Zdravím klubáci, tak jsme to s kamošem konečně ofiko rozjeli a děláme renovaci alu kol přesně dle vašich představ.
Přiznám se sem moc nechodim takže jakékoli otazky směřujte na jjcardesign@gmail.com nebo si nas muzete najit na FB jako: JJ Car Design
Příklady cen - leštění límců od 500,- / kus
- lakování kol od 3500,- / sada
- polepení hydro dipem od 2000,- / sada
Ceny vymyšlíme rozumně vždy přímo se zákazníkem protože co si budeme povídat co kola to jiná práce, tak se nebojte klidně i nazávazně napsat kolik by co stalo.
Zakázková renovace alu kol vč. hydro dipu ;)
Re: Zakázková renovace alu kol vč. hydro dipu ;)
Kde sídlíte ?
BMW e34/M5 4.0 V8
BMW e34/M5 3.6
BMW e34 2.5i 24v vanos
2x dopr.prostředek: 1.3 MPi;
ex BMW e36 1.8i R.I.P
BMW e34/M5 3.6
BMW e34 2.5i 24v vanos
2x dopr.prostředek: 1.3 MPi;
ex BMW e36 1.8i R.I.P
2. foto stejný jako mám já
A ty moje jsou taková cikánovina
A ty moje jsou taková cikánovina
The Ultimate Driving Machine. (OO=[][]=OO)
Ty s těma lebkama vypadaj spíš jako špinavý
life's too short to drive slow
Sidlo - Kutná Hora
jinak co se tyče tech lebek tak si taky myslim ze vypadaji jako spinave ale byly to prvni zkusebni kola na nas pick up - kazde se delalo jine a prevazne z folii ktere asi pro nikoho nevyuzijeme - protoze v prvni varce folii prisly i nejaky vzorky navic... viz lebky a plameny a proste takovy veci ktere bych ja osobne na zadnou vonavku nedaval
jinak co se tyče tech lebek tak si taky myslim ze vypadaji jako spinave ale byly to prvni zkusebni kola na nas pick up - kazde se delalo jine a prevazne z folii ktere asi pro nikoho nevyuzijeme - protoze v prvni varce folii prisly i nejaky vzorky navic... viz lebky a plameny a proste takovy veci ktere bych ja osobne na zadnou vonavku nedaval
NON-STOP ODTAH, AUTODOPRAVA --- 721 76 77 78
Docasne webovky taky bezej http://jjcardesign.webnode.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
NON-STOP ODTAH, AUTODOPRAVA --- 721 76 77 78