shodili si WTC amíci sami?
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: shodili si WTC amíci sami?
Ještě čekám kdy sem někdo dá odkaz na zprávu tý vyšetřovací komise která určitě byla naprosto nestranná a která prostě řekla že to byli teroristi a tim bylo vymalováno. To je fakt důkaz jak prase, tomu všichni věřte jojo...
Taky s oficiální verzí nesouhlasím. Dělal jsem do školy na tohle téma práci, tak jsem pár věcí o tom četl. Všechny budovy a Pentagon tu už zmiňované byly, ale co třeba reakce vzdušných sil? Tam je také pár "zajímavostí" 

- Butcher
- Kontaktovat uživatele:
To prave nehodlam...zabredat do tehle diskuze.Me vyhovuje obcas jen neco malo utrousit, tak aby bylo jasno na ktere strane barikady stojim a tim to pro me hasne.Navic mam Vavrise a ten to napise za me
Muj nazor mi nikdo nevyvrati.Stejne tak jako to, ze v drtive vestine pripadu, jsou tihle konspiracni teoretici lide, kteri zrovna prochazeji nejakou krizi, recesi apod.Nejakym zpusobem se jim proste nedari spokojene zit(vestinou dokonce staci byt jen z nizsi prijmove skupiny - avsak neni podminkou), a tak si vymysli tuhle hru na nepritele statu.Mozna bych dokazal lepe porozumet Nevimovu problemu, kdyby nam jeho tady na TF mmj. aktivni bracha, objasnil jeho amfetaminovou aférku z trosku jinyho POV, hm?Namitka na i/re-levantnost se zamita...duvody pro otazku jsem popsal vyse a jsou zrejme.Sorry za OT 

KEHO rennsport
medialni verze je pro igonoranty....
me zarazilo par i jinych veci.... pulrok predtim nez to spadlo se udelalo pojisteni proti zriceni budov v hodnote stovek milionu dolaru a na vezich bylo potreba pretrit protipozarni vrstvu coz by bylo drazsi nez je postavit znova....
me zarazilo par i jinych veci.... pulrok predtim nez to spadlo se udelalo pojisteni proti zriceni budov v hodnote stovek milionu dolaru a na vezich bylo potreba pretrit protipozarni vrstvu coz by bylo drazsi nez je postavit znova....
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
nikoli pretrit protipozarni ale odstranit puvodni azbestovou a nahradit novou 

Jediná správná poloha ženy a pístů je "V" nehledě na to že "Víc hlav, víc ví..."
no sem to napsal hodne skracene 

AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Ty zrovna procházíš nejakou krizi, recesi apod viď. Nějakym způsobem se ti prostě nedaří spokojeně žít comaRkus píše:medialni verze je pro igonoranty....

- Ivan
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Samozřejmě, možné je všechno, ale potom můžeme zpochybňovat úplně všechno - stačí otevřít dnešní noviny:
a) kdo je to Roman Smetana - tykadlový řidič? Kdo ho řídí a v čí prospěch jedná?
b) nesoudí se Apple se Samsungem jenom proto, aby měli vzájemně lepší reklamu? Nepatří stejnému vlastníkovi, který kontroluje celý trh a všechny vlastníky odposlouchává a monitoruje?
c) je očkování nutné nebo je to jen lobby farmaceutických firem? Existuje vůbec malárie, když jsem ji nikdy neměl?
d) přistála sonda Curiosity na Marsu nebo je to jen poušť někde v Utahu a USA tím demonstruje svoji technologickou vyspělost?
Investigativní práci přenechám kvalitním novinářům, než abych nad fotkami trosek "dvojčat" přemýšlel, že to vlastně celé mohlo být jinak podle tvaru hromady trosek. Raději si přečtu knihu o historii a výpovědi pamětníků, než abych v Osvětimi zkoumal, zda-li tam byl či nebyl koncentrační tábor. Raději pojedu do USA, než abych doma u píva vykládal, jak jsou amíci hloupí, že ani neví, kde je Česká republika atd. Domnívám se, že svými konspiračními teoriemi jen plýtváte časem, ale můj čas to není, tak mi to může být úplně jedno
a) kdo je to Roman Smetana - tykadlový řidič? Kdo ho řídí a v čí prospěch jedná?
b) nesoudí se Apple se Samsungem jenom proto, aby měli vzájemně lepší reklamu? Nepatří stejnému vlastníkovi, který kontroluje celý trh a všechny vlastníky odposlouchává a monitoruje?
c) je očkování nutné nebo je to jen lobby farmaceutických firem? Existuje vůbec malárie, když jsem ji nikdy neměl?
d) přistála sonda Curiosity na Marsu nebo je to jen poušť někde v Utahu a USA tím demonstruje svoji technologickou vyspělost?
Investigativní práci přenechám kvalitním novinářům, než abych nad fotkami trosek "dvojčat" přemýšlel, že to vlastně celé mohlo být jinak podle tvaru hromady trosek. Raději si přečtu knihu o historii a výpovědi pamětníků, než abych v Osvětimi zkoumal, zda-li tam byl či nebyl koncentrační tábor. Raději pojedu do USA, než abych doma u píva vykládal, jak jsou amíci hloupí, že ani neví, kde je Česká republika atd. Domnívám se, že svými konspiračními teoriemi jen plýtváte časem, ale můj čas to není, tak mi to může být úplně jedno

LACONI: mam cim jezdit, penis funguje a mam co jist a neznam stres v praci, tak ja ti nevim no
- Butcher
- Kontaktovat uživatele:
Butcher píše:To prave nehodlam...zabredat do tehle diskuze.Me vyhovuje obcas jen neco malo utrousit, tak aby bylo jasno na ktere strane barikady stojim a tim to pro me hasne.Navic mam Vavrise a Ivana a ti to napisou za me
KEHO rennsport
- Fáboš
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ivan + řezník - +1 

bez špéry jak kretén a v naftě.....3er
[url]http://www.getphoto.cz
[url]http://www.getphoto.cz
OK, já se odmítám dál angažovat a připojuju se k řezníkovi, protože když teda ignorujete fakta a je vám málo to slyšet od bývalého (a jéje, to si zas vyslechnu keců...) stavaře, tak to radši budu jen sledovat a kroutit nad vašima výplodama hlavou.
Pro konspirátory přidám jen něco k zamyšlení - pokud by tam skutečně měla být údajná louže oceli vlivem termitu, tak jak by se stihla vytvořit, když údajný odstřel by šmiknul nosník, celý by se to sesypalo a vůbec se to nestihlo dál tavit. Konspirátoři nevědomky popírají svoje vlastní teorie, to samé těch údajných 9-10 sekund pádu budov atd. Škoda slov...
Pro konspirátory přidám jen něco k zamyšlení - pokud by tam skutečně měla být údajná louže oceli vlivem termitu, tak jak by se stihla vytvořit, když údajný odstřel by šmiknul nosník, celý by se to sesypalo a vůbec se to nestihlo dál tavit. Konspirátoři nevědomky popírají svoje vlastní teorie, to samé těch údajných 9-10 sekund pádu budov atd. Škoda slov...
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Dobře, dejmě tomu, že WTC spadly kvůli letadlům.
Ale co ten Pentagon, podívej se na tuhle fotku. Nechceš mi snad tvrdit, že celé letadlo zmizelo v budově a že díky výbuchu se celé rozpadlo na takové kousíčky, že na fotkách po něm není ani památky. V případě teda, že by budova letadlo pohltila, kde máš místa, kam by měly narazit křídla s motory. Podle fotek to vypadá, že letadlo ještě stihlo složit křídla, aby lépe zaplulo do budovy. Myslím si, že ocas letadla a obzvlášť motory jen tak zmizet nemohly.

Ale co ten Pentagon, podívej se na tuhle fotku. Nechceš mi snad tvrdit, že celé letadlo zmizelo v budově a že díky výbuchu se celé rozpadlo na takové kousíčky, že na fotkách po něm není ani památky. V případě teda, že by budova letadlo pohltila, kde máš místa, kam by měly narazit křídla s motory. Podle fotek to vypadá, že letadlo ještě stihlo složit křídla, aby lépe zaplulo do budovy. Myslím si, že ocas letadla a obzvlášť motory jen tak zmizet nemohly.

- Butcher
- Kontaktovat uživatele:
Peknej fake ta fotka
Nechapu jak si nekdo muze myslet, ze by melo natolik komplexni a natolik promysleny spiknuti, skoncit zrovna na takove banalite...kulantne receno 

KEHO rennsport
Beaver: uz jsem tomu venoval az az casu, nikde zadny "dukazy" uz hledat nehodlam, kazdej si muze udelat zaver jakej chce. Ja jsem o tom svyho casu hltal a overoval hafo informaci od obou stran a zamejslel jsem se nad VSEMA. Zaver jsem si udelal podle nich, ne podle toho, co jsem si chtel myslet, jak evidentne vetsina zde pritomnych (at uz z jedny nebo druhy strany). Tvuj nazor respektuju a i chapu, ze o tech materialech atd. toho nejspis vis, vic nez ja, jenze jsi jeden z mnoha takovych lidi a hlavne nekteri toho zase o tom vi diametralne vic nez Ty, takze se na me nezlob, ze ani jako u nikoho jinyho, ani Tvuj nazor sam o sobe muj celkovej pohled nezmeni, presto ze mas urcite v ledascem pravdu.
Jedinej posledni dotaz, jen se tykajici logiky: Proc by proboha nekdo delal pri odklizeni trosek dlouhej rez pod uhlem presne 45 stupnu (presne odpovidajici zpusobu pouziti termitu pri demolici), kdyz to muze riznout kolmo kratsim rezem???? Jinak v tech vselijakejch dokumentech jsou i zabery ze skladky tech trosek a tam vidite roztavenejch koncu tech nosniku vic nez dost. Uznavam "jezera roztaveny ocele" jsou pritazeny za vlasy, stejne jako spousta argumentu zastancu neoficialni verze, ale v ty oficialni je takovej argument skoro kazdej.
vsem:
Co se fanatismu tyce: opravdu vam prijde jako fanatismus to, ze lidem rikam "nedelejte si zavery na zaklade jednostrannych informaci, ale az po peclivem prozkoumani vsech informaci z obou stran" (coz jsem tu opakoval uz nekolikrat, ale kdo chce, tak v tom furt uvidi to ze nekoho presvedcuju o svejch pravdach a bude ze me delat magora, no to nema cenu, kdo umi cist to co opravdu pisu, tak vidi)
Me teda prijde jako fanatismus spis vase chovani, kamenovani kazdyho kdo si dovoli vubec spekulovat o jiny variante nez vam rekli vudcove.
Jinak jeste je fakt brzo na nejakou zmenu, jeste je nas moc malo tech co uz dostali opravdu dost pres drzku na to aby se probrali, ale pocitam par let maximalne a bude nas snad dost na to aby vetsina procitla (problem je v tom, ze cim dal to nechame zajit, ti hur se z toho budem pak dostavat a vic obeti to bude stat)... jestli TF bude fungovat jeste stejne dlouho jako doted, tak bude urcite sance tohle tema znovu vytahnout a pomer protichudnejch nazoru uz bude uplne jinej, za to vam rucim.
EDIT:
co se tyce holocaustu, to je presne jeden z vysledku tech veci ktery tak popirate. Podle me byla vubec 2. svetova uz prvni takvej pokus dosahnout ovladnuti sveta nasilnou cestou ale byl moc zbrklej, ted bych si tipnul, ze uz jsou lidi pripraveny lip na prijeti globalni vlady a treti svetova je podle me v planu k tomuhle ucelu a "duvodu" proc ji rozpoutat prakticky kazdym dnem se da najit vic nez dost, no jsem zvedavej jak tohleto dopadne.
PS: nebudte fanatici a neodsuzujte me za to ze mam jinej nazor nez vy, dekuju, ja taky respektuju vase nazory a nevyvracim vam je, jen vam tu celou dobu tvrdim, ze cesta, kterou se ke svejm nazorum a zaverum dostavate (nekteri zvas), ma mnohem vic spolecnyho s fanatismem nez zdravym rozumem BEZ PREDSUDKU a ze to je cesta, ktera k pravde nevede..
NAZDAR VSEM
Jedinej posledni dotaz, jen se tykajici logiky: Proc by proboha nekdo delal pri odklizeni trosek dlouhej rez pod uhlem presne 45 stupnu (presne odpovidajici zpusobu pouziti termitu pri demolici), kdyz to muze riznout kolmo kratsim rezem???? Jinak v tech vselijakejch dokumentech jsou i zabery ze skladky tech trosek a tam vidite roztavenejch koncu tech nosniku vic nez dost. Uznavam "jezera roztaveny ocele" jsou pritazeny za vlasy, stejne jako spousta argumentu zastancu neoficialni verze, ale v ty oficialni je takovej argument skoro kazdej.
vsem:
Co se fanatismu tyce: opravdu vam prijde jako fanatismus to, ze lidem rikam "nedelejte si zavery na zaklade jednostrannych informaci, ale az po peclivem prozkoumani vsech informaci z obou stran" (coz jsem tu opakoval uz nekolikrat, ale kdo chce, tak v tom furt uvidi to ze nekoho presvedcuju o svejch pravdach a bude ze me delat magora, no to nema cenu, kdo umi cist to co opravdu pisu, tak vidi)
Me teda prijde jako fanatismus spis vase chovani, kamenovani kazdyho kdo si dovoli vubec spekulovat o jiny variante nez vam rekli vudcove.
Jinak jeste je fakt brzo na nejakou zmenu, jeste je nas moc malo tech co uz dostali opravdu dost pres drzku na to aby se probrali, ale pocitam par let maximalne a bude nas snad dost na to aby vetsina procitla (problem je v tom, ze cim dal to nechame zajit, ti hur se z toho budem pak dostavat a vic obeti to bude stat)... jestli TF bude fungovat jeste stejne dlouho jako doted, tak bude urcite sance tohle tema znovu vytahnout a pomer protichudnejch nazoru uz bude uplne jinej, za to vam rucim.
A presne o to jde, on pak clovek postupne zjisti, ze tak pulka historie, kterou zna je "tak trochu jinak", kdyz se pak dostane k nabozenstvi, pyramidam, ktery fakt nestaveli zadny faraoni jako hrobky, ale jsou tu uz desitky tisic let puvodne k jinym ucelum (nic z toho tu rozebirat nehodlam, to byl jen priklad veci ktery rozhodne nejsou tak jak jsou vseobecne vnimany, nerikam jak, jen rikam, ze to je jinak - PODLE MEHO NAZORU - NIKOMU TO NENUTIM).Ivan píše:Samozřejmě, možné je všechno, ale potom můžeme zpochybňovat úplně všechno - stačí otevřít dnešní noviny:
EDIT:
co se tyce holocaustu, to je presne jeden z vysledku tech veci ktery tak popirate. Podle me byla vubec 2. svetova uz prvni takvej pokus dosahnout ovladnuti sveta nasilnou cestou ale byl moc zbrklej, ted bych si tipnul, ze uz jsou lidi pripraveny lip na prijeti globalni vlady a treti svetova je podle me v planu k tomuhle ucelu a "duvodu" proc ji rozpoutat prakticky kazdym dnem se da najit vic nez dost, no jsem zvedavej jak tohleto dopadne.
PS: nebudte fanatici a neodsuzujte me za to ze mam jinej nazor nez vy, dekuju, ja taky respektuju vase nazory a nevyvracim vam je, jen vam tu celou dobu tvrdim, ze cesta, kterou se ke svejm nazorum a zaverum dostavate (nekteri zvas), ma mnohem vic spolecnyho s fanatismem nez zdravym rozumem BEZ PREDSUDKU a ze to je cesta, ktera k pravde nevede..
NAZDAR VSEM
Naposledy upravil(a) NeviM dne 18 lis 2012 01:57, celkem upraveno 2 x.
Renault Safrane BITURBO Baccara Quadra 262hp (long-term reconstruction)
Renault Safrane V6-24v Baccara manual 190hp (daily car)
Co když markus, beaver, řezník jsou ti samý co vypsali posudek na spadnutí wtc

Dobrá, tak reakce ještě na Pentagon. V několika věcech je to odlišné od WTC. Předně Pentagon je solidní zděná budova a tak se zdaleka nerozpadnul tak, jako utrpěla sloupová konstrukce WTC. To taky zároveň znamená, že v té rychlosti se to letadlo hrozivým způsobem napasovalo do té budovy a co neprošlo skrz se slisovalo a roztříštilo. Hliník má nízkou teplotu tavení a většina pláště letadla je hliníková, takže při požáru to skoro všechno do mrtě shořelo. Celkem nedávno jsem na webu viděl pěknou fotku nějakého auta s hliníkovou kapotou nebo dokonce i blatníkama (možná si někdo vzpomene a viděl to taky), který shořelo. Než dojeli hasiči (a to bylo pár minut), tak v místě požáru ty hliníkové dily doslova vyhořely a zmizely. Tehdy se nad tím nikdo nepozastavoval, ale v případě hliníku z letadla to najednou lidem přijde divný a přitom tam vyhořelo tisíce litrů kerosinu. Spousta fotek od Pentagonu ukazuje různé kusy letadla, které se povalují v místech kam byly odmrštěny a uchráněny od požáru, ale vzhledem k síle nárazu to není víc než urvané kusy plechu, celý ocas tam samozřejmě zůstat za takových podmínek vůbec nemohl. Z motorů se tam povaloval např. kola z kompresoru, z podvozku zbyly disky a nohy, atd., prostě přežily jen ocelové díly a nebo to, co se dostalo mimo požár. Díra v Pentagonu odpovídá, jen to z těch fotek není moc vidět - křídla totiž s rostoucí vzdáleností od středu místa dopadu působí menší škodu jak se postupně deformují a ztrácí energii plus se složí směrem dozadu (to samé je možné pozorovat na dírách po letadlech v plášti WTC, krajní sloupy pláště jsou jen naražené a ne přeseknuté a celkový otvor je zdánlivě nelogicky užší než je rozpětí křídel). Navíc přes 100 lidí náraz do Pentagou vidělo a potvrdili, že šlo o dopravní letadlo v barvách American Airlines (konspirátoři jistě budou tvrdit, že to je všechno narafičené a podplacené, ale s tím holt už nic nandělám) a není žádný očitý svědek, co by viděl raketu nebo něco jiného. A po pravdě, že se teroristům podařilo trefit do Pentagonu tak nízko je celkem haluz a měli kliku, protože kdyby letěli jen o něco níž před dopadem, tak by je rozsekaly sloupy a letadlo by se rozpadlo (což samozřejmě zase hraje do karet konspirátorům, ale to už je holt život).
Aspoň pro ilustraci jeden obrázek:

Na závěr bych jen rád podotknul, že tyhle teorie jsou dost hnusná urážka těch nešťastníků, co zařvali v letadlech, věžích, v Pentagonu a nebo následně když hasili a zachraňovali. Nedivím se, že to Ivan srovnával s popíráním holokaustu, je to dost podobně zvrácený.
P.S.: Náraz druhého letadla do věže jsem tehdy viděl v přímém přenosu na CNN, byl jsem zrovna doma a přepnul náhodou na zprávy a viděl hořet první věž. V té době to ještě bylo prezentováno jako pravděpodobná nehoda. Za pár minut, když dorazilo druhé letadlo už bylo jasno.
Aspoň pro ilustraci jeden obrázek:

Na závěr bych jen rád podotknul, že tyhle teorie jsou dost hnusná urážka těch nešťastníků, co zařvali v letadlech, věžích, v Pentagonu a nebo následně když hasili a zachraňovali. Nedivím se, že to Ivan srovnával s popíráním holokaustu, je to dost podobně zvrácený.
P.S.: Náraz druhého letadla do věže jsem tehdy viděl v přímém přenosu na CNN, byl jsem zrovna doma a přepnul náhodou na zprávy a viděl hořet první věž. V té době to ještě bylo prezentováno jako pravděpodobná nehoda. Za pár minut, když dorazilo druhé letadlo už bylo jasno.
- Ivan
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Piš si názory jaké chceš, ale tyhle řeči si odpusť. Stavíš se do role spasitele, který všemu - narozdíl od ostatních - rozumí. Už jsem to psal výše, ale podobnou rétoriku s oblibou používají nejrůznější sekty, které jsou mi z duše nesympatické. Rád tady uvidím věcnou a slušnou argumentaci, ale nikoli věštecké výkřiky do tmy typu "však pravda se jednou ukáže a vy budete litovat, že jste se mnou nesouhlasili". Díky.NeviM píše:Jinak jeste je fakt brzo na nejakou zmenu, jeste je nas moc malo tech co uz dostali opravdu dost pres drzku na to aby se probrali, ale pocitam par let maximalne a bude nas snad dost na to aby vetsina procitla (problem je v tom, ze cim dal to nechame zajit, ti hur se z toho budem pak dostavat a vic obeti to bude stat)...
tou slusnou argumentaci jsem zacal, tohle uz jsou jen reakce pod vlivem emoci na nektery mistni dementy, ktery nechtej vec rozebirat ale jen ze me delaj idiota pomoci Astara serana nebo co to je za nesmysl a podobnejch kravin naprosto nesouvisejicich a to jen na zaklade toho, ze mam jinej nazor nez oni. Moje naznaky fanatizmu byly jen odpovedi zfanatizovanym lidem, protoze jedine to je evidentne cesta k jejich tvorbe nazoru. MUJ NAZOR ( ovsem zalozeny na zkusenostech a relevantnich informacich )Ivan píše:Piš si názory jaké chceš, ale tyhle řeči si odpusť. Stavíš se do role spasitele, který všemu - narozdíl od ostatních - rozumí. Už jsem to psal výše, ale podobnou rétoriku s oblibou používají nejrůznější sekty, které jsou mi z duše nesympatické. Rád tady uvidím věcnou a slušnou argumentaci, ale nikoli věštecké výkřiky do tmy typu "však pravda se jednou ukáže a vy budete litovat, že jste se mnou nesouhlasili". Díky.NeviM píše:Jinak jeste je fakt brzo na nejakou zmenu, jeste je nas moc malo tech co uz dostali opravdu dost pres drzku na to aby se probrali, ale pocitam par let maximalne a bude nas snad dost na to aby vetsina procitla (problem je v tom, ze cim dal to nechame zajit, ti hur se z toho budem pak dostavat a vic obeti to bude stat)...
jestli chceš klidně papíry vrat, protože stejně by se museli zachovat ti, kterým jsem říkal o slovenském motoru před dvěma lety, a poslali mě do prdele, a ted mají důkaz, (nebudu ti vnucovat co jsem psal, já mám svoje ty máš svoje) ale kdyby chtěli všichni vracet papíry, jenom proto, že něco jim nejde logicky do hlavy, a je to teoreticky nemožné, tak za chvilku je nemá nikdoBeaver píše:kentoyo, fakt mě neser - fotka nosníku říznutá pod úhlem 45 stupňů je JAK UŽ JSEM PSAL Z DOBY BĚHEM/PO ODKLÍZENÍ TROSEK, jedná se o sloup obvodového pláště ve spodní části budovy, který byl odříznut během úklidu (jde o jeden z těch, co zůstaly trčet po pádu budovy). Pokud jsem někde psal, že se nosníky roztavily, tak se omlouvám za špatnou formulaci, nosníky se neroztavily, ale ztratily únosnost, takže žádnej placatej nosník se zatuhlou louží kovu na konci nenajdeš (což jaksi je problém i pro konspirátory, neb to vyvrací použití toho termitu).
Co se týká výpočtů a přesného 3D modelu, tak se obrať na zmiňovaného Jiřího Boudníka. Já zatím dojdu v mezičase vrátit na stavárnu papíry s odůvodněním, že mi na Tuning Foru vysvětlili, že tomu nerozumím.
IQ sice stylingem nenahradíš, taboo ti ho taky nezvedne, ale dokáže rozšířit brutálně obzory 
http://www.odtahove-sluzby.cz

Uznávám, že to není jasný z fotky, pokud bys viděl průběh odstraňování podobných konstrukcí, tak by ses neptal - stejně jako když se kácí strom, tak šikmý řez má za úkol nasměrovat pád uříznuté části. Kolmo by to dalo míň práce, ale nosník padne bůh ví kam. To se dá dělat jen když se k tomu dostaneš s velkým jeřábem a tu odstraňovanou konstrukci si může "přidržet", což v té haldě trosek dost dobře všude nešlo a aby neohrožovaly lidi, tak se takhle "kácely".NeviM píše:Jedinej posledni dotaz, jen se tykajici logiky: Proc by proboha nekdo delal pri odklizeni trosek dlouhej rez pod uhlem presne 45 stupnu (presne odpovidajici zpusobu pouziti termitu pri demolici), kdyz to muze riznout kolmo kratsim rezem????
ja zase uznavam ze ani jedna fotka takovyho rezu nic nedokazuje a ze duvod sikmyho rezu muze bejt jakej pises, ovsem proste na zaklade vsech informaci a materialu a to z obou stran a s vselijakou mirou nezaujatosi, nevyvratelnosti, prukaznosti, uhlu pohledu, souvislosti atd. a fakt jich nebylo malo proste mam nazor jakej mam a zrovna konkretne na tohle tema uz ho nezmeni nejspis fakt nic. chapu ze muzes mit Ty naopak duvody pro svuj postoj, tak uvidime, treba casem ho jeden z nas zmeni a shodnem se v tom a treba ne, to je jedno. uz na to fakt prdim a jdu se podivat zase na nejaky auta at si zlepsim naladuBeaver píše:Uznávám, že to není jasný z fotky, pokud bys viděl průběh odstraňování podobných konstrukcí, tak by ses neptal - stejně jako když se kácí strom, tak šikmý řez má za úkol nasměrovat pád uříznuté části. Kolmo by to dalo míň práce, ale nosník padne bůh ví kam. To se dá dělat jen když se k tomu dostaneš s velkým jeřábem a tu odstraňovanou konstrukci si může "přidržet", což v té haldě trosek dost dobře všude nešlo a aby neohrožovaly lidi, tak se takhle "kácely".NeviM píše:Jedinej posledni dotaz, jen se tykajici logiky: Proc by proboha nekdo delal pri odklizeni trosek dlouhej rez pod uhlem presne 45 stupnu (presne odpovidajici zpusobu pouziti termitu pri demolici), kdyz to muze riznout kolmo kratsim rezem????

ad beaver
ted to neber jako hádku nebo vyvracení, jen jako polemiku
podíval jsem se na tvou fotku s nákresem letadla a první co mě napadlo, tak když se podívám na pravé křídlo na tom nákresu tak muselo do té budovy jebnout přibližně zároven jako truptudíž na tom rohu té budovy musel být otisk
kde je ten otisk toho křídla (alespon poškozená omítka) na této fotografii http://technet.idnes.cz/foto.aspx?r=tec ... 900417.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
v odpovědích je často slyšet že se složily křídla při té rychlosti
http://www.stream.cz/uservideo/72907-crash-test-letadla" onclick="window.open(this.href);return false;
tady se nesložily a krájely
ted to neber jako hádku nebo vyvracení, jen jako polemiku
podíval jsem se na tvou fotku s nákresem letadla a první co mě napadlo, tak když se podívám na pravé křídlo na tom nákresu tak muselo do té budovy jebnout přibližně zároven jako truptudíž na tom rohu té budovy musel být otisk
kde je ten otisk toho křídla (alespon poškozená omítka) na této fotografii http://technet.idnes.cz/foto.aspx?r=tec ... 900417.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
v odpovědích je často slyšet že se složily křídla při té rychlosti
http://www.stream.cz/uservideo/72907-crash-test-letadla" onclick="window.open(this.href);return false;
tady se nesložily a krájely
IQ sice stylingem nenahradíš, taboo ti ho taky nezvedne, ale dokáže rozšířit brutálně obzory 

http://cs.wikipedia.org/wiki/Konspira%C ... a_Pentagon" onclick="window.open(this.href);return false;
a tohle se nedá v podstatě vyvrátit, ale budiž, jen v podstatě, vyvrátit se dá všechno
a tohle se nedá v podstatě vyvrátit, ale budiž, jen v podstatě, vyvrátit se dá všechno

zase jen polemikaBeaver píše:Uznávám, že to není jasný z fotky, pokud bys viděl průběh odstraňování podobných konstrukcí, tak by ses neptal - stejně jako když se kácí strom, tak šikmý řez má za úkol nasměrovat pád uříznuté části. Kolmo by to dalo míň práce, ale nosník padne bůh ví kam. To se dá dělat jen když se k tomu dostaneš s velkým jeřábem a tu odstraňovanou konstrukci si může "přidržet", což v té haldě trosek dost dobře všude nešlo a aby neohrožovaly lidi, tak se takhle "kácely".NeviM píše:Jedinej posledni dotaz, jen se tykajici logiky: Proc by proboha nekdo delal pri odklizeni trosek dlouhej rez pod uhlem presne 45 stupnu (presne odpovidajici zpusobu pouziti termitu pri demolici), kdyz to muze riznout kolmo kratsim rezem????
tak proč vedlejší sloup je uřezán zdánlivě rovně s roztřesenou rukou a pravděpodobně odstraněn jeřábem?
nevím možná ten šikmý byl o pět metrů dál a ruka jeřábu nedosáhla

caute, chodim sem jenom obcas...ale kdysi jsem v praci delal s 9 amikama a ani jeden neveril ze to udelali teroristi !
a to mi staci, sem totiz jednoduchej
a to mi staci, sem totiz jednoduchej

skoda 105, skoda felicia, ford focus, skoda felicia motor excel, mazda 323f BA
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
Člen Klubu Šlapacích Moskvičov
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu/
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu/
neprijde vam divny ze jiny letecky nestesti se vzdycky vyresi, trosky letadel se musi rezat na kusy aby se to jerabam a vrtulnikama dalo uklidit, uklizi se to nekolik tydnu a tady nic ????? letadlo neni mobilni telefon kterej stratis....