Předvolaní k PČR A JINÉ OTÁZKY - otázky a odpovědi
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Předvolaní k PČR A JINÉ OTÁZKY - otázky a odpovědi
taky jeden dotaz, jel jsem a předsebou kamion začnu předjiždět cca 100m před plnou čárou na přerušované a pak jak vybočím vidím předemnou přechod a plnou čáru, říkam okej šlápnu na to a předjedu protože zpátky řadit už se nemá smysl...skočil tam policajt zastavil mně řika co sem udělal tak sem se nehádal říkam okej udělal sem chybu zaplatím pokutu (po zkušenostech vím že se hádat nemá cenu jen bude pokuta vyší) a on že mně dá na magistrát a pujdu prý tam podat vysvětlení, tak mně tam poslal, ale co já ted tam řeknu? nemužu nijak dokázat že sem předjížděl před plnou čárou, předjíždění mi trvá přece jen předjíždím kamion a sám sem jel s nákladákem, mohu dokončit v takové situaci předjiždění nebo ne? kdyby mi ten nakladák nepřidal tak bych ho vklidu předjel ale to je jedno, prostě jak mám dokazat že jsem nepředjížděl na plné čáře ale už dávno na te přerušované ?nemám žadnej dukaz nadruhou stranu oni taky ne je to jen tvrzení proti tvrzení a i když sem podle mně v právu tak jim tu nedokažu? jde tu hlavně o princip
díky moc

- F.l.a.n.e.l.
jako nezlob se na mě ale o čem se chceš hádat?kony5 píše:taky jeden dotaz, jel jsem a předsebou kamion začnu předjiždět cca 100m před plnou čárou na přerušované a pak jak vybočím vidím předemnou přechod a plnou čáru, říkam okej šlápnu na to a předjedu protože zpátky řadit už se nemá smysl...skočil tam policajt zastavil mně řika co sem udělal tak sem se nehádal říkam okej udělal sem chybu zaplatím pokutu (po zkušenostech vím že se hádat nemá cenu jen bude pokuta vyší) a on že mně dá na magistrát a pujdu prý tam podat vysvětlení, tak mně tam poslal, ale co já ted tam řeknu? nemužu nijak dokázat že sem předjížděl před plnou čárou, předjíždění mi trvá přece jen předjíždím kamion a sám sem jel s nákladákem, mohu dokončit v takové situaci předjiždění nebo ne? kdyby mi ten nakladák nepřidal tak bych ho vklidu předjel ale to je jedno, prostě jak mám dokazat že jsem nepředjížděl na plné čáře ale už dávno na te přerušované ?nemám žadnej dukaz nadruhou stranu oni taky ne je to jen tvrzení proti tvrzení a i když sem podle mně v právu tak jim tu nedokažu? jde tu hlavně o principdíky moc

a princip je ten, že kdyby ses zařadil a počkal těch pár metrů, tak si nemusel mít teďka zajebaný čas už jen tím že se budeš muset někam dostavit

risknul si to, tak jako by to riskla polovina řidičů. polovině to projde, polovině ne. to je život

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše

- mr.modena
- Kontaktovat uživatele:
V mém přestupkovém případě už mám prvostupňové rozhodnutí - 6 tisíc pokuty, 1 tisíc náklady a 7 měsíců zákaz činnosti. V pátek jsem podal odvolání. 22.6.2011 je deadline....
>> Czechferrari.cz <<
>> Advokátní kancelář Mgr. Jaroslav Hanus <<
>> Advokátní kancelář Mgr. Jaroslav Hanus <<
totok se mi líbí, jen tak dálemr.modena píše:V mém přestupkovém případě už mám prvostupňové rozhodnutí - 6 tisíc pokuty, 1 tisíc náklady a 7 měsíců zákaz činnosti. V pátek jsem podal odvolání. 22.6.2011 je deadline....

VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
to se mi zdá moc přisný postih, sám jezdí fakt pomalu, opatrně ale když máš 5vykládek a 3nakládky denně tak to neni jen riskneš to a počkáš pár metru jel sem za autoškolou C co jela asi 20 a u každe křižovatky na halvní brzdila a tak přece jen moje 20tunový auto neni tak lehký takhle vodit v rozmezí 0,5kmh-35kmh, spotřeba jak blázen, a prostě nespěcháš kvuli tomu abych si něco dokazal ale protže když nedojedu na čas nesloží mně atd ale o tom jindy. kdyby mi pak autoškolák nepřidal tak bych ho si myslím v klidu předjel to je taky jedno, jenže v zákoně je definice na přechodu pro chodce a bezprostředně před ním což znamená cokoliv, bezprostředně je 10centimetru i 100metru, beru tedy bezprostředně tam kde už začíná plná čára, a tam nepředjíždím ale na přerušované ano , bohužel auto mám 4 měsíc takže ještě nemám kameru se záznamem právě kvuli takovým věcem nainstalovanou, i přes to kolik tisic kč platím za socialní,zdravotní,silniční,ze zisku, DPH, mytne, spotřební, a možná další daně , beru to tak že bohužel při mem povolání abych se vyhl problemum a fakt nemám náladu ani chuť se dohadovat s policajtem který má vždy pravdu tak při každem zastavení a prohlidce vozidla za uplný nesmysl vytáhnu šrajtofli a zaplatím ( za vestu v kufru a ne v kabině auta, za kapku oleje
, za vadnou brzdovou žárovku ve světle kterou sám nemám jak skusit, a za "vymačkaný silentblok "stabilizatoru který je dobrý bez vule jen je prostě zvenku zpuchřelý a škaredý ,- zaplatím i ten silentblok už sem vyměnil abych měl pokoj i když to bylo zbytečné, nechci se nějak litovat ale abych vstaval v 3:45 každý ráno domu chodil po 9 hodině, pořád seděl v autě nebo byl zavřenej v dílně aauto zpravoval případně dělal učetnictví. Ve finále ze všech stran zahrnutý závistí a pak mně ještě ten řidičák vezmou a dobře nebudeš podnikat ty podnikately jeden co vykořisťuješ náš stát !!!
tak jestli mi ten řidičák vezmou tak se naseru, všecko prodám poberu 60% platu na uřadu práce pul roku nebo jak to je. a odletím někam pryč z tehle republiky a už se nikdy nechci vrátit, já nepřijdu o nic jen o spoustu neschopných blbců kolem sebe,nervů, a poviností a něco málo peněz, stát přijde o statisíce ročně
ale ať pak kurwa nebrečí že nemaj prachy na duchody a na cesty ....
Tolik asi k tomu čekám jak to dopadne ale možná to bude pro mně dobře protože huř jak v české republice se pracující člověk nebude mýt nikde...

prostě jsi pirát a češi jak víme, nemají piráty rádi
nebo si myslíš že to "systém" rozlišuje nějak jinak ?

nebo si myslíš že to "systém" rozlišuje nějak jinak ?
vzdělání není zárukou inteligence
nj sem silniční pirát
ale pořád lepší než být zadkovej pirát
celej tenhle system je na hov.o, a proto bude nejlepší se zdekovat kašlu na to...

celej tenhle system je na hov.o, a proto bude nejlepší se zdekovat kašlu na to...

jestli sem to dobře z tvého vykládání pochopil, tak si prostě dokončil již předjíždění na plný a tam není co obhajovat. Prostě si předjíždět neměl...kony5 píše:taky jeden dotaz, jel jsem a předsebou kamion začnu předjiždět cca 100m před plnou čárou na přerušované a pak jak vybočím vidím předemnou přechod a plnou čáru, říkam okej šlápnu na to a předjedu protože zpátky řadit už se nemá smysl...skočil tam policajt zastavil mně řika co sem udělal tak sem se nehádal říkam okej udělal sem chybu zaplatím pokutu (po zkušenostech vím že se hádat nemá cenu jen bude pokuta vyší) a on že mně dá na magistrát a pujdu prý tam podat vysvětlení, tak mně tam poslal, ale co já ted tam řeknu? nemužu nijak dokázat že sem předjížděl před plnou čárou, předjíždění mi trvá přece jen předjíždím kamion a sám sem jel s nákladákem, mohu dokončit v takové situaci předjiždění nebo ne? kdyby mi ten nakladák nepřidal tak bych ho vklidu předjel ale to je jedno, prostě jak mám dokazat že jsem nepředjížděl na plné čáře ale už dávno na te přerušované ?nemám žadnej dukaz nadruhou stranu oni taky ne je to jen tvrzení proti tvrzení a i když sem podle mně v právu tak jim tu nedokažu? jde tu hlavně o principdíky moc
VW - Very Wonderful
- F.l.a.n.e.l.
některým individualitám prostě rudine nevysvětlíš ani že hovno smrdí

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...

