Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Lordík píše:v poslední době moje největší zděšení je že jeden z nejoblíbenějších tuningových časopisů v ČR končí... nevím ani proč z jakého důvodu se rozhodl pan Bezouška dělat časopis o zvířatech pro dětiosobně mi to přijde dost smutné zahodit takovou značku jako je Tuning Magazín osobně jsem si kupoval každý díl a doma mám všechny díly co kdy vyšli... Vedení se rozhodlo dát časopis v prodeji , ale pochybuju že se toho někdo ujme
a když už tak pochybuju o tom že udrží takovou kvalitu... ani nevím proč jsem tu těch pár slov vůbec sesmolil asi z důvodů že se mi bude stýskat...
pokud nejsem sám vyjádření od vás by šiklo.. pro mě je to takovej pocit jako kdyby mi vzali dlouholetou hračku či rodinného příslušníka
Lordík píše:v poslední době moje největší zděšení je že jeden z nejoblíbenějších tuningových časopisů v ČR končí... nevím ani proč z jakého důvodu se rozhodl pan Bezouška dělat časopis o zvýřatech pro dětiosobně mi to přijde dost smutné zahodit takovou značku jako je Tuning Magazín osobně jsem si kupoval každý díl a doma mám všechny díly co kdy vyšli... Vedení se rozhodlo dát časopis v prodeji , ale pochybuju že se toho někdo ujme
a když už tak pochybuju o tom že udrží takovou kvalitu... ani nevím proč jsem tu těch pár slov vůbec sesmolil asi z důvodů že se mi bude stýskat...
pokud nejsem sám vyjádření od vás by šiklo.. pro mě je to takovej pocit jako kdyby mi vzali dlouholetou hračku či rodinného příslušníka
Takže nezměnil ani téma. No tak co brečíš, kupuj dál!Lordík píše:v poslední době moje největší zděšení je že jeden z nejoblíbenějších tuningových časopisů v ČR končí... nevím ani proč z jakého důvodu se rozhodl pan Bezouška dělat časopis o zvýřatech pro děti![]()
Zemi píše:Tak ja tuninky vypustil uz davno... Radsi si koupim Speed bo TopGear...Ale Robert je fajn chlap tak myslim ze vi co dela...
+1, samozrejme kazdej mesic maxim, TG, a obmesic autoforum a hlavne Faster ten me bavi cist nejvickubi píše:Raději si co čtvrt roku počíhám na Auto Motor Sport Classic a jsem vysmátej.... dá se číst znova a znova celé tři měsíce
+1, Speed sem vypustil úplně, Autocar už je taky pěkná nuda, sem tam se dá ještě Top Gear nebo EVO, tak či tak, tunynk sečten už nějakou dobu...Fáboš píše:Zemi píše:Tak ja tuninky vypustil uz davno... Radsi si koupim Speed bo TopGear...Ale Robert je fajn chlap tak myslim ze vi co dela...
kupuj EVO, uděláš líp
Jo EVO taky obcas... Spis se mi libi jejich video UK recenze...Fáboš píše:Zemi píše:Tak ja tuninky vypustil uz davno... Radsi si koupim Speed bo TopGear...Ale Robert je fajn chlap tak myslim ze vi co dela...
kupuj EVO, uděláš líp
Taky. Teda to jedno, co zrovna včera rozdávali tady v Praze zdarmableach píše:100+1 ZZ čtu