i tak by mě zajímalo, jaký sou pak problémy a podle jakýho paragrafu, jak už tady někdo psal....
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
sorry za resuscitaci starého tématu ale napadá mě jestli lze vůbec z TP nějak zjistit, jestli předemnou někdo eko hradil a nebo to byl jen ZTP. Resp. pokud to někdo platil tak už neplatím dál ale po ZTP asi ano jak to tak čtu.... Páč pár TP jsem viděl a bývá tam akorát, že ten poplatek byl uhrazen ale jestli ho hradil nový majitel a nebo stát za toho ZTP (a tudíž další majitel platí) to jde nějak zjistit?
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
Mám tam taky nějaké takové pindy o tom, že jsem to nezaplatil... ale to by mohl vyřešit duplikát TP
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly