Proč koncern vyrábí ty nejlepšejší auta na světě???

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

Lukin_GSi
Kontaktovat uživatele:

Re: Proč koncern vyrábí ty nejlepšejší auta na světě???

Příspěvek od Lukin_GSi »

Kentoya> je fakt.. že většina lidí do koncernu zahrnuje především G23456 a Škodovky.. ale taková RS6, nebo R8.. to je asi z jiného soudku 8)
Opel Astra GSi 16V M2.8 92" blau

C20XE inside

tholis
Moderátor

Příspěvek od tholis »

To je marný :kladivo:
" www.autowerks.cz "

Lukin_GSi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukin_GSi »

ale jedno je jisté VW se měři metrem a Opel stopkama :lol:

Obrázek
Opel Astra GSi 16V M2.8 92" blau

C20XE inside

Sova

Příspěvek od Sova »

případám si tu jak v Top gearu
Cléon & Fonte

maRkus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maRkus »

pan este asi nikdy nejel v nicem co ma motor ze ???? stary 2,0 16v, 1,8 16v, R32, 1,8T a pod.... ale cim vic zakomplexovanych opelistu tim vetsi bzunda... jen tak dal...

znam majitele vrakace OPEL a jezdi passatem, majitel Opel servisu, co dela oply 20let jezdi A6stkou..... oni vi proc... zbytek to nepochopi :zadek:
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;

Stanley

Příspěvek od Stanley »

Proč koncern? V televizi na to mají reklamu a soused říkal, že to je nejlepší.. druhý soused to má taky. Tak asi na tom něco bude :)
Každý ať si koupí co chce.. Jen ta vaše buzerace je trochu přehnaná :wink: .. Teď si zas rýpejte, že jsem si koupil Hyundai, že mám dokonce i starý pekáč jako je Fiat atd.
Po dlouhé době jsem se podíval co tady nového a hned takové blbosti na hlavní straně, dobrý image..

Sova

Příspěvek od Sova »

na japoncích a asijských autech mi vadí že kopírují design...vzdycky to delali...
techniku mají dobrou..to se musí nechat...

markus...je duležitý taky nezapomínat na to, že běžně si lidi kupují auta podle příjmů a podle společenskýho postavení...aspon na západe tomu tak je...

tudíž nezazlívej nekomu, že nekdo jezdí v oplu, nebo renaultu...a vy to nikdy nepochopíte apod.
možná by ses nad tím mel ty trosku jinak zamyslet
to že si mechoš koupí vyůágrovanou nebo nabořenou A6 a pak si jí za pusu zpraví...to není dobrej příklad

svým zpusobem je i trochu směšný když děláš třeba na uradu práce a jezdíš ojetým eskovým mercedesem...

nebo když deláš v okeju a jezdíš vel satisem...(jakkoli je to levný auto)

každej není tskovej silenec jako my :lol:

já jednou dedil a chtel si koupit M3 E30 za pul míče...nakonec sem si koupil 306 S16...někdo by si řek...rozumnej kluk :D
no měl sem jí asi 14dní...

kdybych se tehda na vsechny vysral...ta M3 by mohla stat ted v garazi mozná dotedka :D
Naposledy upravil(a) Sova dne 31 pro 2012 02:35, celkem upraveno 2 x.
Cléon & Fonte

kentoya

Příspěvek od kentoya »

Sova píše:na japoncích a asijských autech mi vadí že kopírují design...vzdycky to delali...
techniku mají dobrou..to se musí nechat...
jsou věci které kopírují a obzvláště designové, aby prodali v evropě

ale na druhou stránku evropa kopíruje japonce

čumák audiny že by nepocházel z eva či skylina?
světla z lamba že by nebyly z 300zx?
co takhle zadní světla ze skye
nebo napodobeniny zadních světel z 200sx

ale jinak souhlas s kopírováním avšak kvůli prodejnosti v evropě
IQ sice stylingem nenahradíš, taboo ti ho taky nezvedne, ale dokáže rozšířit brutálně obzory :D
http://www.odtahove-sluzby.cz

Sova

Příspěvek od Sova »

Moje oblíbená japonská značka je Mazda...v podsatatě svebýtná značka, která není v žádným koncernu, ale zas to není žádnej obrovskej hráč jako Toyota...jdou si svou cestou...a asi bych musel hodně přemýšlet abych našel něco co vypadá jako kopie nečeho...vlastně jo..FC3S je Porsche 924 :lol: Ale mám tu značku rád

...Starý skyliny to je samej Mustang a Caprina...Toyota 2000GT je Jaguar E
Subaru 360 vypadá jak brouk :D Vubec paleta vozu automobilky Subaru mi vzdycky pripadala něco jako nabídka modelů znacky Žiguli nebo aznp Škoda :lol:
Toyota je mi hodně blízká aurou spolehlivosti...ale už by mohli konečně zaměstnat taky nějaké designery... :lol:
Ty jejich auta na mě pusobí dojmem...tohle tam dáme...tohle sem, tohle tady přilepíme...tohle radši otočíme...a obratte to vzhuru nohama :lol:

Nissan je sice ultimativní GT-R ale dokouleli to k bankrotu...to není hezká vizitka
Některý automobilky vyráběli letadla a nebo letecký motory, či tanky a Honda vyrábí sekačky na trávu :lol:
Mitsubishi? Neexistuje žádný, který si mi líbí...vlastně jenom jedno...Starion...dřív bych řekl, že ta jejich produkce je přidružená výroba k výrobě domácí elektroniky :lol:
na Evo jakekoli gen. nevidím nic k onanu+navíc zvuk mixéru a vysavače dohromady...

je predsilvestrovská nálada tak se to sem hodí :D
Cléon & Fonte

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Opravdu zajímavé téma. Zatím jsem se nedozvěděl nic jenom spousty slovního průjmu a nespočet OT...
Každý má rád něco jiného a těžko se to tímhle topicem jakkoliv změní. Mě třeba žádný opel který jsem kdy řídil neseděl, řídil jsem renaulty, měl jsem citroen a nikdy víc. Audi byla ze všeho co jsem vlastnil za ty peníze to nej. Hlavně Gčkovou astru v naftě a 1.6 16v jsem řídil bohužel častěji než bych chtěl. Nevím proč, bylo to jediné auto s tak podivně naladěným podvozkem že se mi chtěl zvracet i když jsem řídil :lol:

Sova - nechce se mi to hledat, ale když je to tvoje oblíbená značka... Máme v čr mazdu 3 SP23? 2.3 něco kolem 115kw mám dojem.

Tak úkol jsem splnil, nahonil jsem jeden extra příspěvek tak to jdu zapít. Všechno nej do novýho roku 8)
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

BIGPAPA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BIGPAPA »

Rudi píše: ukaž mi spolehlivou dodávku od Opelu,
nevim proč tu pořad naražiš na Opel... jsi jak harant z jesliček

tady maš dodávku co splňuje tvoje požadavky
http://www.sauto.cz/osobni/detail/merce ... oFrom=list" onclick="window.open(this.href);return false;
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....

Zamčeno

Zpět na „Pokec“