shodili si WTC amíci sami?

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

Ivan
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Re: shodili si WTC amíci sami?

Příspěvek od Ivan »

NeviM píše:sorry, je fakt ze Ty jsi nijak zvlast nerejpal, odsral jsi to s idiotama nasirajicima me svou neomezenou imbecilitou, kterou jasne dokazujou svejma komentama, omlouvam se. Telku jsem nevidel asi deset let, posledni dobou jsem se na ni podival parkrat jen tak ze srandy a jediny co jsem zjistil je ze se to posunulo uz do uplnyho extremu a lidi to porad jeste nevidej (ted myslim situaci v mediich, ne celkovou ta v tech mediich videt samozrejme neni). Reseni nejde popsat jednou vetou, na to by se daly napsat cely knihy co vsechno konkretne by se muselo zmenit protoze je toho fakt dost. Kazdopadne nejdriv musime vsichni zjistit co konkretne je spatne a pak se na reseni dohodnout, proste bohuzel to reseni jeste neni na poradu dne. Ono uz jen z toho, ze nektery lidi sice ledacos videj, ale zase nevidej ty souvislosti a myslej si ze reseni je vratit komunisty o necem vypovida. A je jich takovejch hodne bohuzel. (a dost mozna se to neobejde konkretne v CR bez toho, aby se fakt dostali k moci a ukazali tem dementu ze to reseni opravdu neni) Je fakt ze uz skoro premejslim ze vam napisu nejakou slohovku kde bych se pokusil toho co nejvic specifikovat, ale to nema smysl, pac by byla tak dllouha, ze by ji precetl tak mozna jeden clovek a rozpoutala by zase dalsi diskusi, kde by nejvic rvali dementi bez argumentu a bez mozku a ja na to uz nemam nervy a smysl to stejne nema. Je hezky, ze podle tebe kazdej vi ze je to na hovno, ale on clovek musi trochu vic patrat aby zjistil co konkretne je spatne se vsema souvislostma a kusem historie a pak rámcove nevidet reseni je proste nemozny. Samozrejme to neni otazka tejdne cteni "konspiracnich teorii".
NeviM, kolik je Ti let, prosím?

biohazard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od biohazard »

povolit pacientum v ustavech pristup na net nebyl dobrej napad :(

crocjirka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od crocjirka »

spis kde sezenu vase drogy..
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf

Libor12
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Libor12 »

kentoya píše: sehnal jsem si book z číny
špatně. Právě kvůli netu a čínskému zřízení si čínani hlídají všechny své mašinky líp a víc než počítač z alzy. :lol: Kdybych tě kurva neznal osobně tak řeknu že si začal hulit,chlastat a já nevím co ještě. V jednom s tebou souhlasím,američani a jejich slavná CIA,FBI a podobné organizace monitorující celý svět,vědí o každém zrnku písku o tom museli vědět a nabízí se pouze jedíná otázka -hodilo se jim to do krámu? - jak napsal bobr. Já bych řekl,že bud si byli tak jistí,že si to vůči takovému státu nikdo nedovolí,nebo naopak s tichým souhlasem - jen pojdte mi vám to vrátíme i s úroky...
toyota corolla gti 4a-ge 1.6 "V2" 226hp/9500rpm
IMF Master Ignition Forum - http://
imfsoft-forum.eu/

Válcová zkušebna 4X4 až do 1200HP

NeviM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NeviM »

Ivan píše:
NeviM, kolik je Ti let, prosím?
29. Jestli Ti jde o moje vyjadrovaci schopnosti a slovni zasobu ktery tu uzivam, tak uznavam ze ty veku casto neodpovidaj, ale zas odpovidaj tem nekterejm tady. A jestli Ti jde o moje nazory a zkusenosti, tak jsi jich tak pulku potvrdil svou hlaskou o odposlesich atd. a Tvoje ostatni odlisny nazory samozrejme respektuju.
Renault Safrane BITURBO Baccara Quadra 262hp (long-term reconstruction)
Renault Safrane V6-24v Baccara manual 190hp (daily car)

LiberaleMiguel

Příspěvek od LiberaleMiguel »

Juraj píše:
Beaver píše:Uznávám, že to není jasný z fotky, pokud bys viděl průběh odstraňování podobných konstrukcí, tak by ses neptal - stejně jako když se kácí strom, tak šikmý řez má za úkol nasměrovat pád uříznuté části. Kolmo by to dalo míň práce, ale nosník padne bůh ví kam. To se dá dělat jen když se k tomu dostaneš s velkým jeřábem a tu odstraňovanou konstrukci si může "přidržet", což v té haldě trosek dost dobře všude nešlo a aby neohrožovaly lidi, tak se takhle "kácely".
tohle je hovadina... pri odklizeni se klidne kolmy rez udelat muze a je na to potreba mnohem mene trhaviny!!! pad usmernis gramazi trhaviny na jednotlivych detonacnich bodech!

EDIT: abych byl konkretnejsi tak i rozcasovanim nalozi... rezat nosniky pod uhle pri odklizeni je znacne neekonomicke a zbytecne! pod uhlem se rezaji aby nosnik sjel a padal svisle dolu (pad budovy srižně ke středu kdy ji jakoby zasuneš do sebe aby se neskacela do boku)
narovinu rikam, ze v demolicich se nezvyznam, ale napadlo me: Nebylo by lepsi pri odklizeni takovych trosek to proste riznout autogenem(nebo necim takovym), nez tam odpalovat naloze a riskovat, ze vybuchem neco uvolnim co bych nemel atd ? Prece jenom ten nosik mohl byt dost hluboko v zakladech....
kentoya píše:
Libor12 píše:Prezidentské volby vyhraje "avatar",zlegalizuje hulení a potom to v každém příspěvku bude vypadat takto. :lol: racionální myšlení pryč,všude jen samá konspirační teorie a lidi trpící stihomanem. :lol: Ti největší konspirativci nám tu vykládají jak si mění mac adresy,používají anonymizéry,připojují se přes servery andělů světla a myslí si jak nad tím vyhráli,ale že používají pc s operačním systémem a ten nechá všude otisk identifikovatelný jako otisk prstu to už jim nedojde. :lol:
proto jsem psal že na tohle mám jinej, komp, z kterýho nedělám nic jiného, žádné přihlašování nikam do žádných for, prostě nic legálního, protože jinak se dá vždy dohledat odkud vane vítr, sehnal jsem si book z číny, změnil mac připojuji přes jiného providera, a netvrdím že ten book nemůžou najít a zálohovat z něj data, ale momentálně ho těžko přiřadí k mému jménu, protože na něm není nic co by bylo spojené s mým jménem, zálibami a tak, mám ho čistě na to abych lozil tam kde není zdrávo
mam pocit, ze todle uz se v dnesni dobe da lecit....
Keep /-/atin'

Cokoliv Polsky, Allegro -> SZ nebo ideálně rovnou Facebook

Skořepiny na míru

kentoya

Příspěvek od kentoya »

Libor12 píše:
kentoya píše: sehnal jsem si book z číny
špatně. Právě kvůli netu a čínskému zřízení si čínani hlídají všechny své mašinky líp a víc než počítač z alzy. :lol: Kdybych tě kurva neznal osobně tak řeknu že si začal hulit,chlastat a já nevím co ještě. V jednom s tebou souhlasím,američani a jejich slavná CIA,FBI a podobné organizace monitorující celý svět,vědí o každém zrnku písku o tom museli vědět a nabízí se pouze jedíná otázka -hodilo se jim to do krámu? - jak napsal bobr. Já bych řekl,že bud si byli tak jistí,že si to vůči takovému státu nikdo nedovolí,nebo naopak s tichým souhlasem - jen pojdte mi vám to vrátíme i s úroky...
čínani se je hlídají, to je fakt, a právě kvůli netu, to je taky fakt, aby jejich občané nehledali co nemají, já ho koupil, přes několik překupníků, a nevěřím že by mě dohledali, netvrdím, že neví co je z toho kompu odesláno, to ví, ale neví že ho mám já

a s těma oknama že mají svůj kod podle kterýho tě najdou, co píšeš máš pravdu, kolega, který měl podobný komp a navíc i přispíval, tak mu smázli jeho nick, ho nenašli, ale jakmile si založil nový a začal zase psát, tak ho zase smázli, a jediné logické vysvětlení podle čeho se mohli orientovat, byl systém, já protože moc nikde nepřispívám a nikdo můj nick nezná, nebo neví že jsem to já, mám klid, akorát brouzdám po různých odkazech kam se veřejnost nedostane, jsou na pozvání a tak, jinak jak píšu kolegu nenašli, jen mu občas chodili výhružné ptákoviny, koupil novou čínu a když mu smázli nick tak si přeinstaloval systém, založil nový nick a ten jede, tudíž se to s tím systémem tak nějak potvrdilo

jinak nejde o žádnou podvratnou činnost, jen se prahne po informacích, které se někým nějak mažou pokud jsou dostupné, a všelijak se reformují, ale i tak jsou podle řetězců dohledatelné a jsou spíše uloženy na malých serverech s omezeným přístupem, jinak protože chci vědět lozím tam a čtu si, a jsem řekněme trochu v obraze, ale je toho tolik, že i kdybych na tom ležel pořád, tak to stejně do palice všechno nevleze, důležitý poznatek z toho je, že většina zpráv v tisku, je v podstatě vytržená z nějakého kontextu, a doplněná nějakou nepravdou, nebo myšlenkou, aby ten co to čte, směřoval svým myšlením někam jinam než by měl a nedělám z toho vědu, ani závěry, ani aštara, ani ilumináty, jen se snažím naznačit, že všechno je ve skutečnosti jinak než si většina lidí myslí, protože jim to bylo s nějakým záměrem nějak podáno

a jsem rád že jsi v podstatě nepřímo potvrdil, že nás velký bratr sleduje :D, což tu většina lidí není schopna vstřebat
IQ sice stylingem nenahradíš, taboo ti ho taky nezvedne, ale dokáže rozšířit brutálně obzory :D
http://www.odtahove-sluzby.cz

kentoya

Příspěvek od kentoya »

LM protože nevíš, strč si svoje léčitelské nápady za klobouk, já ti své názory nenutím, a jenom protože nevíš, nehledáš a třeba netušíš, taky nepíšu že nejsi duševně zdravý, a pokud nemáš co napsat, nech si své komenty o inteligenci, či zdraví, popř debilitě kohokoliv pro sebe
IQ sice stylingem nenahradíš, taboo ti ho taky nezvedne, ale dokáže rozšířit brutálně obzory :D

LiberaleMiguel

Jestli vim nebo nevim je jedna vec :-)
Ale nevidim duvod, proc se tim takhle brutalne zabyvat jak to hrotis ty, akorat na sebe upozornujes a stejne nic nevyresis ;-)
Me se zije dobre, to ze bohati a mocni delaji prasarny tu dycky bylo a bude a spodina(my) s tim nic neudela, protoze stejne ONI prece vi o vsem co se kde sustne ;-)
Keep /-/atin'

Skořepiny na míru

kentoya

Příspěvek od kentoya »

jinak na této stránce máš víceméně základy které když si prohlédneš videa a komentáře a pročteš si to, tak by jsi měl minimálně znejistět se svýmy fakty, je zde znázorněno letadlo jak naráží do pentagonu, i ten úhel co postnul beaver , dokonce i podomácku udělané video, jak letadlo naráží a kdy se dotýká křídlo kraje budovy, která nejeví na oficiální fotce ani koudek škrábnutí, a je tam i oficiální fotka pentagonu, kde není vidět jak to poškození křídlem, tak ani kousek letadla, kteréžto kousky jsou potom na dalších fotografiích, asi nějak dodělány
je tam i 20 minutovém požáru, jiné kovové budovy, opravdu požáru, a dokonce je vedle sebe rozdíl požáru a dýmu z věží, které de facto nehořely, netvrdím že jsou to všechny infa co jsou kde k shlédnutí, ale jsou slušně sesumírovaná, na jednu strnbku a slušně sepsaná, stačí pročíšt, pustit si videa, která mají do 10ti minut a udělat si vlastní názor, at takový nebo makový, a pokud někdo chce věřit stále oficiální verzi, je to jeho problém a jeho mozek a jeho myšlení, nikomu to neberu, každého věc, ani to nikomu nenutím

zapoměl jsem dát odkaz
http://pravdu.cz/konspiracni-teorie/vel ... -zari-2001" onclick="window.open(this.href);return false;
Naposledy upravil(a) kentoya dne 19 lis 2012 18:10, celkem upraveno 1 x.

kentoya

Příspěvek od kentoya »

LiberaleMiguel píše:Jestli vim nebo nevim je jedna vec :-)
Ale nevidim duvod, proc se tim takhle brutalne zabyvat jak to hrotis ty, akorat na sebe upozornujes a stejne nic nevyresis ;-)
Me se zije dobre, to ze bohati a mocni delaji prasarny tu dycky bylo a bude a spodina(my) s tim nic neudela, protoze stejne ONI prece vi o vsem co se kde sustne ;-)
mě nejde o upozornování sebe, mě jde o to, že pokud lidé začnou vidět a myslet, a pochopí, že je s nimi manipulováno, že třeba jednou přijdou k volbám a aspon se o změnu pokusí, jinak já si taky nežiju špatně, ale to neznamená, že když už si nechám srát na hlavu, že se aspon nebudu pídit po tom, kdo mi na ni sere

LiberaleMiguel

kentoya píše:
mě nejde o upozornování sebe, mě jde o to, že pokud lidé začnou vidět a myslet, a pochopí, že je s nimi manipulováno, že třeba jednou přijdou k volbám a aspon se o změnu pokusí, jinak já si taky nežiju špatně, ale to neznamená, že když už si nechám srát na hlavu, že se aspon nebudu pídit po tom, kdo mi na ni sere
Ja tim upozornovanim na sebe myslel to, ze rozvijis tydle diskuze atd
Keep /-/atin'

Skořepiny na míru

kentoya

Příspěvek od kentoya »

LiberaleMiguel píše:
kentoya píše:
já nemám potřebu na sebe upozornovat ani těmato diskuzema, mě jen zajímá jak kdo smýšlí
a v podstatě jediný kdo tu sebe upozornuje, jsi v podstatě ty, zatím žádný argument, jen bohapusté rýpaní, a občas zaujetí stanoviska bez nějakého opodstatnění, a už raději nepiš, nebo tu udělám rozbor tvých poslabších výkřiků do tmy, a nebo si napiš, ale něco konstruktivního
já rozjel jedinou diskusi a to 17 listopad, kde jsem chtěl vědět jak je to s povědomím lidí tady na foru a jestli už nastal čas pro změnu, protože tady se slízají většinou mladí lidé, v každém věku je to jiné, důchodci jsou pro komunisty a na hrad zemana, těžce pracující za pár korun zatím cítí potřebu změny nejvíce, a tady jsou zatím skoro všichni spokojeni, protože bydlí v mamahotelu a svoje mony vráží do svých koníčků (tím netvrdím že tu jsou chytří, vzdělaní, pracující, jak za málo tak za hodně, jen že jádro jsou mladí kteří nemají potřebu...............)

kentoya

Příspěvek od kentoya »

LiberaleMiguel píše:
kentoya píše:
a když jsme u toho upozornování, mrkni se na sebe, ty máš za rok 400 příspěvků, já za 6 let 1000
máš prostěbu spamovat svoje sračky, všude kde se něco šustne, takovej klasickej internetovej spamer
nevím co máš za auto, co umíš, podle příspěvků to nevypadá ani na vysokou inteligenci (mohu se mýlit)
v technických věcech je od tebe max spam, tudíž toho asi o autech moc nevíš (opět se mohu mýlit)
co se stylingu týká, co se mi nelíbí to obdivuješ, a přesto tě nekritizuji
proč máš sakra potřebu tady spamovat? jsi méněcenný? postižený? nedoceněný? týraný? nebo co vlastně

Globus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Globus »

Ivan píše:Investigativní práci přenechám kvalitním novinářům, než abych nad fotkami trosek "dvojčat" přemýšlel, že to vlastně celé mohlo být jinak podle tvaru hromady trosek. Raději si přečtu knihu o historii a výpovědi pamětníků, než abych v Osvětimi zkoumal, zda-li tam byl či nebyl koncentrační tábor. Raději pojedu do USA, než abych doma u píva vykládal, jak jsou amíci hloupí, že ani neví, kde je Česká republika atd. Domnívám se, že svými konspiračními teoriemi jen plýtváte časem, ale můj čas to není, tak mi to může být úplně jedno ;)

Halelujáh! 8)
Docela se bavím, nad tim jak ruzní konspirátoři řvou jak jsou všichni ovce, věřej tomu co jim předkládaj media, nepoužívaj mozek a při tom se choval UPLNĚ, ale uplně stejně jak ty "ovce".

Jenom prostě věřej tomu co se jim líbí/hodí/čemu věřit chtěj a předkládaj "důkazy" vlastně stejný hodnoty, jaký druhý straně vyvracej.
Fotky, videa, vyprávění "pamětníků" který pocházej od stejnejch medií /samozřejmně ne stejnejch stanic a novin, aby někdo neslovíčkařil.../ jako sami napdaj.

EDIT po dočtení celýho vlákna:
kubi píše: Nicméně mě napadá - zamyslel se někdo z vás co tu házíte teoriema, číslama, výpočtama atp. nad tím, že to taky mohlo spadnout i jen samotným "nárazem letadla" třeba z toho důvodu, že se při stavbě prostě nedodržely veškeré postupy? Že se jednoduše tu ošulil jeden postup, tam se dalo méně materiálu případně nějaký méně kvalitní...? Stavebnictví je byznys jako každý jiný... Ostatně, vidíme to kolem sebe denně jak kvalitně se staví...
To je to samé, jako se tvrdí, že Temelín by měl vydržet náraz stíhačky a kdesicosi..... Zkoušel už to někdo? Je v reálu ta stavba postavena tak, jak by měla být aby ten náraz opravdu ustála? Kdoví jak by to bylo ve skutečnosti...

Nestavím se tím ani na jednu stranu, jen mě to jako laika napadlo....
Taky jedna z věcí která mě napadla, viz třeba Titanik - nepotopitelnje a dojel na špatný /udělaný z levnýho materiálu/ nýtování

NeviM píše: ovsem je to zcela bezpredmetny protoze to shodil termit 8)
omyl, Ty si slepě myslíš že to je ta jediná a svatá pravda.

kubi píše:Jediný fakt je, že pravda je asi to jediné, co se nikdy nedozvíme.
Todle tesat do kamene!
kentoya píše:.... takových detailů je strašně moc, inteligentnímu člověku musí dojít, že není vše jak je psáno, ovšem kde je pravda, je na obou stranách barikády jasné že to neví ani jedni......
Aby jsi náhodou nedošel k názoru že Ti jen oponuju a jsem Ti většinou/vždy v opozici: ano, máš pravdu, každá mince má dvě strany. Ale jak psal Kubi a já to trochu doplním: skutečnou pravdu o historii, Iluminátech a podobnejch věcech který se tady /a nejen tady/ stále řešej se nikdy nedozvíme.
BMW - uměle zvýšený ego, přírodně snížená inteligence

NeviM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NeviM »

Globus píše: Aby jsi náhodou nedošel k názoru že Ti jen oponuju a jsem Ti většinou/vždy v opozici: ano, máš pravdu, každá mince má dvě strany. Ale jak psal Kubi a já to trochu doplním: skutečnou pravdu o historii, Iluminátech a podobnejch věcech který se tady /a nejen tady/ stále řešej se nikdy nedozvíme.
vsechny ty tvoje moudra fakt uz komentovat nehodlam, jenom tohle zasadni mi proste neda. TY se se svym pristupem nikdy pravdu nedozvis. My se svym jsme ji celkove uz o míle blíž, spoustu veci uz mame jednoznacne vyresenejch a třeba zrovna tyhle věci, krome ty historie, jsou z kategorie ze driv nebo pozdejc zjisti pravdu kazdej at chce nebo ne, ale to neni zas tak podstatny... To hlavni je, ze vzdycky mas moznost tu pravdu zjistit, nekdy je to lehky, nekdy tezky, ale kazdopadne nesmis bejt linej a neco tomu obetovat, aby ses ji dozvedel. Nekdy staci trocha casu a cteni, nekdy je to samozrejme mnohem narocnejsi a temer nerealny, ale kdyz se chce, tak jde vsechno, jde o to co je clovek ochotnej obetovat. A smutny je, ze staci obetovat treba cas pro psani OT na TF a hned ma clovek prostoru pro zjistovani aspon nejakejch pravd az az. Hele vazne se nad sebou a svejma myslenkovejma pochodama zamysli a to ted nemyslim jako urazku, ale precti si to obcas po sobe, vzdyt to je neuveritelny co jsi schopnej napsat a myslet vazne v nekterejch pripadech, o tech nesmyslnejch OT ani nemluvim. A to samy plati samozrejme pro liberalemiguel a dalsi.
Renault Safrane BITURBO Baccara Quadra 262hp (long-term reconstruction)
Renault Safrane V6-24v Baccara manual 190hp (daily car)

biohazard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od biohazard »

jeste bys moh vyresit zahadu bermudskyho trojuhelniku 8)

Globus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Globus »

Ja, na rozdil od Tebe, paranoidniho mudrce, cas kterej Ty zabijis prechodem do ctvrteho rozmeru a ladenim mozku na na jakesi spolecne nadvedomi a prozreni, nebo co se tim snazis docilit, venuju tomu co je pro me dulezity. Jako napriklad prace, rodina, pratele... a dokonce mam i chvilku volna na to vlezt napr. sem a pobavit se.
BMW - uměle zvýšený ego, přírodně snížená inteligence

bleach

Příspěvek od bleach »

nevidel jste nekdo moje klice?

pravdu se dozvite zde: http://www.facebook.com/StreetViewCzechRepublic" onclick="window.open(this.href);return false;

Zamčeno

Zpět na „Pokec“