Předvolaní k PČR A JINÉ OTÁZKY - otázky a odpovědi
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Předvolaní k PČR A JINÉ OTÁZKY - otázky a odpovědi
Vzdycky a vsude je to jenom o lidech.
Takový dotazek:
špatný parkování na Výtoni - na okně listeček a předvolání na Korunní do 5 dnů.. Co se tam bude řešit? Jen to parkování, nebo tam vybalí archív třeba s fotkama za rychlosti atd..? Poštou nikdy nic nepřišlo, ale zaslechl jsem že někdo šel takhle něco řešit a rovnou ho tam vybodovali, nebo na něj vybalili více přestupků..
špatný parkování na Výtoni - na okně listeček a předvolání na Korunní do 5 dnů.. Co se tam bude řešit? Jen to parkování, nebo tam vybalí archív třeba s fotkama za rychlosti atd..? Poštou nikdy nic nepřišlo, ale zaslechl jsem že někdo šel takhle něco řešit a rovnou ho tam vybodovali, nebo na něj vybalili více přestupků..
kdysi <PEUGEOT> es9j4 - uspokojivých 190 hp
nedavno <MITSUBISHI> 4g63 - líných 144 hp
prozatím <ALFA ROMEO> busso - stále málo
příště <už nějaký rychlý osobní vůz>
- F.l.a.n.e.l.
řidila (zaparkovala) osoba blízká, děkuji, nashledanou
(JINAK POKUD BY OPĚT NĚKOHO POBUŘOVALA MÁ ODPOVĚĎ V ZÁVISLOSTI NA MÉM ZAMĚSTNÁNÍ, TAK TO KLIDNĚ SMAŽTE)
Jen když toto využívají politici a další vrcholové hlavy státu, tak nevidím důvod proč to nevyužívat taky pokud to zákony a ústava dovolují
(JINAK POKUD BY OPĚT NĚKOHO POBUŘOVALA MÁ ODPOVĚĎ V ZÁVISLOSTI NA MÉM ZAMĚSTNÁNÍ, TAK TO KLIDNĚ SMAŽTE)
Jen když toto využívají politici a další vrcholové hlavy státu, tak nevidím důvod proč to nevyužívat taky pokud to zákony a ústava dovolují
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše

Mě teď jde hlavně o to s čím tam příjdou jestli příjde řeč jen na ten lísteček s parkováním, nebo třeba začnou prohledávat archiv neřešených přestupků, třeba zrovna nějaký foto z magistrály aj..? Tedy o ničem nevím, i když sem tam to to ujede. Ale jen abych věděl co se tam bude řešit.
kdysi <PEUGEOT> es9j4 - uspokojivých 190 hp
- F.l.a.n.e.l.
SZ
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...

Dneska přišla výzva k podání vysvětlení přestupku(vysoká rychlost do 20km/h po městě).V místě je úsekový měření.Funguje ještě osoba blízká,kdybych náhodou nebyl vidět? 

Když se chlap vyspí s více ženami, je borec.
Když se žena vyspí s více muži, je kurva.......proč je to tak?!
Protože když klíč otevře několik zámků, je to univerzální klíč......
kdežto když zámek otevřeš vícero různými klíči, je zkurvenej zámek
Když se žena vyspí s více muži, je kurva.......proč je to tak?!
Protože když klíč otevře několik zámků, je to univerzální klíč......
kdežto když zámek otevřeš vícero různými klíči, je zkurvenej zámek
Zdravim,
chtel jsem se zeptat na jednu vec,nevim jestli to tu patri,ale zakladat nove tema jsem nechtel.Pristi rok si budu porizovat nove auto,momentalne bydlim v Praze,ale trvale bydliste mam v Ostrave,chtel bych auto prihlasit na prazske znacky,jde to nejak udelat??diky
chtel jsem se zeptat na jednu vec,nevim jestli to tu patri,ale zakladat nove tema jsem nechtel.Pristi rok si budu porizovat nove auto,momentalne bydlim v Praze,ale trvale bydliste mam v Ostrave,chtel bych auto prihlasit na prazske znacky,jde to nejak udelat??diky
100 lidi , 100 chuti
BMW e90 320D M-Packet /// Decent Styling
BMW e90 320D M-Packet /// Decent Styling
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
trvalé bydliště v praze
Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...

zatím ještě žiju...
- F.l.a.n.e.l.
nebo sehnat někoho, kdo v té praze trv.bydliště má 

zdravíčko, nechá se vymyslet něco na firemní vůz?
Naposledy upravil(a) starter dne 16 lis 2010 22:12, celkem upraveno 1 x.
odtah od 7kč/km 731810210
- F.l.a.n.e.l.
dá... ale zase by mě tu někdo nařkl že se dopouštím trestného činu že říkám způsob jakým lze kličkovat v zákoně... tak případně SZstarter píše:zdravíčko, nechá se vymyslet něco na firemní vůz?