Chtěl bych se zeptat, jekej postih bych mohl čekat kdyby mě zastavila policie a zjistila že mám pod kapotou jinej motor, než kterej mám zapsanej vTP. Vim že to skoro nikdy nekontrolujou, ale kdyby jo, co by následovalo? Řešili by to jako vozidlo co nemá platnou STK? Nic takovýho neprovozuju, jen mě to zajímá. Dík
policie na silnici rozhodně nepozná, že tam máš místo 1,6 2apůllitr
osobně si myslím, že nepoznaj ani kdybys měl v naftovým autě benzínový
a pravda je taková, že takový věci se už 20le nekontrolujou
ovšem stačí, aby tě někdo trefil a když u toho bude třeba zranění, tak nastanou problémy a to nemalé
tam už právníci hledají cokoli a stačí i jiný než zapsaný rozměr pneu

a pravda je taková, že takový věci se už 20le nekontrolujou
ovšem stačí, aby tě někdo trefil a když u toho bude třeba zranění, tak nastanou problémy a to nemalé
tam už právníci hledají cokoli a stačí i jiný než zapsaný rozměr pneu
- Mike Mad
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
no mne se bengos koukali na motor v corse jeste
pac sem jim v zatacce uletel 120 a s oktavkou cumeli jak puci
neverili ze 1.2 33kW
tak sme musel otevrit kapotu

Volkswagen Jetta Mk2 Coupe US&A 2.0 16V ABF ... reconstruction
Volkswagen Bora Variant 1.9TDI ARL ... daily
Proč si to myslíš ? osobně to poznám, s naprostým přehledem ....Boháček píše:policie na silnici rozhodně nepozná, že tam máš místo 1,6 2apůllitr![]()

I ten největší blb od P ČR se dokáže spočítat např. sání

To si opravdy mysllíš, že jsou takový tupcí ? Že nemají své auto ...a jezdí šalinou a nebo mastnou tyčí.
Nemám rád tyhle kecy

ex only BMW e30 323i ex e30 320i ex e34 535i ex e30 320Ci ex e39 528i ex e30 325i black saloon, nyní BMW e36 1,8Is Imola rot
Bůh stvořil lidi jako slabé a silné. Teprve Samuel Colt tento nedostatek napravil.
Bůh stvořil lidi jako slabé a silné. Teprve Samuel Colt tento nedostatek napravil.
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
technik na stk mi tvrdil, že mám čtyřválec 

Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...

zatím ještě žiju...
- F.l.a.n.e.l.
protože stál buď zleva nebo z prava.
Kdyby stál čelem k vozu, možná by to uhádnul 

troufám si tvrdit, že pod plastovým krytem poznáš prdhoris píše:Proč si to myslíš ? osobně to poznám, s naprostým přehledem ....Boháček píše:policie na silnici rozhodně nepozná, že tam máš místo 1,6 2apůllitr![]()
osobně si myslím, že nepoznaj ani kdybys měl v naftovým autě benzínový![]()
I ten největší blb od P ČR se dokáže spočítat např. sáníA pokud se podívá na otáčkoměr, spolehlivě rozezná benál od ropy.
To si opravdy mysllíš, že jsou takový tupcí ? Že nemají své auto ...a jezdí šalinou a nebo mastnou tyčí.
Nemám rád tyhle kecy
kdybys ho snad chtěl sundavat, tak se musíš smířit s tím, že na takový úkon nemáš právo.
co bys tam chtěl počítat, když to bude obojí třeba 4vál ?a jestli si myslím, že jsou tupci, ano jsou, jinak by to nemohli dělat
sorry
Tak to je snad něco jiného....A kolikrát si viděl 4v např. v 2,5i ? Tupcí ....tak až budeš od nich potřebovat pomoc, až tě okradou, až ti vemou auto ... atd, tak jdi otravovat ty tupceBoháček píše: co bys tam chtěl počítat, když to bude obojí třeba 4vál ?a jestli si myslím, že jsou tupci, ano jsou, jinak by to nemohli dělat
sorry

Bóóže, to je zase debata ....to je skutečně jen na TF

ex only BMW e30 323i ex e30 320i ex e34 535i ex e30 320Ci ex e39 528i ex e30 325i black saloon, nyní BMW e36 1,8Is Imola rot
zdravím pokud podám odvolání počíta se to do promlčecí doby asi ano ne? a jak probíhá odvolání měl by to zašít řešit znovu magistrat tentokrát krajský a měl by mi doručit předvolání nebo rozhodují na základě důkazů v nepřítomnosti?
můžu ti ho doma vyfotithoris píše:Tak to je snad něco jiného....A kolikrát si viděl 4v např. v 2,5i ? Tupcí ....tak až budeš od nich potřebovat pomoc, až tě okradou, až ti vemou auto ... atd, tak jdi otravovat ty tupceBoháček píše: co bys tam chtěl počítat, když to bude obojí třeba 4vál ?a jestli si myslím, že jsou tupci, ano jsou, jinak by to nemohli dělat
sorry![]()
Bóóže, to je zase debata ....to je skutečně jen na TF
a není to žádný veterán, r.v.2001
apropo, když mi z baráku ukradli míchačku, kabely apod. tak co myslíš ?
sousedovi kotel, baterie, radiátory ?
ženě před 14dny OII ?
takže já mám jasno, otravovat je musim jen kvůli pojištovně
A co jako ? Tak ti to ukradli, no ...A co si čekal ? Že přijede na místou P ČR, polda si veme do ruky křišťálovou kouly a řekne, pachatel je Tonda Novák, Žižkova 5, Praha-Dejvice a věci má u sebe v garáži .... Víš co je ukradených věcí co jsi vyjmenoval ? tisíce, desetitisíce ...kde to mají asi najít ?Boháček píše:
apropo, když mi z baráku ukradli míchačku, kabely apod. tak co myslíš ?
sousedovi kotel, baterie, radiátory ?
ženě před 14dny OII ?
takže já mám jasno, otravovat je musim jen kvůli pojištovně
Jasně že je voláš jen ohledně formalit, kvůli potvrzení o oznámení a na konci prověřování pro Usnesení pro pojišťovnu. Odcizené věci jsou zanešeny v systému, občas se něco při silnič. kontrolách, při domovních prohlídkách, v zastavárnách ...atd - najde, ty se potom vrácí majitely. Jinak je to bída.
A k tomu 4V v 2,5i. Asi jsou, jen osobně jsem to ještě neviděl. Ale nepřu se

