Proč koncern vyrábí ty nejlepšejší auta na světě???
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Proč koncern vyrábí ty nejlepšejší auta na světě???
Kentoya> je fakt.. že většina lidí do koncernu zahrnuje především G23456 a Škodovky.. ale taková RS6, nebo R8.. to je asi z jiného soudku 

Opel Astra GSi 16V M2.8 92" blau
C20XE inside
C20XE inside
ale jedno je jisté VW se měři metrem a Opel stopkama

Opel Astra GSi 16V M2.8 92" blau
C20XE inside
C20XE inside
- Sova
případám si tu jak v Top gearu
Cléon & Fonte
pan este asi nikdy nejel v nicem co ma motor ze ???? stary 2,0 16v, 1,8 16v, R32, 1,8T a pod.... ale cim vic zakomplexovanych opelistu tim vetsi bzunda... jen tak dal...
znam majitele vrakace OPEL a jezdi passatem, majitel Opel servisu, co dela oply 20let jezdi A6stkou..... oni vi proc... zbytek to nepochopi
znam majitele vrakace OPEL a jezdi passatem, majitel Opel servisu, co dela oply 20let jezdi A6stkou..... oni vi proc... zbytek to nepochopi

AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
Proč koncern? V televizi na to mají reklamu a soused říkal, že to je nejlepší.. druhý soused to má taky. Tak asi na tom něco bude
Každý ať si koupí co chce.. Jen ta vaše buzerace je trochu přehnaná
.. Teď si zas rýpejte, že jsem si koupil Hyundai, že mám dokonce i starý pekáč jako je Fiat atd.
Po dlouhé době jsem se podíval co tady nového a hned takové blbosti na hlavní straně, dobrý image..

Každý ať si koupí co chce.. Jen ta vaše buzerace je trochu přehnaná

Po dlouhé době jsem se podíval co tady nového a hned takové blbosti na hlavní straně, dobrý image..
- Sova
na japoncích a asijských autech mi vadí že kopírují design...vzdycky to delali...
techniku mají dobrou..to se musí nechat...
markus...je duležitý taky nezapomínat na to, že běžně si lidi kupují auta podle příjmů a podle společenskýho postavení...aspon na západe tomu tak je...
tudíž nezazlívej nekomu, že nekdo jezdí v oplu, nebo renaultu...a vy to nikdy nepochopíte apod.
možná by ses nad tím mel ty trosku jinak zamyslet
to že si mechoš koupí vyůágrovanou nebo nabořenou A6 a pak si jí za pusu zpraví...to není dobrej příklad
svým zpusobem je i trochu směšný když děláš třeba na uradu práce a jezdíš ojetým eskovým mercedesem...
nebo když deláš v okeju a jezdíš vel satisem...(jakkoli je to levný auto)
každej není tskovej silenec jako my
já jednou dedil a chtel si koupit M3 E30 za pul míče...nakonec sem si koupil 306 S16...někdo by si řek...rozumnej kluk
no měl sem jí asi 14dní...
kdybych se tehda na vsechny vysral...ta M3 by mohla stat ted v garazi mozná dotedka
markus...je duležitý taky nezapomínat na to, že běžně si lidi kupují auta podle příjmů a podle společenskýho postavení...aspon na západe tomu tak je...
tudíž nezazlívej nekomu, že nekdo jezdí v oplu, nebo renaultu...a vy to nikdy nepochopíte apod.
možná by ses nad tím mel ty trosku jinak zamyslet
to že si mechoš koupí vyůágrovanou nebo nabořenou A6 a pak si jí za pusu zpraví...to není dobrej příklad
svým zpusobem je i trochu směšný když děláš třeba na uradu práce a jezdíš ojetým eskovým mercedesem...
nebo když deláš v okeju a jezdíš vel satisem...(jakkoli je to levný auto)
každej není tskovej silenec jako my

já jednou dedil a chtel si koupit M3 E30 za pul míče...nakonec sem si koupil 306 S16...někdo by si řek...rozumnej kluk

no měl sem jí asi 14dní...
kdybych se tehda na vsechny vysral...ta M3 by mohla stat ted v garazi mozná dotedka

Naposledy upravil(a) Sova dne 31 pro 2012 02:35, celkem upraveno 2 x.
Cléon & Fonte
jsou věci které kopírují a obzvláště designové, aby prodali v evropěSova píše:na japoncích a asijských autech mi vadí že kopírují design...vzdycky to delali...
ale na druhou stránku evropa kopíruje japonce
čumák audiny že by nepocházel z eva či skylina?
světla z lamba že by nebyly z 300zx?
co takhle zadní světla ze skye
nebo napodobeniny zadních světel z 200sx
ale jinak souhlas s kopírováním avšak kvůli prodejnosti v evropě
IQ sice stylingem nenahradíš, taboo ti ho taky nezvedne, ale dokáže rozšířit brutálně obzory 
http://www.odtahove-sluzby.cz

