Změna barvy
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Změna barvy
Dobrý večer, chci se zeptat...
Mám auto s prošlou technickou a novou budu dělat po zimě, mezitím chci ale auto stříkat a tak se chci zeptat jak to pak na úřadě jde. Přijdu, vyplním formulář, zaplatím 50kč, dodám techničák a pak v klidu po zimě můžu jít na technickou + evidenčku kvuli přepisu na mě už s novou barvou v tp? díky
Mám auto s prošlou technickou a novou budu dělat po zimě, mezitím chci ale auto stříkat a tak se chci zeptat jak to pak na úřadě jde. Přijdu, vyplním formulář, zaplatím 50kč, dodám techničák a pak v klidu po zimě můžu jít na technickou + evidenčku kvuli přepisu na mě už s novou barvou v tp? díky
life's too short to drive slow
Re: Změna barvy
presne tak, zadn yzadrhel by nastat nemel. prosla technicka nein duvod k nezapsani zmeny do tp
už nemám hnujdaj...
Nevim, kam alesi chodí na rozumy, ale rozhodně bych mu nevěřil. Změnu barvy ti musí někdo zapsat pro úředníka a to udělaj na technický, čili se optej tam, buď neprojdeš technickou a budeš muset na opakovačku(kvůli nesedící barvě, kterou zapíšeš před opakovačkou do TP) nebo se zkus domluvit jinak. Ale může to bejt samozřejmě úřad od úřady jiný.
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
Odkdy se jezdí na technickou kvůli změně barvy?
loni to takhle po mně chtěli, jet na evidenčku a zapsat změnu barvy a pak na ouřad, dle webu to jde asi i jinak
http://www.prepisy-vozidel.cz/zmena-barvy-vozidla" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.prepisy-vozidel.cz/zmena-barvy-vozidla" onclick="window.open(this.href);return false;
VW - Very Wonderful
- Jirka.Kolouch
Já to absolvoval u E36. Jen jsem došel na úřad, nahlásil změnu barvy + bydliště, zaplatil kilo a that´s all Je fakt, že technickou jsem měl ještě platnou...
Bramborák f paketu s motorem - bejvávalo
Český sen a pár dalších krámů
Český sen a pár dalších krámů
Neivm kam rudi chodi na ty rozumy ale ja zmenu barvy uz delal nekolikrat a nikdy sem na evidencce nebyl... pokdu to po tobe chteli, tak si na tom uradu sjednej poradek, protoze zakon nic takovyho nepozaduje... Priste aspon min arogantne, jde to prece rict normalne
už nemám hnujdaj...
Já jsem teda taky musel na evidenčku, na úřadě jsem dostal papír na vyplnění a ten potom vyplnil technik na evidenče, s razítkem stk.. Bez toho by mně změnu barvy nezapsali, ale jak radí Alesi,
na Brněnským úřadu si kvůli tomu pořádek dělat nebudu, tam by se se mnou nikdo o tom moc nebavil..
na Brněnským úřadu si kvůli tomu pořádek dělat nebudu, tam by se se mnou nikdo o tom moc nebavil..
Naposledy upravil(a) Rotah dne 01 pro 2015 15:07, celkem upraveno 1 x.
Ibiza mk3 TDI - ?ps/?Nm
BMW 330D - 150kw/410Nm
BMW 330D - 150kw/410Nm
- Libor12
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Koukám,ze zákony si tu každý úřad vykládá po svém. Na tom mém stačí formulář a poplatek. Žádná stk ani evidencka.
toyota corolla gti 4a-ge 1.6 "V2" 226hp/9500rpm
IMF Master Ignition Forum - http://
imfsoft-forum.eu/
Válcová zkušebna 4X4 až do 1200HP
IMF Master Ignition Forum - http://
imfsoft-forum.eu/
Válcová zkušebna 4X4 až do 1200HP
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nehádejte se, každej úřad si dělá co chce (a myslí si, že jen oni to dělají dobře) a nepomůže ani říct, že jinde to dělají jinak. Nejsnadnější cesta ke správné informaci bude dvouminutový telefon na odpovídající registr vozidel
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
V pondělí jsem měnil barvu a bez STK,kolek za pade a co tam máte za barvu? A bylo hotovo,teda já to měl za kilo,protože paní zjistila že jsem se stihl přestěhovat
- pavelini
- Kontaktovat uživatele:
K kraj taky na urade za kolek napisou zmenu.
Nic vic, nic min.
Nic vic, nic min.
Nejezdím rychleji než létá můj anděl strážný.
Vše zustalo, jen se doma zabydlelo něco rodinného pro kočárek a konečně něco RS a M
Vše zustalo, jen se doma zabydlelo něco rodinného pro kočárek a konečně něco RS a M