Goldies píše:aaa panacek ma prechodovy filtr Covece na nekterejch fotkach se mi to zda moc nasilny ten prechod...
A nebo sem slepej a mam vadny LCD
Jinak moc hezky fotky
zadnej filtr pouze a jenom nikor 18-55 a este bez slunecni clony
ale abych se teda priznal je to doostrovany pri zmensovani
peci jen je to zmensovany z 3872*2592 na 774*518
Kua taksem slepej a t zmensovani znam, to je desnej problem... Jinak ten setak mam taky a celkem si ho pochvaluju
Japonci na konci Nissan Pathfinder - jen tak na práci Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
Goldies: takze D40? ja ho bohuzel jako setak nemel, mel sem 18-135 ale ta odesla do vesnych lovist takze ted mam nikora 18-55 a tamrona 70-300... ale s tamronem nejsem moc spokojenej
nene D70 Ja mam vse nikon 18-55 setak, 50ku (F1,8) nikon, a ted nove 55-200 Nikon
Jsem verny znacce Ted pokukuju po blesku
Japonci na konci Nissan Pathfinder - jen tak na práci Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
jinak potrebuju sehnat pametovku na D80, chtel sem 8gb ale kdyz sem tak nak chvili jezdil po netu tak sem usoudil ze si radci koupim 3× 4gb (=12GB) a vyjde me to na stejny penize.... pokud teda koukam na Kingston, ma nekdo s temahle kartama zkusenosti??
kdyztak doporucte nakej e-shopik kde maj nejlevnejc a hlavne skladem,potrebuju je mit do dvou tejdnu doma
setak byl jeden z duvodu proc sem sel do nikona... Uz setak je hodne slusnej ALe stejne mam jeste v planu 18-70
Goldies píše:Davidof: Cena byla luxusnich 5200,- novej z USA Od mlady z prace je porad nekdo sluzebne v ameru, a jak je ted silna koruna, tak si slintam blahem
Goldies píše:Davidof: Cena byla luxusnich 5200,- novej z USA Od mlady z prace je porad nekdo sluzebne v ameru, a jak je ted silna koruna, tak si slintam blahem
Goldies píše:pak dej vedet jaka je, taky koukam po vetsi
taky sem chtel 8GB ale nejsem si primo jistej jestli mi ji fotak podporuje a navic 8gb kartu sem nasel za asi 1150, kdezto kdyz sem si ted objednal 3kousky tohoto tak mam 12GB za 1320 vc, postovnyho
a ted sem nasel Sigmu 170-500 za 18 litru a nak mi to vlezlo do palice
ty se vyser na tak dlouhý objektivy a začni to fotit na M
JInak na canounech jsem o tomhle skle nečetl moc dobrý recenze. starší se dá sehnat i lehce přes deset. KOukni spíš po sigmě 70-200 2.8 + např kenko 2x. ( doporučil bych i nikon ale v těch se nevyznám vůbec)
vidis, to je dobrej napad Jinak ja jeste koukam po necem co by melo svetelnost kolem 2,8 v celem rozsahu... Hodnoty kolem 5,6 na konci rozsahu me vytaceji...
Goldies píše:vidis, to je dobrej napad Jinak ja jeste koukam po necem co by melo svetelnost kolem 2,8 v celem rozsahu... Hodnoty kolem 5,6 na konci rozsahu me vytaceji...
co ta sigma??? taky o ní uvažuju. na halový sporty super