Předvolaní k PČR A JINÉ OTÁZKY - otázky a odpovědi

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

Odpovědět
F.l.a.n.e.l.

Re: Předvolaní k PČR A JINÉ OTÁZKY - otázky a odpovědi

Příspěvek od F.l.a.n.e.l. »

Eiffel píše:pro zdejší policisty, mám auto, kde vepředu není žádné místo na RZ - z výroby - může se značka v půlce zlomit a ohnout? Svisle, mám auto do špičky. Děkuju
asi kus od kusu ;-) teoreticky když bys dam dal podkladku tak tam tu znacku das i rovnou :-D rekl bych ze je to individualni.
a pokud ohlá, tak pak....
(zase kus od kusu, jeden ti rekne ze ok, druhy ze je to necitelne...)
PS: jen aby nedoslo ke konfliktu, tak je mi fuk i kdyby si jezdil po strese s napisem airbas, ale co mas za auto ze to je tak spicate?

§ 22 Přestupky proti bezpečnosti a plynulosti provozu na pozemních komunikacích

(1) Přestupku se dopustí ten, kdo v provozu na pozemních komunikacích

a) řídí vozidlo,

2. jehož tabulka státní poznávací značky (registrační značky) je zakryta, nečitelná nebo upravena či umístěna tak, že je znemožněna nebo podstatně ztížena její čitelnost,
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...

Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše :poklona:

SubTera

Příspěvek od SubTera »

adam: hned za tou informacni tabuli je radar, to bys jako Kladenak mel vedet. na co by byl radar v tabuli, kdyz dalsi je metr od ni? Jinak pokuty z toho useku chodi do tydne. Jelikoz naproti Relaxu mam skolu, tak to pokousim nekolikrat denne :lol:

Eiffel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eiffel »

F.l.a.n.e.l. píše: asi kus od kusu ;-) teoreticky když bys dam dal podkladku tak tam tu znacku das i rovnou :-D rekl bych ze je to individualni.
a pokud ohlá, tak pak....
(zase kus od kusu, jeden ti rekne ze ok, druhy ze je to necitelne...)
PS: jen aby nedoslo ke konfliktu, tak je mi fuk i kdyby si jezdil po strese s napisem airbas, ale co mas za auto ze to je tak spicate?

§ 22 Přestupky proti bezpečnosti a plynulosti provozu na pozemních komunikacích

(1) Přestupku se dopustí ten, kdo v provozu na pozemních komunikacích

a) řídí vozidlo,

2. jehož tabulka státní poznávací značky (registrační značky) je zakryta, nečitelná nebo upravena či umístěna tak, že je znemožněna nebo podstatně ztížena její čitelnost,
Cadillac seville, vepředu byla jen malá švýcarská značka a taky ohlá. Nárazník je do špičky, ale do tupého úhlu. No teď je tam nabastlená normální značka a je zohýbaná jako prase, budu dávat us formát, ten je potřeba upravit jen trošku
Cadillac seville V8 4.6 :D
zatím ještě žiju...

Eiffel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eiffel »

F.l.a.n.e.l. píše: asi kus od kusu ;-) teoreticky když bys dam dal podkladku tak tam tu znacku das i rovnou :-D
Ještě mě napadlo to vyrobit, ale zase to nebude mít atest a odstátá RZ bude ostrá hrana :D
zatím ještě žiju...

F.l.a.n.e.l.

Eiffel píše:
F.l.a.n.e.l. píše: asi kus od kusu ;-) teoreticky když bys dam dal podkladku tak tam tu znacku das i rovnou :-D
Ještě mě napadlo to vyrobit, ale zase to nebude mít atest a odstátá RZ bude ostrá hrana :D
Když tam dáš podkladku tak to ostrá hrana nebude ;-)

To je ono? :-D :slina:
http://image.customrodder.com/f/9017341 ... ville+.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...

Eiffel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eiffel »

nene, já mám novější

na té fotce je vidět, že to je našroubovaný do gumových nárazníčků, které tak ztrácejí svůj smysl...
Obrázek
Obrázek
zatím ještě žiju...

F.l.a.n.e.l.

Tyvole není ti to malé? :-D Jak tě vidím za tím volantem....

Jinak si myslím že když to ohneš ve tvaru toho nárazníku jakoby do špičky tak se nic nestane ne?
Jako hele ja nechci moc radit, pak chytneš cipa, dostaneš flastr a složenku pošleš mě, takže jen konzultujem :-D

Eiffel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eiffel »

auto je to velký dost, toho se neboj :D
zatím ještě žiju...

F.l.a.n.e.l.

Já neřekl že je to malé ajfeli. :-D Já se ptal jestli to tobě není malé :-D

Eiffel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eiffel »

je mi to akorát tak, aby to bylo opravdu pohodlné, probe jsem si oblíkal, ale nebylo to špatný tady mám kolem sebe i prostor.

No a příští auto bude samo fullsize, takže tam už to bude o rozvalování se
zatím ještě žiju...

mr.modena
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr.modena »

když policajti v autě měří, pořizujou nějakej záznam z celýho "dne" nebo pořizujou jen jednotlivý fotky?
>> Czechferrari.cz <<
>> Advokátní kancelář Mgr. Jaroslav Hanus <<

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

jak si modeno dopadl, jak tě kdysi změřili a měl si bejt v čistírně?
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

mr.modena
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr.modena »

správní řízení dále běží.... zatím v prvním stupni
>> Czechferrari.cz <<
>> Advokátní kancelář Mgr. Jaroslav Hanus <<

Boháček

Příspěvek od Boháček »

mr.modena píše:když policajti v autě měří, pořizujou nějakej záznam z celýho "dne" nebo pořizujou jen jednotlivý fotky?
Ukládaly se jen snímky s přestupkem, ovšem jak je to dnes ?
vzdělání není zárukou inteligence

SubTera

Příspěvek od SubTera »

Pred chvili jsem byl zastaven PCR. Jel jsem za nima cca 3km, kdy ani jednou nepouzili na krizovatkach blinkr. Ja blikam, neublizi mi to. Vse zacalo na dlouhe tahle dvoupruhove rovince, ktera se dale deli vpravo, vlevo a rovne. Jelikoz jsem jel necelych 50kmh, podarilo s mi po chvilce jet vedle nich a jal jsem se jet v pravo a oni vlevo. Po mem odboceni zastavili, stocili to za mnou a jeli pro zmenu 700m za mnou az k domu, kde me zastavili.

(vekovy prumer +-22, tri kousky, s dvema z nich se znam, treti zustal nekde v fuc)
PCR: Dobry vecer, pane ridici, pripravte si doklady atp. k rizeni vozidla.
Ja: (podavam OT, zelenou, ridicak, obcanku)
PCR: Vite, proc jsme vas zastavili?
Ja: Nevim, netusim.
PCR: Vy nepouziate blinkr? U divadla jste ho nepouzil.
Ja: Na rozdil od vas ano, vy jste za celou dobu od benzinky ani jednou neblikali. A u divadla jsem samozrejme blinkr dal, ale to jste tezko mohli videt, kdyz jedete vedle me vlevo a ja blikam doprava.
PCR: Vy nas budete poucovat?
Ja: Ne.
PCR: Vystupte si z auta a ukazte nam povinnou vybavu.
Ja: (maje pul roku stare auto s klidem vyndam takovou tu servisni tasku od dealera z kufru) lekerna, lano, kovove lano s haky, jedna vesta, druha vesta pod sedackou, sada zarovek)
PCR: vite, ze lekarnicku musite vozit v kabine auta?
Ja: To nevim, to je pro me nova informace...od kdy?
PCR: Od ledna letosniho roku.
Ja: (priznam se, ze toto jsem fakt nevedel) Aha :shock:
PCR: V poradku, bezte si sednout do auta a pockejte si na doklady.
Ja: OK
PCR: Nashledanou.
Ja: Nashlednou.

Asi je vam jasny, k cemu smeruju. Ze me meli potrebu zastavit uz z principu, to beru. Jsou to mlady kluci, jednoho tchyne ucila a potkavam ho obcas v nejakem podniku a mozna je zajimaly i udaje z technicaku. Jde mi predevsim o umisteni ty lekarnicky. Nikdo (google je mi svedkem) nemuzu tuto informaci o umisteni autolekarnicky najit. Je to pravda?

m.artty
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.artty »

Podle mě je to nějaká blbost, zrovna nedávno jsem zběžně projížděl tu změnu zákona co bude platit od ledna (zajímalo mě, co má být v nové lékárně). Nic takového jako, že by měla být lékárna v kabině jsem neviděl.

