profesák
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: profesák
coto? to je snad jen 7 hodin školení ne? 35h za 5 let aby ti nepropadl
odtah od 7kč/km 731810210
- Flinta
- Kontaktovat uživatele:
zrovna se ucim zejtra jdu na zkousky
http://etesty.mdcr.cz/Default.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
http://etesty.mdcr.cz/Default.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
- Flinta
- Kontaktovat uživatele:
udelal jsem s jednou chybou jojo musel jsem odchodit par hodin teorie takze jsem pochytil neco tam a pak jsem si parkrat prosel testy na ty strance a pohoda
a kdyz mam profesák v platnosti ale neabsolovoval jsem pravidelní školení, vím že to jde dodělat, ale dělají se taky testy????
DOMANSKY....Peugeot pozitivní...asi sem už ze Lva na hlavu:D ale porád mne baví
sadové a zahradní upravy...automatické zavlazovaní:) jezirka...piste PM
sadové a zahradní upravy...automatické zavlazovaní:) jezirka...piste PM
Flinta píše:udelal jsem s jednou chybou jojo musel jsem odchodit par hodin teorie takze jsem pochytil neco tam a pak jsem si parkrat prosel testy na ty strance a pohoda
pohoda ? je to nějakych 360 otázek
šilenost tohle
dělal jsi na C ? jsou tam otázky i na D ? věřím že se to nějak neřeší
Řidič
- Flinta
- Kontaktovat uživatele:
jojo C jsem delal ale minulej rok a rekl bych ze je to z vetsi casti jako na osobak, jen par otazek jinych.
klucí, mi určitě poradíte
našel jsem jednu otázku se kterou si nevím rady, dvě správné odpovědí ale bere pouze jednu
našel jsem jednu otázku se kterou si nevím rady, dvě správné odpovědí ale bere pouze jednu
Řidič
rejty píše:a kdyz mam profesák v platnosti ale neabsolovoval jsem pravidelní školení, vím že to jde dodělat, ale dělají se taky testy????
heh sme na tom podobně..
OpenWine.cz - jedinečná vína z Chille, Argentiny a Uruguaye dodávaná přímo od výrobce. V případě většího odběru využijte množstevní slevy. Kontaktujte mne prostřednictvím soukromých zpráv.
DcSpeedi píše:klucí, mi určitě poradíte
řekl bych, že správná odpověď bude A
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206