jde o to že auto sem koupil od překupníka a ten to koupil z aukce pojištovny jako totalni škodu. nechapu co po mně chtějí

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Výzva za stěrač je vždy nafocena, jinak by nemělo smysl se s tím psátTom_ píše:priklad : za steracem mam pokutut za spatne parkovani,boticka neni.Papirek vyhodim . Co muzu ocekavat?Pozvani na stanici a podani vysvetleni? Papirek tam zadny "nebyl " , tudiz si nejsem vedom zadneho prestupku. Pokud to maj nafoceny,tak to je jasny, ale kdyz ne,jak mi dokazou opak? A jeste majitel auta je z mesta 150 km daleko a jiny kraj
Smysl to nemá i tak, to že tam papírek byl v době "nasazení" za stěrač, neznamená že tam bude když o xy hodin později přijdu k autuhoris píše:Výzva za stěrač je vždy nafocena, jinak by nemělo smysl se s tím psátTom_ píše:priklad : za steracem mam pokutut za spatne parkovani,boticka neni.Papirek vyhodim . Co muzu ocekavat?Pozvani na stanici a podani vysvetleni? Papirek tam zadny "nebyl " , tudiz si nejsem vedom zadneho prestupku. Pokud to maj nafoceny,tak to je jasny, ale kdyz ne,jak mi dokazou opak? A jeste majitel auta je z mesta 150 km daleko a jiny kraj
To sice ano, ale MP musí mít doložené, že ta výzva byla za stěrač umístněna, aby se předešlo případným výmluvám,...atd.Trhyy píše:Smysl to nemá i tak, to že tam papírek byl v době "nasazení" za stěrač, neznamená že tam bude když o xy hodin později přijdu k autuhoris píše:Výzva za stěrač je vždy nafocena, jinak by nemělo smysl se s tím psátTom_ píše:priklad : za steracem mam pokutut za spatne parkovani,boticka neni.Papirek vyhodim . Co muzu ocekavat?Pozvani na stanici a podani vysvetleni? Papirek tam zadny "nebyl " , tudiz si nejsem vedom zadneho prestupku. Pokud to maj nafoceny,tak to je jasny, ale kdyz ne,jak mi dokazou opak? A jeste majitel auta je z mesta 150 km daleko a jiny kraj
Lístečky za oknem s úsměvem vyhazuji a zasílám doporučený dopis na příslušný obor městského úřadu.jajiN píše:JEden dotaz k tem listeckum. Ja osobne jsem ho jeste nedostal. Ale v Ostrave u skoly parkuje dost lidi na zakazu a vsiml jsem si, ze nekteri ridici prijedou, vystoupi, daji si za sterac starou pokutu a vesele jdou vyrizovat to co chtejiJaky je pripadny postih, pokud na to nejak prijdou, ze ta pokuta je uz starsi? Pribude jen dalsi, nebo i nejaky trest?
DP píše:Jen mi je divný to broušení pod vodou... To jako když lakujou v lakovně celý auto tak ho potopí do rybníka a tam to brousí potápěčí?
DP píše:Jen mi je divný to broušení pod vodou... To jako když lakujou v lakovně celý auto tak ho potopí do rybníka a tam to brousí potápěčí?