jak vyřešit předvolání na firemní auto?Dá se to nějak obejít nebo s tim pak bude mít akorát zaměstnavatel komplikace?
- Mike Mad
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
no u nas na firme na mne vyplnili "udani" kdyz jim to prislo. mas moznost odmitnout vypovidat a pak ti to musi dokazat, coz kdyz se jim nepodari tak pokutu plati firma.
Volkswagen Jetta Mk2 Coupe US&A 2.0 16V ABF ... reconstruction
Zeptej se markuse, řešil to v bejvalý práci.biohazard píše:jak vyřešit předvolání na firemní auto?Dá se to nějak obejít nebo s tim pak bude mít akorát zaměstnavatel komplikace?
Ale ve zkratce co vim, tak firma napíše smlouvu že auto v tu dobu bylo pučený soukromý osobě

MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
tak to šéf neudělá.Ten v tom každýho nechá vykoupat solo.Udajně tam prej byl jeho syn na policajtech protože jsem tejden jezdil s jeho autem a na fotkách prej je vidět,že se jedná o mě takže asi odmítnutí výpovědi nemá smysl 

dosud byly 2 možnosti
1.- vozidlo smí být užíváno i k soukromým účelům, pak řídil příbuzný někoho, kdo s tím smí soukromě jezdit
2.- vozidlo řídil cizinec
a v některých případech jsou obce tak "slušné", že jim stačí prachy a tedy oficiálně firma odmítne sdělit kdo vozidlo řídil
1.- vozidlo smí být užíváno i k soukromým účelům, pak řídil příbuzný někoho, kdo s tím smí soukromě jezdit
2.- vozidlo řídil cizinec
a v některých případech jsou obce tak "slušné", že jim stačí prachy a tedy oficiálně firma odmítne sdělit kdo vozidlo řídil
Jak je to s platností zelený karty?
Dneska mi příslušník PČR při náhodný kontrole řekl že rukou vypsaná zelená karta platí jen do doby než mi přijde tištěná od pojišťovny a že to mám brát jako vyřešení přestupku domluvou že mi může udělit pokutu 1500,-
Na kartě je napsaná platnost do srpna a tudíž by měla platit, ne? Při dřívějších kontrolách s ručně vyplněnou kartou jsem neměl nikdy problém.
Dneska mi příslušník PČR při náhodný kontrole řekl že rukou vypsaná zelená karta platí jen do doby než mi přijde tištěná od pojišťovny a že to mám brát jako vyřešení přestupku domluvou že mi může udělit pokutu 1500,-
Na kartě je napsaná platnost do srpna a tudíž by měla platit, ne? Při dřívějších kontrolách s ručně vyplněnou kartou jsem neměl nikdy problém.
BMW - uměle zvýšený ego, přírodně snížená inteligence
- F.l.a.n.e.l.
Zajímalo by mě, jak ten policajt pozná, jestli už tento akt nastal či nikoliGlobus píše:Jak je to s platností zelený karty?

páč má tu křišťálovou kouli jak tu padlo 

Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
No na tu ručně psanou jezdíme skoro rok 

BMW - uměle zvýšený ego, přírodně snížená inteligence
Čaute hoši, mám na Vás dotaz, dnes jsem spěchal na rovné táhlé cestě měl jsem tam tak cca 140km/h na 90tce. Měli tam takový černý radar na trojnožce. Normálně u toho stojí policajt a jak někdo jede rychleji tak je stopne. Dnes tam měli auto a u radaru nebyli. Ale ten radar je určitě vyfotil a zůstalo to v paměti, že?