tak, muselo by se dělat jen z origo dílů.Tenhle blatník bude sedět líp než lecjakej dabl....
V bejvalý práci bych raději vyklepával takhle rozmačkaný díly než dopasovávat ty laciný dably.....
- JOE_Cik
- Kontaktovat uživatele:
kua, co je to ten "bárs"... ????????

Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD
Renault Clio 1,8 16V-letadlo..SOLD
Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
Renault Clio 1,8 16V-letadlo..SOLD
Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
Nehovorím o žiadnych náhradách, ale o použitom originále z iného auta. Aj ked je S2000 exotika tak druhý blatník nemôže byť zasa až taký problém. Pričom zadný blatník sa vymienal
Ako som písal - rovnať niečo čo už bolo buchnuté predtým, tak na to moc klampiarov chuť nemá a kludne takú zákazku odmietne.
Ako som písal - rovnať niečo čo už bolo buchnuté predtým, tak na to moc klampiarov chuť nemá a kludne takú zákazku odmietne.
Vidím, že máš prostě svoji pravdu a tak to nebudu řešit. To je asi ta chvíle, kdy by tě Migel poslal do prdele.
To je prostě CZ klasika řešit něčí pohnutky, pak jestli se to vyplatí a nebo kolik to stálo
a přitom umět a vědět hovno.
To je prostě CZ klasika řešit něčí pohnutky, pak jestli se to vyplatí a nebo kolik to stálo

www.vh-autoservis.cz
H S2000 AP1 / V 850 SW
H S2000 AP1 / V 850 SW
- AR166
- Kontaktovat uživatele:
to se nevyplati. 

www.ar166.galerie.cz..........................................................................................................................................Mattig SSF (Sokolov-Svatava-Felgen) 

....vůbec nechápu, proč mi to ty lidi vozej
................

www.vh-autoservis.cz
H S2000 AP1 / V 850 SW
H S2000 AP1 / V 850 SW
- AR166
- Kontaktovat uživatele:
mel by ses vysrat na klepani a delat treba jen same vr6.
www.ar166.galerie.cz..........................................................................................................................................Mattig SSF (Sokolov-Svatava-Felgen) 

...ale proč to tu vozí, to je na hovno fakt....za ty prachy.....to se fakt nevyplatí

www.vh-autoservis.cz
H S2000 AP1 / V 850 SW
H S2000 AP1 / V 850 SW
- LiberaleMiguel
Jeho už po prvním komentářiAngličák píše:Vidím, že máš prostě svoji pravdu a tak to nebudu řešit. To je asi ta chvíle, kdy by tě Migel poslal do prdele.

Konečně mě někdo chápe

- SomČarovný
Joe: +1
Pufko: Nechápu, jak někdo může ke všemu tak negativní jako Ty. V každém tématu, k čemukoliv . . .

Pufko: Nechápu, jak někdo může ke všemu tak negativní jako Ty. V každém tématu, k čemukoliv . . .
7GTD
Je to složité, vidím že taky tedy něco umíš, ale stejně je mi to jedno co říkáš. Vyklepal bych klidně i ten zadní, ale ležel mi na půdě jiný, tak sem si řekl, že to nebudu přehánět. Chápu, že to vidíš jinak, ale mi je to úplně jedno co píšeš. Nežádal jsem o řadu, ani stanovisko. Potažmo se mi to zatím vyplatilo klepat i v přepočtu na peníze. Tak nechápu proč mi sdelujes něco, co jde mimo mne.
www.vh-autoservis.cz
H S2000 AP1 / V 850 SW
H S2000 AP1 / V 850 SW
- Libor12
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Na klepání S2K se vyser a kup si subaru. 

toyota corolla gti 4a-ge 1.6 "V2" 226hp/9500rpm
IMF Master Ignition Forum - http://
imfsoft-forum.eu/
Válcová zkušebna 4X4 až do 1200HP
IMF Master Ignition Forum - http://
imfsoft-forum.eu/
Válcová zkušebna 4X4 až do 1200HP
není to 4x4...budou se ti sjíždět víc gumy, hlavně ze začátku....vysrat sa.
tyvole to slyšim VŽDY když někdo projde kolem mej rozestavěnej starej hondy "a to se ještě dneska vyplatí? támhle z němec si máš nechat dotáhnout novu jebku a budeš king"
Moja odpoveď bola myslená v prvom rade tak že by som nevyklepával blatník keď už raz vyklepávaný bol. Zvlášť keď to je diel ktorý ide vymeniť
nemá cenu se o tom už dál bavit.Ať si každej dělá co chce s čím chce a jak chce....
Každopádně s kladívkem moc dobrá práce, o tom žádná

..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
Hybridizace v praxi - dvouteplotní spínač M14x1.5 do díry 1/8 NPT

Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Před (listopad 2010)
Mezi (2010-2012)
Dnes 24.9.2018 po STK a poprvé na RZ v provozu
Mezi (2010-2012)
Dnes 24.9.2018 po STK a poprvé na RZ v provozu
.....::::Š110R::::......74
ex: uz moc aut mi proslo pazourama..se snad ani neda spocitat
aktuální: VW Passat B5 +mrdinka na skákání a prodej
Nissan Patrol W160 3,3D(SD33)-No turbo, No Brakes
Kdo nespí.....NEZASPÍ !!!
ex: uz moc aut mi proslo pazourama..se snad ani neda spocitat
aktuální: VW Passat B5 +mrdinka na skákání a prodej
Nissan Patrol W160 3,3D(SD33)-No turbo, No Brakes
Kdo nespí.....NEZASPÍ !!!
Downsizing výfuku 

Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Kdo si hraje, nezlobí. Nebyl záměr to udělat naprosto dokonalé, jen jsem chtěl něco ověřit. Předtím nějaký pokus o blatník, pak jsem to překlepal na jiný blatník 

www.vh-autoservis.cz
H S2000 AP1 / V 850 SW
H S2000 AP1 / V 850 SW
pěkný 
plánuješ do budoucna dělat i takovýhle auta?
Otec mi jednou vyprávěl, že každej z klempířů musel na učňáku umět vyrobit blatník na starou Octaviu....Jenže to je skoro 40 let.Dneska se tenhle obor ruší a někde už se i zrušil...

plánuješ do budoucna dělat i takovýhle auta?
Otec mi jednou vyprávěl, že každej z klempířů musel na učňáku umět vyrobit blatník na starou Octaviu....Jenže to je skoro 40 let.Dneska se tenhle obor ruší a někde už se i zrušil...
Tohle ja paráda, na to vždycky nevěřícně koukám, jak do toho někdo hodiny klepe a pak je najednou hotovo

VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK