shodili si WTC amíci sami?
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: shodili si WTC amíci sami?
cekam kdy bude tema "shodili TF admini sami?"
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf
tohle je hovadina... pri odklizeni se klidne kolmy rez udelat muze a je na to potreba mnohem mene trhaviny!!! pad usmernis gramazi trhaviny na jednotlivych detonacnich bodech!Beaver píše:Uznávám, že to není jasný z fotky, pokud bys viděl průběh odstraňování podobných konstrukcí, tak by ses neptal - stejně jako když se kácí strom, tak šikmý řez má za úkol nasměrovat pád uříznuté části. Kolmo by to dalo míň práce, ale nosník padne bůh ví kam. To se dá dělat jen když se k tomu dostaneš s velkým jeřábem a tu odstraňovanou konstrukci si může "přidržet", což v té haldě trosek dost dobře všude nešlo a aby neohrožovaly lidi, tak se takhle "kácely".
EDIT: abych byl konkretnejsi tak i rozcasovanim nalozi... rezat nosniky pod uhle pri odklizeni je znacne neekonomicke a zbytecne! pod uhlem se rezaji aby nosnik sjel a padal svisle dolu (pad budovy srižně ke středu kdy ji jakoby zasuneš do sebe aby se neskacela do boku)
Naposledy upravil(a) Juraj dne 18 lis 2012 14:05, celkem upraveno 1 x.
Jediná správná poloha ženy a pístů je "V" nehledě na to že "Víc hlav, víc ví..."
kolik tady jeste bude topicu o WTC,cipovani lidi apod 

Beaver: Přijde mi trochu divný, aby defacto celé letadlo opravdu zmizelo. To není papír, který shoří během pár vteřin. Sice se hliník taví při nízké teplotě, ale to mi chceš tvrdit, že opravdu celé letadlo se roztavilo? Mi přijde divný, to by tam musel být dost velký požár atp a budova by podle mě byla v podstatně horším stavu. A nevěřím tomu, že by opravdu shořelo úplně všechno(a roztříštilo se na malé kusy), než by tam dojeli hasiči. Přijde mi, že těch trosek po letadle tam bylo opravdu minimum na to, jak to letadlo je veliké. Nehledě na to, že pilotovat takovéto letadlo nebude nic lehkého a věřím, že spousta pilotů by to ani nedokázala. Vezmi si, když spadne letadlo, i přesto se najdou větší kusy toho letadla, nikdy nezmizí.
Nechápu, co je na těch teoriích tak hnusné. Tou teorií nikoho neurážím. Záchranářů si vážím za to, co dělali a dělají. A samozřejmě je hrozné, že zemřelo tolik lidí, ale bohužel se to nijak vrátit nedá. A celou pravdu se nikdy nedozvíme. V případě, že máme pravdu s tím, že si to Američané způsobili sami, tak ten kdo ty lidi uráží je americká vláda.
Nechápu, co je na těch teoriích tak hnusné. Tou teorií nikoho neurážím. Záchranářů si vážím za to, co dělali a dělají. A samozřejmě je hrozné, že zemřelo tolik lidí, ale bohužel se to nijak vrátit nedá. A celou pravdu se nikdy nedozvíme. V případě, že máme pravdu s tím, že si to Američané způsobili sami, tak ten kdo ty lidi uráží je americká vláda.
Tyjo nevim proč mě urážíš, já se jen slušně zeptal. podle mě jsi ty ten co se moc dívá na telku a moc prožívá tyhle konspirační teorie které pouští v uplně té stejné televizi jako ty zmanipulované zprávy proti kterým bojuješ.NeviM píše: kdeco
A řešení tady není, já se ptal na konkrétní řešení... revoluce, nebo něco podobného? A co pro to uděláš? Sháníš a přesvědčuješ lidi o své pravdě?
Já se teda musím přiznat že už jsem ani ostatní názory a poslední 2 strany nečetl protože na tomhle foru hledám jinou zábavu a narovinu ti říkám že je tohle téma pro mě ztracený čas. Jen jsem byl zvědavý a myslel že dokážeš slušně odpovědět a ne jako politik tak že okecáš všechno a přitom neřekneš nic.
EX: Audi A4 Avant 1,9TDi quattro
NOW: TDpoVWa GIII
NOW: TDpoVWa GIII
sorry, je fakt ze Ty jsi nijak zvlast nerejpal, odsral jsi to s idiotama nasirajicima me svou neomezenou imbecilitou, kterou jasne dokazujou svejma komentama, omlouvam se. Telku jsem nevidel asi deset let, posledni dobou jsem se na ni podival parkrat jen tak ze srandy a jediny co jsem zjistil je ze se to posunulo uz do uplnyho extremu a lidi to porad jeste nevidej (ted myslim situaci v mediich, ne celkovou ta v tech mediich videt samozrejme neni). Reseni nejde popsat jednou vetou, na to by se daly napsat cely knihy co vsechno konkretne by se muselo zmenit protoze je toho fakt dost. Kazdopadne nejdriv musime vsichni zjistit co konkretne je spatne a pak se na reseni dohodnout, proste bohuzel to reseni jeste neni na poradu dne. Ono uz jen z toho, ze nektery lidi sice ledacos videj, ale zase nevidej ty souvislosti a myslej si ze reseni je vratit komunisty o necem vypovida. A je jich takovejch hodne bohuzel. (a dost mozna se to neobejde konkretne v CR bez toho, aby se fakt dostali k moci a ukazali tem dementu ze to reseni opravdu neni) Je fakt ze uz skoro premejslim ze vam napisu nejakou slohovku kde bych se pokusil toho co nejvic specifikovat, ale to nema smysl, pac by byla tak dllouha, ze by ji precetl tak mozna jeden clovek a rozpoutala by zase dalsi diskusi, kde by nejvic rvali dementi bez argumentu a bez mozku a ja na to uz nemam nervy a smysl to stejne nema. Je hezky, ze podle tebe kazdej vi ze je to na hovno, ale on clovek musi trochu vic patrat aby zjistil co konkretne je spatne se vsema souvislostma a kusem historie a pak rámcove nevidet reseni je proste nemozny. Samozrejme to neni otazka tejdne cteni "konspiracnich teorii".Rolljoin píše:Tyjo nevim proč mě urážíš, já se jen slušně zeptal. podle mě jsi ty ten co se moc dívá na telku a moc prožívá tyhle konspirační teorie které pouští v uplně té stejné televizi jako ty zmanipulované zprávy proti kterým bojuješ.NeviM píše: kdeco
A řešení tady není, já se ptal na konkrétní řešení... revoluce, nebo něco podobného? A co pro to uděláš? Sháníš a přesvědčuješ lidi o své pravdě?
Já se teda musím přiznat že už jsem ani ostatní názory a poslední 2 strany nečetl protože na tomhle foru hledám jinou zábavu a narovinu ti říkám že je tohle téma pro mě ztracený čas. Jen jsem byl zvědavý a myslel že dokážeš slušně odpovědět a ne jako politik tak že okecáš všechno a přitom neřekneš nic.
Renault Safrane BITURBO Baccara Quadra 262hp (long-term reconstruction)
Renault Safrane V6-24v Baccara manual 190hp (daily car)
Butcher píše:To prave nehodlam...zabredat do tehle diskuze.Me vyhovuje obcas jen neco malo utrousit, tak aby bylo jasno na ktere strane barikady stojim a tim to pro me hasne.Navic mam Vavrise a ten to napise za meMuj nazor mi nikdo nevyvrati.Stejne tak jako to, ze v drtive vestine pripadu, jsou tihle konspiracni teoretici lide, kteri zrovna prochazeji nejakou krizi, recesi apod.Nejakym zpusobem se jim proste nedari spokojene zit(vestinou dokonce staci byt jen z nizsi prijmove skupiny - avsak neni podminkou), a tak si vymysli tuhle hru na nepritele statu.Mozna bych dokazal lepe porozumet Nevimovu problemu, kdyby nam jeho tady na TF mmj. aktivni bracha, objasnil jeho amfetaminovou aférku z trosku jinyho POV, hm?Namitka na i/re-levantnost se zamita...duvody pro otazku jsem popsal vyse a jsou zrejme.Sorry za OT

BTW, mám dojem, že žiju v jiném světě, ale kdy máte čas koukat na dokumenty,
vyhledávat si informace o různých teoriích atd.??
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny
500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
treba v tech chvilich, kdy jini maji na praci komentovat kde co k cemu nemaj co rictStarlet píše: BTW, mám dojem, že žiju v jiném světě, ale kdy máte čas koukat na dokumenty,

http://www.youtube.com/watch?v=ySHgiUxnLC0 - tohle video s vysvětlením je podle tebe hádám taky hovadina.Juraj píše:...tohle je hovadina...
Nezmizelo - něco shořelo, něco bylo uvnitř baráku, spousta se toho válela kolem (zbytky motorů např.). Je potřeba aby ses podíval na víc než je jen pár fotek, ze kterých je hovno vidět.Gooder píše:Přijde mi trochu divný, aby defacto celé letadlo opravdu zmizelo. To není papír, který shoří během pár vteřin....
...to by tam musel být dost velký požár atp a budova by podle mě byla v podstatně horším stavu...
...když spadne letadlo, i přesto se najdou větší kusy toho letadla, nikdy nezmizí.
Pokud jsi viděl videa "s raketou" z CCTV, tak po nárazu je hned vidět obrovská ohnivá koule způsobená palivem z nádrží. Raketa udělá bum a trochu kouře, to ti potvrdí každej voják a nebo mrkni večer na zprávy z Izraele, kde jsou zásahy raket a bomb vidět. Žádné 30 metrů vysoké koule ohně. Takže ano, hořel tam dost.
Běžné letecké nehody jsou něco jiného, letadlo zpravidla spadne buď tak, že se trosky rozprostřou po velké ploše a nebo havaruje v nižší rychlosti a pak skutečně je možné vidět i velké kusy trupu. I v takových případech letadla často hoří a pokud sleduješ pořady o leteckých katastrofách, tak jsou k vidění trupy, kterým po požáru doslova zmizí horní polovina, podobně jako třeba na téhle fotce vyhořel plášť nákladního letadla DHL - http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... Fire_2.jpg. To bylo rychle uhašeno, jinak by toho letadla zmizelo mnohem mnohem víc. V Japonsku jednou chytilo letadlo China Airlines když začal hořet motor. Během pěti minut než dojeli hasiči tomu požár natolik zničil nosnou konstrukci, že na zem spadnul ocas i křídla - a to jsou přitom právě části konstrukce, které jsou dimenzované na to největší zatížení, takže nejpevnější a nejodolenější. kentoya sem hodil dřív video Phantoma co to napere do betonu a tím rovnou popřel to, co říkáš ty - ten Phantom je úplně na sračku, o zeď se "zkompimoval" a nezbylo z něj skoro nic. Argumentoval, že se tomu nesložily křídla - taky aby jo, když to je stíhací bombardér s konstrukcí velmi pevnou aby ustál prudké obraty, velké přetížení a mohl pod křídlama nosit bomby. Podivovat se tomu, proč se trabant o zeď rozbije, když BVP ne, to je fakt na hlavu...
A DOST, SERU NA VÁS, PROBERTE SE !
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
kdyz v queens padlo letadlo, horelo vic nez dost... letadlo se naslo, teda zustalo na miste dopadu... skaza jak hovado....

tady mas jedno uplne schorele letadlo a kupodivu je ho videt

mimochodem.... rotory motoru sou titanove a kerosin je proste svym horenim nemuze roztavit.... kde teda byli zbytky tech dvou motoru ?????

tady mas jedno uplne schorele letadlo a kupodivu je ho videt

mimochodem.... rotory motoru sou titanove a kerosin je proste svym horenim nemuze roztavit.... kde teda byli zbytky tech dvou motoru ?????

AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
nepotrebuji koukat na videa ktere mi reknou asi to co skolici pracovnici behem 1 minuty 

Jediná správná poloha ženy a pístů je "V" nehledě na to že "Víc hlav, víc ví..."
klidně ser, to není o bvp a trabantu, to je o tom, že to křídlo dle tvého názoru a nákresu jeblo do zdi, a ta zůstala neporušená, ani stopy po dotyku křídla, nedovedu si představit, že by jeblo jen křídlo do zdi a zed zůstala neporušená, jsem si jist, že kdyby do té zdi jebl jen ten trabant, a poloviční rychlosti, tak minimálně ujebe roh, ale křídlo ani neporuší omítkuBeaver píše:http://www.youtube.com/watch?v=ySHgiUxnLC0 - tohle video s vysvětlením je podle tebe hádám taky hovadina.Juraj píše:...tohle je hovadina...
Nezmizelo - něco shořelo, něco bylo uvnitř baráku, spousta se toho válela kolem (zbytky motorů např.). Je potřeba aby ses podíval na víc než je jen pár fotek, ze kterých je hovno vidět.Gooder píše:Přijde mi trochu divný, aby defacto celé letadlo opravdu zmizelo. To není papír, který shoří během pár vteřin....
...to by tam musel být dost velký požár atp a budova by podle mě byla v podstatně horším stavu...
...když spadne letadlo, i přesto se najdou větší kusy toho letadla, nikdy nezmizí.
Pokud jsi viděl videa "s raketou" z CCTV, tak po nárazu je hned vidět obrovská ohnivá koule způsobená palivem z nádrží. Raketa udělá bum a trochu kouře, to ti potvrdí každej voják a nebo mrkni večer na zprávy z Izraele, kde jsou zásahy raket a bomb vidět. Žádné 30 metrů vysoké koule ohně. Takže ano, hořel tam dost.
Běžné letecké nehody jsou něco jiného, letadlo zpravidla spadne buď tak, že se trosky rozprostřou po velké ploše a nebo havaruje v nižší rychlosti a pak skutečně je možné vidět i velké kusy trupu. I v takových případech letadla často hoří a pokud sleduješ pořady o leteckých katastrofách, tak jsou k vidění trupy, kterým po požáru doslova zmizí horní polovina, podobně jako třeba na téhle fotce vyhořel plášť nákladního letadla DHL - http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... Fire_2.jpg. To bylo rychle uhašeno, jinak by toho letadla zmizelo mnohem mnohem víc. V Japonsku jednou chytilo letadlo China Airlines když začal hořet motor. Během pěti minut než dojeli hasiči tomu požár natolik zničil nosnou konstrukci, že na zem spadnul ocas i křídla - a to jsou přitom právě části konstrukce, které jsou dimenzované na to největší zatížení, takže nejpevnější a nejodolenější. kentoya sem hodil dřív video Phantoma co to napere do betonu a tím rovnou popřel to, co říkáš ty - ten Phantom je úplně na sračku, o zeď se "zkompimoval" a nezbylo z něj skoro nic. Argumentoval, že se tomu nesložily křídla - taky aby jo, když to je stíhací bombardér s konstrukcí velmi pevnou aby ustál prudké obraty, velké přetížení a mohl pod křídlama nosit bomby. Podivovat se tomu, proč se trabant o zeď rozbije, když BVP ne, to je fakt na hlavu...
A DOST, SERU NA VÁS, PROBERTE SE !
a kdyby se křídla měly složit jak jsi uvedl, tak by teoreticky muselo dojít k čelnímu nárazu a ne z boku, ale zase existuje zákon akce a reakce, a tomu to taky odporuje, při takhle vysoké rychlosti, protože zde je již průrazná rychlost vyšší, ale když zavřu obě oči a zapomenu na fyziku, tak budiž, ale to budiž pouze při čelním nárazu, kde bych to musel vidět spočítané, ne při bočním, kdy křídlo jebne dřív, než zajede trup
jinak jsem celou dobu co píšu probranej
IQ sice stylingem nenahradíš, taboo ti ho taky nezvedne, ale dokáže rozšířit brutálně obzory 
http://www.odtahove-sluzby.cz

Jo takhle, já teď nemám čas, protože sousedi jsou tajný, po bytě mám všude odposlechy a pořád mě někdo sleduje, takže přežít mi teď zabere všechen volnej čas....NeviM píše:treba v tech chvilich, kdy jini maji na praci komentovat kde co k cemu nemaj co rictStarlet píše: BTW, mám dojem, že žiju v jiném světě, ale kdy máte čas koukat na dokumenty,
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
uvedu ti to na pravou miru: vsechen tvuj volnej cas zabere psani nesmyslu dokazujicich tvou demenci, k tematum o kterych nemas nejmensi tuseni, komentarema, ktery s tematy absolutne nesouvisi, viz topic vedleStarlet píše:Jo takhle, já teď nemám čas, protože sousedi jsou tajný, po bytě mám všude odposlechy a pořád mě někdo sleduje, takže přežít mi teď zabere všechen volnej čas....NeviM píše:treba v tech chvilich, kdy jini maji na praci komentovat kde co k cemu nemaj co rictStarlet píše: BTW, mám dojem, že žiju v jiném světě, ale kdy máte čas koukat na dokumenty,

Já se přiznám, že jsem nepročetl úplně všechny příspěvky v tomto tématu, byť jsem se snažil. Sloh některých co tu píší je takový "zvláštní" a člověk v tom občas tu klíčovou myšlenku marně hledá...
Nicméně mě napadá - zamyslel se někdo z vás co tu házíte teoriema, číslama, výpočtama atp. nad tím, že to taky mohlo spadnout i jen samotným "nárazem letadla" třeba z toho důvodu, že se při stavbě prostě nedodržely veškeré postupy? Že se jednoduše tu ošulil jeden postup, tam se dalo méně materiálu případně nějaký méně kvalitní...? Stavebnictví je byznys jako každý jiný... Ostatně, vidíme to kolem sebe denně jak kvalitně se staví...
To je to samé, jako se tvrdí, že Temelín by měl vydržet náraz stíhačky a kdesicosi..... Zkoušel už to někdo? Je v reálu ta stavba postavena tak, jak by měla být aby ten náraz opravdu ustála? Kdoví jak by to bylo ve skutečnosti...
Nestavím se tím ani na jednu stranu, jen mě to jako laika napadlo....
Nicméně mě napadá - zamyslel se někdo z vás co tu házíte teoriema, číslama, výpočtama atp. nad tím, že to taky mohlo spadnout i jen samotným "nárazem letadla" třeba z toho důvodu, že se při stavbě prostě nedodržely veškeré postupy? Že se jednoduše tu ošulil jeden postup, tam se dalo méně materiálu případně nějaký méně kvalitní...? Stavebnictví je byznys jako každý jiný... Ostatně, vidíme to kolem sebe denně jak kvalitně se staví...
To je to samé, jako se tvrdí, že Temelín by měl vydržet náraz stíhačky a kdesicosi..... Zkoušel už to někdo? Je v reálu ta stavba postavena tak, jak by měla být aby ten náraz opravdu ustála? Kdoví jak by to bylo ve skutečnosti...
Nestavím se tím ani na jednu stranu, jen mě to jako laika napadlo....
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
hele asi takhle: at se zamejslis jak chces, tak dokud nebudes mit dostatek informaci, tak nic nevymyslis
tohle opravdu neni tema o premejsleni ale o hledani jednoznacnejch dukazu a delani si zaveru na jejich zaklade. Jediny co by to mohlo nahradit je intuice, ktera nelze nikdy, jenze tu poslouchat neumi uz temer nikdo...

jinak co se Tvoji uvahy tyce, tak tam byl problem s jiz zminenou protipozarni ochranou, ten azbest uz byl po svy zivotnosti a bylo potreba to predelat, coz byl vzhledem k cene dost mozna i duvod k pojisteni budov par mesicu pred demolici. Podle toho co jsem videl a cetl by i tohle pomohlo, to mas pravdu, ovsem je to zcela bezpredmetny protoze to shodil termit 

Vidím z toho, co píšeš, že jsi skálopevně přesvědčen o tom, že to byla demolice. To je pak těžká argumentace, když máš pocit, žes někde na internetu našel dostatek "věrohodných" dat.
Já si tady jen přečetl 4 stránky teorií na určité téma aniž by se někdo zamyslel nad tím, že celou tu situaci mohlo ovlivnit, a to dost podstatně, něco, co prostě nelze vyloučit a co by možná dávalo daleko větší smysl než verze o spiknutí se spoustou "kdyby".
Jediný fakt je, že pravda je asi to jediné, co se nikdy nedozvíme.
Já si tady jen přečetl 4 stránky teorií na určité téma aniž by se někdo zamyslel nad tím, že celou tu situaci mohlo ovlivnit, a to dost podstatně, něco, co prostě nelze vyloučit a co by možná dávalo daleko větší smysl než verze o spiknutí se spoustou "kdyby".
no nekde jsem tu uz psal, ze jsem na toto tema zjistoval tolik informaci, ze uz me o opaku meho nazoru nejspis nic nepresvedci. Je tam zasadni to slovo nejspis, takze jestli mas nejakej argument tak sem s nimkubi píše:Vidím z toho, co píšeš, že jsi skálopevně přesvědčen o tom, že to byla demolice. To je pak těžká argumentace, když máš pocit, žes někde na internetu našel dostatek "věrohodných" dat.

o WTC nic nevim, ale vim, ze plynovani si zidi ridili sami, aby si vyloudili vlastni stat.
A ze se Nevim, kenTOY, Pragocobol a ostatni neboji svuj nazor psat takhle verejne. Podle vseho by meli zanedlouho zmizet a bejt zmizely. A az se to stane, vsichni prozreme a uzname jejich pravdu.
NeviM píše: tohle opravdu neni tema o premejsleni ale o hledani jednoznacnejch dukazu
NeviM píše: je to zcela bezpredmetny protoze to shodil termit
Bavit už se o tom dál nebudu, ale tohle mě fakt pobaviloNeviM píše: jsem na toto tema zjistoval tolik informaci, ze uz me o opaku meho nazoru nejspis nic nepresvedci

Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Hodne jsem se pobavil... Ale neco bylo i k zamysleni...
At tak nebo tak... Vsichni vime,ceho je clovek schopen a to je asi to nejsmutnejsi!
Komousi,Usamovci,Amici... Za vsim je clovek! Nazdar. G.
At tak nebo tak... Vsichni vime,ceho je clovek schopen a to je asi to nejsmutnejsi!
Komousi,Usamovci,Amici... Za vsim je clovek! Nazdar. G.
Když bychom tedy zůstali u té polemiky - bylo to "plánované"... Proč? Kdo by to dělal tak složitě....
Jestliže to byl, jak tady padlo, pojistný podvod - proč to někdo neudělal v noci. To tam nebyli skoro žádní lidi, nemuselo být zdaleka tolik obětí, což je v případě pojistného podvodu věc, kterou nikdo nepotřebuje.
Jestliže to měl být důvod pro vstup USA do války proti terorismu, tak proč by někdo organizoval něco tak rozsáhlého a náročného? Akci, o které muselo vědět x lidí a tudíž tam je obrovský prostor pro únik informací a odhalení toho celého. Dalo by se to přece udělat daleko šikovněji, s menším počtem obětí a hlavně s menším prostorem ke konspiračním teoriím.
A ještě se zeptám trochu jinak - co je tedy důvěryhodný a relevantní zdroj informací k tomuto problému? Pakliže jsme tedy denně sledováni, jak tady nejednou padlo (a s čímž v určité míře rozhodně souhlasím
) lze tvrdit, že na webu existuje jeden jediný objektivní a pravdivý článek popř. studie spojená s 9/11? Proč se takového webu nikdo nezbavil?
Já vím, spousta polemiky, ale to jsou právě ty otázky, které mě v souvislosti s 9/11 conspiracy vždy napadaly, a tak budu rád, když mi je někdo objasní...
Jestliže to byl, jak tady padlo, pojistný podvod - proč to někdo neudělal v noci. To tam nebyli skoro žádní lidi, nemuselo být zdaleka tolik obětí, což je v případě pojistného podvodu věc, kterou nikdo nepotřebuje.
Jestliže to měl být důvod pro vstup USA do války proti terorismu, tak proč by někdo organizoval něco tak rozsáhlého a náročného? Akci, o které muselo vědět x lidí a tudíž tam je obrovský prostor pro únik informací a odhalení toho celého. Dalo by se to přece udělat daleko šikovněji, s menším počtem obětí a hlavně s menším prostorem ke konspiračním teoriím.
A ještě se zeptám trochu jinak - co je tedy důvěryhodný a relevantní zdroj informací k tomuto problému? Pakliže jsme tedy denně sledováni, jak tady nejednou padlo (a s čímž v určité míře rozhodně souhlasím

Já vím, spousta polemiky, ale to jsou právě ty otázky, které mě v souvislosti s 9/11 conspiracy vždy napadaly, a tak budu rád, když mi je někdo objasní...
a Apollu 11 vlála vlajka!
Apollo 11, 11/9
vidite tu souvislost?
Asi stejnej reziser
Elvis si ke me chodi pro haze
Apollo 11, 11/9
vidite tu souvislost?
Asi stejnej reziser
Elvis si ke me chodi pro haze
- Libor12
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Prezidentské volby vyhraje "avatar",zlegalizuje hulení a potom to v každém příspěvku bude vypadat takto.
racionální myšlení pryč,všude jen samá konspirační teorie a lidi trpící stihomanem.
Ti největší konspirativci nám tu vykládají jak si mění mac adresy,používají anonymizéry,připojují se přes servery andělů světla a myslí si jak nad tím vyhráli,ale že používají pc s operačním systémem a ten nechá všude otisk identifikovatelný jako otisk prstu to už jim nedojde. 

toyota corolla gti 4a-ge 1.6 "V2" 226hp/9500rpm
IMF Master Ignition Forum - http://
imfsoft-forum.eu/
Válcová zkušebna 4X4 až do 1200HP
IMF Master Ignition Forum - http://
imfsoft-forum.eu/
Válcová zkušebna 4X4 až do 1200HP
K těm číslům a datu, jak tu píšeš, tak zajímavé je, že se to stalo 9/11. A 911 je americká tísňová linka. Nic to nedokazuje, jen mě to napadlo 
kubi: Myslím si, že v případě, že si to USA udělaly, tak právě tady o velký počet obětí šlo, aby celý svět viděl, jak je terorismus brutální. Jinak, jak píšeš o tom zbavování webů atp, tak na Youtube měly mizet videa(někde jsem to četl a pár videí jsem už ani nenašel, ale nikdo neví, jestli to nesmazal sám uploader). Přečetl jsem několik knih o tom a v dost věcech se shodovaly, ale jak sám říkáš, nevíme, jaký zdroj je důvěryhodný.
Osobně si myslím, že nemá cenu tohle tady vůbec řešit, každý na to má jiný názor a bude hledat argumenty, které se mu hodí. Většina z nás na to stejně svůj pohled nezmění. Mezi ně se řadím i já

kubi: Myslím si, že v případě, že si to USA udělaly, tak právě tady o velký počet obětí šlo, aby celý svět viděl, jak je terorismus brutální. Jinak, jak píšeš o tom zbavování webů atp, tak na Youtube měly mizet videa(někde jsem to četl a pár videí jsem už ani nenašel, ale nikdo neví, jestli to nesmazal sám uploader). Přečetl jsem několik knih o tom a v dost věcech se shodovaly, ale jak sám říkáš, nevíme, jaký zdroj je důvěryhodný.
Osobně si myslím, že nemá cenu tohle tady vůbec řešit, každý na to má jiný názor a bude hledat argumenty, které se mu hodí. Většina z nás na to stejně svůj pohled nezmění. Mezi ně se řadím i já

proto jsem psal že na tohle mám jinej, komp, z kterýho nedělám nic jiného, žádné přihlašování nikam do žádných for, prostě nic legálního, protože jinak se dá vždy dohledat odkud vane vítr, sehnal jsem si book z číny, změnil mac připojuji přes jiného providera, a netvrdím že ten book nemůžou najít a zálohovat z něj data, ale momentálně ho těžko přiřadí k mému jménu, protože na něm není nic co by bylo spojené s mým jménem, zálibami a tak, mám ho čistě na to abych lozil tam kde není zdrávoLibor12 píše:Prezidentské volby vyhraje "avatar",zlegalizuje hulení a potom to v každém příspěvku bude vypadat takto.racionální myšlení pryč,všude jen samá konspirační teorie a lidi trpící stihomanem.
Ti největší konspirativci nám tu vykládají jak si mění mac adresy,používají anonymizéry,připojují se přes servery andělů světla a myslí si jak nad tím vyhráli,ale že používají pc s operačním systémem a ten nechá všude otisk identifikovatelný jako otisk prstu to už jim nedojde.
pokud jsem někde udělal chybu nevím o ní, ale možné to je, a nezakládám svoje teze na konspiračních teoriích, ale na výpovědích lidí co mají nějaký přehled o dané věci, a něco spočítali, v podstatě tak jak u nás je prof němec, tak takových lidí je po světě více, a jejich výpovědí je hodně, tak jako je hodně výpovědí, které tu obhajuje beaver, já se jen přiklonil na základě svého rozumu k tezi že to nebyl teroristický útok, a nikomu konspuirační teorie nenutím, jen chci aby každý přemýšlel, a hledal, než aby plácl první stokrát omílanou věc (což není příklad beavera přestože s ním nesouhlasím, snaží se logicky obhajovat svoje teze a neplácá do vody jako ostatní)
IQ sice stylingem nenahradíš, taboo ti ho taky nezvedne, ale dokáže rozšířit brutálně obzory 

s tímhle se dá souhlasit, oni si totiž sami amíci nasrali do bot tím, že mlží, anebo vydávají některé argumenty a nedochází jim jejich dopad, k oficiálními vyšetřování k pentagonu dají kamerový záběr až od okamžiku zásahu, nikoliv let, na haldu sutin někdo z nich dodatečně položí pas aby bylo jasné že nelžou, ten pas je prostě podvrh a prostě něco skrývají, takových detailů je strašně moc, inteligentnímu člověku musí dojít, že není vše jak je psáno, ovšem kde je pravda, je na obou stranách barikády jasné že to neví ani jedni, ví to jen ti, co tím opravdu stojí, a já pouze vycházím z toho, že jsou zamlčovány určité informace, zkreslovány informace, doplnováno vyšetřování různými podvrhy, a tak se nemůžu, na základě toho všeho přiklonit k oficiální verzi, přestože jsou mnohé argumenty jako dvousečná zbranGooder píše:K těm číslům a datu, jak tu píšeš, tak zajímavé je, že se to stalo 9/11. A 911 je americká tísňová linka. Nic to nedokazuje, jen mě to napadlo
mohl bych tu sepsat slohovou práci, bez použití odkazů proč tak nebo onak, který důkaz se mi jeví jako relevantní pro tu či onu stranu a proč, ale o to tu nejde, jde tu hlavně o to, aby lidi začali používat mozek a došlo jim jedno staré komunistické heslo, v jednotě je síla, nejsem komouš, ale každý musí začít sám u sebe, a až bude něco potřeba změnit, je potřeba se semknout a jít to změnit, na prdeli za kompem to nezmění ani milion pisálků jedné či druhé strany