Jestli je to opravdu pravda, tak nemám tušení kam se mi v kabině vejde.... asi pod sedačku, tam se to bude vyndavat hůř než z kufru, ale bude v kabině :lol:
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadet na díly

SubTera

Příspěvek od SubTera »

Taky jsem to procital nekdy koncem leta a taky nenasel.

Tweety_Road Punisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tweety_Road Punisher »

SubTera píše:Taky jsem to procital nekdy koncem leta a taky nenasel.
Asi týden zpátky když sem se byl na dopravním inspektorátu ptát na platnost řidičáku mi bylo řečeno, že policajti velmi často poskytují mylné informace. Tak bych to tak viděl i s tou lékarničkou.
Head of Road Punisher
http://www.roadpunisher.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

Suzuki Swift cabrio
http://tuningforum.cz/viewtopic.php?f=116&t=73961

F.l.a.n.e.l.

Kravina ;-)
Lekarnička v kufru.
Jediné co snad musí být v kabině je "vesta" a to ještě jen Rakousko a podobně. u nás stačí vše mít v kufru ;-)

maRkus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maRkus »

kupte si lupo a do kufru dejte muziku, pak se lekarnicka stejne vejde jen pod sedacku :lol:
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;

Eon

Příspěvek od Eon »

Zdravím pánové, chci se zeptat (určitě to tady někde je, trochu jsem hledal, ale třeba se něco změnilo), jak je to s ježděním v odhlášce? Musím auto přihlásit, nebo lze jezdit i v odhlášce? Myslel jsem, že auto musím přihlásit do 10 pracovních dnů, ale známý mi bulíkuje, že prej nemusím nic přihlašovat a můžu jezdit v odhlášce. Jedná se mi tak max na půl roku, ( koupil jsem si auto na zimu).. Děkuji za radu.
Toyota Corolla TS TTE Compressor 165Kw.
Peugeot 106 37Kw.

m.artty
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.artty »

EON:

http://www.tuningforum.cz/viewtopic.php?f=20&t=95158" onclick="window.open(this.href);return false; Teď jsme tam řešili to stejné
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadet na díly

F.l.a.n.e.l.

Eon píše:Zdravím pánové, chci se zeptat (určitě to tady někde je, trochu jsem hledal, ale třeba se něco změnilo), jak je to s ježděním v odhlášce? Musím auto přihlásit, nebo lze jezdit i v odhlášce? Myslel jsem, že auto musím přihlásit do 10 pracovních dnů, ale známý mi bulíkuje, že prej nemusím nic přihlašovat a můžu jezdit v odhlášce. Jedná se mi tak max na půl roku, ( koupil jsem si auto na zimu).. Děkuji za radu.

Můžeš... ale taky tě můžou oznámit a nebudeš moci 12 měsíců jezdit ani s příhlášeným :-D + tam je tuším 10-20 nebo až pade tkc. ted nevim presne. Je to v "padesátšestce"

Boháček

Příspěvek od Boháček »

SubTera píše:Pred chvili jsem byl zastaven PCR. ..a jeli pro zmenu 700m za mnou az k domu, kde me zastavili.

(vekovy prumer +-22, tri kousky, s dvema z nich se znam, treti zustal nekde v fuc)
PCR: Dobry vecer, pane ridici, pripravte si doklady atp. k rizeni vozidla.
Ja: (podavam OT, zelenou, ridicak, obcanku)
....
PCR: Nashledanou.
Ja: Nashlednou.

Asi je vam jasny, k cemu smeruju. Ze me meli potrebu zastavit uz z principu, to beru. Jsou to mlady kluci, jednoho tchyne ucila a potkavam ho obcas v nejakem podniku a mozna je zajimaly i udaje z technicaku. Jde mi predevsim o umisteni ty lekarnicky. Nikdo (google je mi svedkem) nemuzu tuto informaci o umisteni autolekarnicky najit. Je to pravda?
takže ty jsi dojel před dům, tam si začal zastavovat, tak oni zapli diskotéku a šli k tobě ?
nebo jsi dojel před dům, oni zastavili za tebou a došli k tobě ?

když mi tohle udělali kdysi před domem, tak jsem jim dal jen OP a víc se s nimi odmítl bavit, pravda u nás před barákem "parkuju" už mimo komunikaci
vzdělání není zárukou inteligence

SubTera

Příspěvek od SubTera »

Bohacek: dum, kde bydlim, se nachazi v Ypsilonove krizovatce, kde stoji i lide z okolnich domu. Prijel jsem tak, ze bych se v ni musel otocit, abych zaparkoval, cimz bych jim akorat nahral. Pokracoval jsem o 50m dal, kde je placek, na ktery jsem zajel, abych se otocil a jel zpet. Prave na tom placku me zastavili, takze naprosto opravnene po me doklady chteli. Ukazal bych jim je i u domu, s tim problem nemam, kdyz jsem s nima predtim stavil 5 minut na silnici. Proti PCR nic nemam, ale vadi mi malomestactvi a neopravnena buzerace, protoze jezdim a chovam se tak, abych neprisel o papiry. To, ze si PCR osazuje sve rady velmi mladymi nevybourenymi a asi nedocenenymi kluky, je vec druha. Vetsina z naseho mladeho osazenstva ma na autech velky kola, dodelany HIDky a tmavy folie, proti tomu nic nemam, ale pokud za to buzeruji i ostatni, pak je to akorat ubohe povysovani se.

beago

Příspěvek od beago »

ja mam zase s mladejma klukama od PCR dobry zkusenosti...zastavili me v policejnim pasatu -> nemel sem dalnicni znamku a misto 2000 litru sem platil 500 se slovy - za zbytek kupte neco slecne, nashle. Ale zase sem se bez muceni priznal ze sem na tu znamku hloupe zapomel :D
Řídící jednotka mého auta běží na Linuxu, proto má také moje auto pouze dva stavy - Vypnuto a Opravujeme

Eiffel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eiffel »

beago píše:ja mam zase s mladejma klukama od PCR dobry zkusenosti...zastavili me v policejnim pasatu -> nemel sem dalnicni znamku a misto 2000 litru sem platil 500 se slovy - za zbytek kupte neco slecne, nashle. Ale zase sem se bez muceni priznal ze sem na tu znamku hloupe zapomel :D
Takže místo dvou mega jsi zaplatil půl mega. To je dobrej byznys :D
zatím ještě žiju...

beago

Příspěvek od beago »

kurwa, se me smotaly dve veci :lol:
Řídící jednotka mého auta běží na Linuxu, proto má také moje auto pouze dva stavy - Vypnuto a Opravujeme

SubTera

Příspěvek od SubTera »

beago: nemyslel jsem to komplexne (ale asi jsem to tak napsal), jde mi hlavne o nase malomesto. Vzdyt je mi 25 let, jsem taky mladej kluk, ale praci u PCR nepovazuju za tak prestizni, aby z ni mistnim klukum tak narustala ega.
Pokud narazis na dobrou hlidku (jako ta s R36), pak se s nima da jednat naprosto v pohode a dokazi Ti odpustit ty bezny prkotiny (5 let propadla technicka, rychlost o 90kmh vyssi, absence povinny vybavy a tak :lol: ).

Jeste edit Bohackovi: Ad. diskoteka. Misto, kde me zastavili, je uprostred sidliste s cca 5 panelaky a 5ti rodinnymi domy. Vzhledem k tomu, ze doprava ve 23:00 je tady prakticky na bodu mrazu a na malym parkovisti uz tuplem, prijde mi ten tyjatr se svetylky a napisem STOP po dobu nejakych 7mi minut zbytecny. Ale co jsem koukal, lidi to zajimalo. Pokud to maji ale narizeny, tak pak OK.
Naposledy upravil(a) SubTera dne 19 říj 2010 23:41, celkem upraveno 2 x.

beago

Příspěvek od beago »

dost to pricitam tomu ze nedelam machry a bavim se s nima normalne, ale na dalnici me staveli jen jednou, tak nevim jestli to je fakt klasicka situace 8)
je jasny ze kdyz je clovek debil, tak s nim nic nenadelas a muze bejt policajt nebo klidne prodavac v marketu...

Odpovědět

Zpět na „Pokec“