v uvedenou dobu řídíl vozidlo firmy náš zakazník, pan Gusto Hrubič, státní příslušnost Chorvatsko, dle údaje v knize jízd použil vozidlo k soukromým účelůmstarter píše:zdravíčko, nechá se vymyslet něco na firemní vůz? bohužel u nás panuje silná korupce ohledně parkování kdy se majitel dožaduje plného parkoviště za nesmyslný peníze, proto prudí MPíky a ti přeměřujou šířky sinic jen aby mohli dát pokutu a případný hříšník si zakoupil parkovací stání, já vím, napíšete mi abych si koupil flek, jenže na to já nemám a na pokuty už vůbec ne (hypo, děti, účty) šlo by nahlásit pana Vyhul Mihoukolen? musela by se napsat i nějaká spešl knížka na toho pána? poraďte prosím
s pozdravem, dne....
vzdělání není zárukou inteligence
takže tě stavěli mimo komunikaci ?SubTera píše:...Jeste edit Bohackovi: Ad. diskoteka. Misto, kde me zastavili, je uprostred sidliste s cca 5 panelaky a 5ti rodinnymi domy. Vzhledem k tomu, ze doprava ve 23:00 je tady prakticky na bodu mrazu a na malym parkovisti uz tuplem, prijde mi ten tyjatr se svetylky a napisem STOP po dobu nejakych 7mi minut zbytecny. Ale co jsem koukal, lidi to zajimalo. Pokud to maji ale narizeny, tak pak OK.
no tak to bych si ty doklady rozmyslel, zamkl to tam a šel domu.
Bohacek: jo to kus panelovy cesty a kus sterkovy cesty - udelam foto (o kousek dal je z toho zase asfalt vedouci k trem panelakum, takze cely se to da povazovat za parkoviste), zadny oznaceni to nema, pouze pri vyjezdu je znacka dej prednost.
Ahoj mám dotaz,
dostal jsem od MP lístek za okno že stojím na blokovým čištěním,bylo to v Brně na Baierove.Značky jsem ,ale ve svým pruhu neviděl.Šel jsem na MP tam mi řekli ,že mám přijít druhý den ,že budou mít fota.Druhý den jsem tam zašel a druhá policistka mi ukázala fotky ze ktrých nebylo zřejmé nic.Značky zákaz stání byly na druhé straně silnice v jiným směru.Řekla že není tam od toho aby to řešila,to celkem nechápu ,ale co už.Poslala mě teda za mu první přestupek v životě za 15 let řízení "parkování" do správního řízení jelikož jsem odmítnul zaplatit.Neřekl jsem jim ale že vozidlo jsem řídil já!!!Tudíž na správním řízení dám prohlášení o sosbě blízké napsané na papír a podpis.
už jste to někdo zažil to řízení správní??abych věděl nikdy jsem to neřešil a osoba blízká platí furt??budou mě dusit?? díky za rady,už z toho ani nespím skrz jednu důležitou p...
dostal jsem od MP lístek za okno že stojím na blokovým čištěním,bylo to v Brně na Baierove.Značky jsem ,ale ve svým pruhu neviděl.Šel jsem na MP tam mi řekli ,že mám přijít druhý den ,že budou mít fota.Druhý den jsem tam zašel a druhá policistka mi ukázala fotky ze ktrých nebylo zřejmé nic.Značky zákaz stání byly na druhé straně silnice v jiným směru.Řekla že není tam od toho aby to řešila,to celkem nechápu ,ale co už.Poslala mě teda za mu první přestupek v životě za 15 let řízení "parkování" do správního řízení jelikož jsem odmítnul zaplatit.Neřekl jsem jim ale že vozidlo jsem řídil já!!!Tudíž na správním řízení dám prohlášení o sosbě blízké napsané na papír a podpis.
už jste to někdo zažil to řízení správní??abych věděl nikdy jsem to neřešil a osoba blízká platí furt??budou mě dusit?? díky za rady,už z toho ani nespím skrz jednu důležitou p...
osoba blízká a tu piču by to uzemnilo
ju jo,ale jestli to uzemní i správní řízení
moje foto nemají určitě 

pokud ti nechali za oknem lísteček a auto nebylo nijak zablokovaný, pak nechápu, proč si tam šel?
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
no ted bych tam už nešel ,ale nikdy jsem nic takovýho neřešil takže tak 

tady ani tak nejde oto, jak o vypadáSubTera píše:Bohacek: jo to kus panelovy cesty a kus sterkovy cesty - udelam foto (o kousek dal je z toho zase asfalt vedouci k trem panelakum, takze cely se to da povazovat za parkoviste), zadny oznaceni to nema, pouze pri vyjezdu je znacka dej prednost.
zkus třeba kouknout do katastru, co o je
jestli to není komunikace, tak

- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Mám jenom informativní dotaz na pražáky - právě mi volali z firmy že mi přišla fotka od policajtů z Černokostelecký.Koukal jsem na stránky Kamery.praha.eu a tam je jenom foťák na průjezd červenou.Chci se teda zeptat
1) Skutečně je tam jenom tohle?Žádnej radar na rychlost?Je to prej fotka někdy ze začátku srpna a to už si fakt nepamatuju kde a jak jsem jel.Nicméně si pamatuju že se mi skutečně stalo to,že mi na tomhle místě kdy jsem byl asi tři metry před semaforem padla oranžová a já podřadil a projel to.
2) Kolik tak můžu čekat?Našel jsem že "až 5000,- a pět bodů",ale taková palba to snad nebude.
3) Naše firma má v tomhle vcelku striktní politiku,takže přes ní žádný kličky zkoušet nemůžu,ale je i tak nějaká možnost jak se bránit?Přece jenom je před vánocema...
1) Skutečně je tam jenom tohle?Žádnej radar na rychlost?Je to prej fotka někdy ze začátku srpna a to už si fakt nepamatuju kde a jak jsem jel.Nicméně si pamatuju že se mi skutečně stalo to,že mi na tomhle místě kdy jsem byl asi tři metry před semaforem padla oranžová a já podřadil a projel to.
2) Kolik tak můžu čekat?Našel jsem že "až 5000,- a pět bodů",ale taková palba to snad nebude.
3) Naše firma má v tomhle vcelku striktní politiku,takže přes ní žádný kličky zkoušet nemůžu,ale je i tak nějaká možnost jak se bránit?Přece jenom je před vánocema...

✠Luftwaffle✠
Na Černokostelecký nic neni, občas tam stojí s třínožkou, ale pevnej radar tam není...hattori_hanzo píše:Mám jenom informativní dotaz na pražáky - právě mi volali z firmy že mi přišla fotka od policajtů z Černokostelecký.Koukal jsem na stránky Kamery.praha.eu a tam je jenom foťák na průjezd červenou.Chci se teda zeptat
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny
500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
Mám se dostavitk podání vysvětlení, překročení v obci, mělo by to být do 20km/h a moje otázka zní:
Osoba blízká, nebo kamarád z USA, jméno i adresu do San Franciska už mám připravený, co je lepší??
Mám tam jít osobně, nebo stačí napsat dopis, že v uvedené době řídil pan XX/osoba blízká....
Díky za radu, kdyžtak SZ.
BTW jinak jsem slušnej kluk
Osoba blízká, nebo kamarád z USA, jméno i adresu do San Franciska už mám připravený, co je lepší??
Mám tam jít osobně, nebo stačí napsat dopis, že v uvedené době řídil pan XX/osoba blízká....
Díky za radu, kdyžtak SZ.
BTW jinak jsem slušnej kluk

www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
to je tak těžký si přečíst předchozí stránky?
VW - Very Wonderful
Rudi je, ale už jsem to udělalRudi píše:to je tak těžký si přečíst předchozí stránky?

www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jenom nesvéprávnej idiot sledující zprávy na nově se vymlová na osobu blízkou...
Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...

zatím ještě žiju...
osoba blízká je jen rodinný příslušník, dej tam schválně to USA pro prdel
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
buď USA a nebo prostě odepřít výpověď a nazdar
Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...

zatím ještě žiju...
anebo zaparkovaný auto na vjezdu k benzince - té za OPLem, auto s bradavicíStarlet píše:Na Černokostelecký nic neni, občas tam stojí s třínožkou, ale pevnej radar tam není...
ale teď tam spíš kontrolujou jízdu v BUS pruhu
směrem do centra pak bejvaj za zastávkou a vybíraj to před křižovatkou u depaM
panove vase uroven me neustale prekvapuje.
odmitam podat vysvetleni.
. jako TECKA. zadna osoba blizka, zadny kamarad, rodinny prislusnik a taky ani zadna adresa.
paragraf bud z trestnaku nebo z prestupkace. pismeno neuvadet.
to jste tady vsichni negramotni, nebo mate problem poradit spravne?
odmitam podat vysvetleni.
. jako TECKA. zadna osoba blizka, zadny kamarad, rodinny prislusnik a taky ani zadna adresa.
paragraf bud z trestnaku nebo z prestupkace. pismeno neuvadet.
to jste tady vsichni negramotni, nebo mate problem poradit spravne?