Nikon D70+ nikor F1,8/50 + nikor F3,6-F5,6/18-55 do 15tis sem se vesel
Japonci na konci Nissan Pathfinder - jen tak na práci Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
krom 2 fotek zde jse vsechno z kompaktu minolta f200(ale fajnn kompaktik)kdzy byl new stal asi 10 a ja si ho koupil jako vyprodejak za 5 ale to uz je davno nyni ho pouziva segra a dalsi fotky jsou z panasonica Fz10 n oa pak ty dve ci tri jsou ze zrcadla,kdzy jsem si loni v zari poridil "fotak")zrcadlo) tak uz nefotim
Vy jste tam byli i v tom slejváku? Já to zabalil ... A kdo se to postavil vedle Voogla? (žlutý 100NX) ? Než jsem odjel tak jsem tam stál já se Supřínkou
petr18.vt píše:co to byl za tuze street sraz?:D nebo se mi to jen zdá a sou tam brka?
Takovej tuze tam zas nebejvá
Jen na fotce je vymazlená 200SX S13 1.8T, 200SX S14, krásnej 100NX, pak tam jezdím se Suprou 3.0T, Zůza s Civic Type-R, 130RS, libovej Pežo 206 s vymazelným HDi motorem atp atp
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
petr18.vt píše:co to byl za tuze street sraz?:D nebo se mi to jen zdá a sou tam brka?
Jen na fotce je vymazlená 200SX S13 1.8T, 200SX S14, krásnej 100NX, pak tam jezdím se Suprou 3.0T, Zůza s Civic Type-R, 130RS, libovej Pežo 206 s vymazelným HDi motorem atp atp
srry, ae na toto jsem háklivý
toto nazývat 130RS
Zaprvý tohle je rozdělanej projekt (ale vím, není to originál...) a za druhý ten kluk má doma jeden mooc libovej kousek, bohužel taky rozdělanej
Jean Paul píše:Poradíte který je z nich asi tak nejlepší případně doporučíte jiný?
Olympus SP-550 UZ
Nikon D40X +AF-S DX Zoom- Nikkor 18 -55
Panasonic DMC-FZ50EG- K
Canon EOS 350D
nezlob se na mě, ale takhle to jde opravdu těžko. nenapsal jsi co chěš fotit co od toho čekáš, jestli chceš dál investovat atd.
Máš tam dvě zrcadla a dva ultrazoomy, u zrcadla je ten set zákla a toho kompaktu pak už nemusíš prakticky nic dokupovat, takže zálež co od toho očekáváš.
Jean Paul píše:Poradíte který je z nich asi tak nejlepší případně doporučíte jiný?
Olympus SP-550 UZ
Panasonic DMC-FZ50EG- K
Canon EOS 350D
nezlob se na mě, ale takhle to jde opravdu těžko. nenapsal jsi co chěš fotit co od toho čekáš, jestli chceš dál investovat atd.
Máš tam dvě zrcadla a dva ultrazoomy, u zrcadla je ten set zákla a toho kompaktu pak už nemusíš prakticky nic dokupovat, takže zálež co od toho očekáváš.
kamarád má EOS 350D... naprosto šupa (se seťákem) klidně můžu poslat nějaké fotky...
já bych ale šel asi už do EOS 400D (v říjnu kupuju )
Olympus SP-550 UZ
Panasonic DMC-FZ50EG- K
Canon EOS 350D
kamarád má EOS 350D... naprosto šupa (se seťákem) klidně můžu poslat nějaké fotky...
no zatim jsem a tyhle seťáky na netu snad nenašel kladný ohlas...
Fáboš píše:
no zatim jsem a tyhle seťáky na netu snad nenašel kladný ohlas...
tak to čumím co to z té hp735 vylezlo, mám to doma a je to krám jako cip, než to zaostří tak uběhne hodina, a po té hodině už je třeba na večer tma a už to nestihne a je to pak rozmazané.
VW Golf 2♂ 1,8 8V 66kW/90PS/5250 137Nm/3000 Seat Toledo Magnus ♂ 1,9 8V TDI 66kW/90PS/4000 202Nm/1900 And PRV
Vecernicek píše:tak to čumím co to z té hp735 vylezlo, mám to doma a je to krám jako cip, než to zaostří tak uběhne hodina, a po té hodině už je třeba na večer tma a už to nestihne a je to pak rozmazané.
hej vím co to je za strojovna... ale už je... rzmlácený...
jsem jednou šel z hospody a udělal bum
ale jako dá se to....je to focené na tu nejmenší kvalitu...
jako daaa se to no...a to jsou snad jen dvě ze 100 co se mi tak povedly...
zbytek jak jsi psal
mno taky bych se toho rád zbavil....jako on funguje....jede bez problémů....
jen proč ho nepoužívám tak proto jak mi spadnul na zem tak jak je kryt od baterek tak ten se ulomil...šlo by to nějak zkutit aby to drželo...ale mě se nece....
takže taky....tady to vidíte jak to fotí....
jsou k tomu 3 paměťovky....128MB a 2×64MB + obal pro foťák+příručka
tak....kdyby...někdo chtěl...tak se domluvíme