http://www.odtahove-sluzby.cz
- Sova
Moje oblíbená japonská značka je Mazda...v podsatatě svebýtná značka, která není v žádným koncernu, ale zas to není žádnej obrovskej hráč jako Toyota...jdou si svou cestou...a asi bych musel hodně přemýšlet abych našel něco co vypadá jako kopie nečeho...vlastně jo..FC3S je Porsche 924
Ale mám tu značku rád
...Starý skyliny to je samej Mustang a Caprina...Toyota 2000GT je Jaguar E
Subaru 360 vypadá jak brouk
Vubec paleta vozu automobilky Subaru mi vzdycky pripadala něco jako nabídka modelů znacky Žiguli nebo aznp Škoda
Toyota je mi hodně blízká aurou spolehlivosti...ale už by mohli konečně zaměstnat taky nějaké designery...
Ty jejich auta na mě pusobí dojmem...tohle tam dáme...tohle sem, tohle tady přilepíme...tohle radši otočíme...a obratte to vzhuru nohama
Nissan je sice ultimativní GT-R ale dokouleli to k bankrotu...to není hezká vizitka
Některý automobilky vyráběli letadla a nebo letecký motory, či tanky a Honda vyrábí sekačky na trávu
Mitsubishi? Neexistuje žádný, který si mi líbí...vlastně jenom jedno...Starion...dřív bych řekl, že ta jejich produkce je přidružená výroba k výrobě domácí elektroniky
na Evo jakekoli gen. nevidím nic k onanu+navíc zvuk mixéru a vysavače dohromady...
je predsilvestrovská nálada tak se to sem hodí

...Starý skyliny to je samej Mustang a Caprina...Toyota 2000GT je Jaguar E
Subaru 360 vypadá jak brouk

Toyota je mi hodně blízká aurou spolehlivosti...ale už by mohli konečně zaměstnat taky nějaké designery...

Ty jejich auta na mě pusobí dojmem...tohle tam dáme...tohle sem, tohle tady přilepíme...tohle radši otočíme...a obratte to vzhuru nohama

Nissan je sice ultimativní GT-R ale dokouleli to k bankrotu...to není hezká vizitka
Některý automobilky vyráběli letadla a nebo letecký motory, či tanky a Honda vyrábí sekačky na trávu

Mitsubishi? Neexistuje žádný, který si mi líbí...vlastně jenom jedno...Starion...dřív bych řekl, že ta jejich produkce je přidružená výroba k výrobě domácí elektroniky

na Evo jakekoli gen. nevidím nic k onanu+navíc zvuk mixéru a vysavače dohromady...
je predsilvestrovská nálada tak se to sem hodí

Cléon & Fonte
Opravdu zajímavé téma. Zatím jsem se nedozvěděl nic jenom spousty slovního průjmu a nespočet OT...
Každý má rád něco jiného a těžko se to tímhle topicem jakkoliv změní. Mě třeba žádný opel který jsem kdy řídil neseděl, řídil jsem renaulty, měl jsem citroen a nikdy víc. Audi byla ze všeho co jsem vlastnil za ty peníze to nej. Hlavně Gčkovou astru v naftě a 1.6 16v jsem řídil bohužel častěji než bych chtěl. Nevím proč, bylo to jediné auto s tak podivně naladěným podvozkem že se mi chtěl zvracet i když jsem řídil
Sova - nechce se mi to hledat, ale když je to tvoje oblíbená značka... Máme v čr mazdu 3 SP23? 2.3 něco kolem 115kw mám dojem.
Tak úkol jsem splnil, nahonil jsem jeden extra příspěvek tak to jdu zapít. Všechno nej do novýho roku
Každý má rád něco jiného a těžko se to tímhle topicem jakkoliv změní. Mě třeba žádný opel který jsem kdy řídil neseděl, řídil jsem renaulty, měl jsem citroen a nikdy víc. Audi byla ze všeho co jsem vlastnil za ty peníze to nej. Hlavně Gčkovou astru v naftě a 1.6 16v jsem řídil bohužel častěji než bych chtěl. Nevím proč, bylo to jediné auto s tak podivně naladěným podvozkem že se mi chtěl zvracet i když jsem řídil

Sova - nechce se mi to hledat, ale když je to tvoje oblíbená značka... Máme v čr mazdu 3 SP23? 2.3 něco kolem 115kw mám dojem.
Tak úkol jsem splnil, nahonil jsem jeden extra příspěvek tak to jdu zapít. Všechno nej do novýho roku

Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
nevim proč tu pořad naražiš na Opel... jsi jak harant z jesličekRudi píše: ukaž mi spolehlivou dodávku od Opelu,
tady maš dodávku co splňuje tvoje požadavky
http://www.sauto.cz/osobni/detail/merce ... oFrom=list" onclick="window.open(this.href);return false;
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....