Jak zapojit mlhovky, aby svítily při brždění?

Máš nebo jsi měl problém s autem? Zde ti ho pomůžeme vyřešit :)

Moderátor: Idaho

Honza

Příspěvek od Honza »

Fiesta píše:No neni tu to moc pratelske...Hosi pokud se nepletu tak jsme na foru a ne v hospode ... :D
Tak ať nerejpe jo!!!!!!

gloom
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gloom »

Hmm, tak tady se to teda rozjelo. 8)

2Honza: Jestli mě někdy dojedeš a rozbiješ mi mé zkur...ý světýlka, držku a hodinky, tak tam hodím zpátečku a kapku upravím tomu tvému plecháči fasádu. :x To je ta výhoda nelakovaných nárazníků. :wink:

Nu jinak dost bylo hádek. Myslím, že k tomuto tématu toho bylo řečeno až až.

Draslik
Kontaktovat uživatele:

Re: Jak zapojit mlhovky, aby svítily při brždění?

Příspěvek od Draslik »

Anonymous píše:
Draslik píše:
hlavne ty vase hradistacky benga jsou na tohle moc haklivy...jim se ani nelibilo ze mam homol. cerny folie...
K tomu se ani raději nebudu vyjadřovat! :nono:

Jsou to paka! :lol:
Škoda Felicia 1.3 GLXi - 80 HP

Robo

Příspěvek od Robo »

horan píše:
Fiesta píše:No co rict...Muj nazor..Kdybych jel v noci mestem a na kazde krizovatce mi prala do ksichtu brzdovka+mlhovka(predpokladam ze tam budou 2)tak vylezu a tomu dotycnymu nakopu nekam....To ze do tebe nekdo vrazi je uplne jinej problem....Radsi si porid 3 brzdove svetlo..to je si myslim ucinejsi.No a popravde kdyz te capnou chlupati tak to neukecas....A za to ti to myslim nestoji... :(
P.S.:Nikoho neposilam do zadek ,ale je to muj nazor a nekteri se snim nemusi ztotoznovat.
Ale co řešíš. Ta mlhovka má stejnou svítivost jak brzdový. Chápeš to? Myslím že to třetí brzdový oslňuje kolikrát daleko víc. :(
Třetí brzdové není na Fávo schválené.... Takže pak bude mít s policajtama úplně stejný problém...

Eddie

Příspěvek od Eddie »

No tady to teda frčí... :wink: Můj názor nedávat, protože to vlivem jiného rozptylu světla brzdovky vs. mlhovky oslňuje. :nono:
Honda Civic 1.4iS, 90PS (66kw), Výfuk Laser,0-100 km/h 10,8s (ale asi s jiným řidičem ;-) )

Fazeey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fazeey »

eště lepší by bylo zapojit si to tak aby při brždění svítily přední mlhovky... ještě větší bomba než tohle... :? :(
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu

Eddie

Příspěvek od Eddie »

Fazeey píše:eště lepší by bylo zapojit si to tak aby při brždění svítily přední mlhovky... ještě větší bomba než tohle... :? :(

.. nebo dálková .. :) a možná by mohl probliknou i interiér .. 8)
Honda Civic 1.4iS, 90PS (66kw), Výfuk Laser,0-100 km/h 10,8s (ale asi s jiným řidičem ;-) )

eric
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eric »

Nebo do míst kde máš brzdovou žárovku zakomponovat nějak esteticky ještě jednu.Nemusí to bejt tak zlý a ještě jsem to nikde neviděl = originální :)
Jenže to pak bude vypadat stejně když to svítí s 1nou nebo 2ma :(

Fazeey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fazeey »

Eddie píše:
Fazeey píše:eště lepší by bylo zapojit si to tak aby při brždění svítily přední mlhovky... ještě větší bomba než tohle... :? :(

.. nebo dálková .. :) a možná by mohl probliknou i interiér .. 8)
:lol:
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu

Honza

Příspěvek od Honza »

smile4me píše:kapku upravím tomu tvému plecháči fasádu. :x To je ta výhoda nelakovaných nárazníků. :wink:

Nu jinak dost bylo hádek. Myslím, že k tomuto tématu toho bylo řečeno až až.
Jasně řečeno již bylo dost ale stejně by mne zajímalo čím by si mi chtěl tu fasádu opravovat :smich2:

amogh

Příspěvek od amogh »

ty voeee dyk jsou auto co co maj 4 brzdovky + prostredni ledku uz od vyroby(proste jim sviti 2x obrysovka a kdyz slapnou na brzdu tak se jim rozsviti druhy vlakno u obrysovek + jeste dve klasicky brzdovky a je to v cajku) a oslnujou snad nekoho? neoslnujou tak co blbnete
Touran BMM

Honza

Příspěvek od Honza »

amogh píše:ty voeee dyk jsou auto co co maj 4 brzdovky + prostredni ledku uz od vyroby(proste jim sviti 2x obrysovka a kdyz slapnou na brzdu tak se jim rozsviti druhy vlakno u obrysovek + jeste dve klasicky brzdovky a je to v cajku) a oslnujou snad nekoho? neoslnujou tak co blbnete
Hele prober se,je to k tomu dělaný a nejni to tam dofušovaný!

horan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od horan »

Tak si pozapínejte vaše stroboskopy a desítky modrejch ledek a zadní světla si nastříkejte na černo a budete to mít v pořádku. Jojo,tak je to asi fakt lepší. :( Já to prostě neodpojím a at mi to ten chytrák co tu hraje siláka řekne. :x :x :x :( :(
VW SCIROCCO 1.8 GTi

horan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od horan »

Otázka za 100000 zní. Které světlo je původně mlhovka. :?
Obrázek
VW SCIROCCO 1.8 GTi

amogh

Příspěvek od amogh »

Honza píše:
amogh píše:ty voeee dyk jsou auto co co maj 4 brzdovky + prostredni ledku uz od vyroby(proste jim sviti 2x obrysovka a kdyz slapnou na brzdu tak se jim rozsviti druhy vlakno u obrysovek + jeste dve klasicky brzdovky a je to v cajku) a oslnujou snad nekoho? neoslnujou tak co blbnete
Hele prober se,je to k tomu dělaný a nejni to tam dofušovaný!
hele nevim proc hned utocis, jaky prober se?

samozrejme kdyz je to dofusovany tak je to na prd, ale pokud to nekdo udela dobre tak aby tam neslo mega moc stavy a svetla neoslnovali tak proc ne tak at mu sviti treba deset brzdovek, klido dvacet kdyz budou mit odpovidajici intenzitu tak to nikoho neoslni, i kdyby mu svitila cela prdel
Touran BMM

YANEK
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YANEK »

:D jo amoghu prober se jo :lol: a nevim co tu řešíte ohledně toho zapojení to de udělat tak že mlhovku osadim dvouvláknovkou a slabší zapojim na brzdovku a silnější mlhovku to neznamená že to schvaluju :evil:
:silly:Obrázek
www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel

Torontak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Torontak »

řekl bych vám proč se hádáte když se můžete poprat, ale mohl bych taky jednu chytit, tak nic :?:
Ty co maj prachy si koupí auto, ty co je nemaj se zabijou jinak!
www.transporterclub.cz
www.ycsokolov.com

amogh

Příspěvek od amogh »

YANEK píše::D jo amoghu prober se jo :lol: a nevim co tu řešíte ohledně toho zapojení to de udělat tak že mlhovku osadim dvouvláknovkou a slabší zapojim na brzdovku a silnější mlhovku to neznamená že to schvaluju :evil:
no jasne a proc bys to neschvaloval, to prvni vlakno prece nikoho neoslni
Touran BMM

amogh

Příspěvek od amogh »

jinak stale jsme se neshodli na tom jestli mlhovka ma stejnou intenzitu jako brzdovka nebo ne (podle me ano)
fiesta rika ze ma jinou strukturu krystalu ale promin to bych musel oslnovat i obrysovkama protoze fabie ma zadni mlhovku jako druhy vlakno prave na obrysovkach pod stejnym sklickem

ja jenom reknu moje stanovisko

pokud ma mlhovka stejnou intenzitu jako brzdovka tak proc to tak nezapojit :D

pokud ma mhovka vetsi intenzitu tak jsem razantne proti :x

doufam ze je to dostatecne jasny
Touran BMM

Fiesta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fiesta »

horan píše:Otázka za 100000 zní. Které světlo je původně mlhovka. :?
Obrázek
Samozrejme ty stredove..No a kdyz se tu stale tak hadate tak vam reknu ze lidem co nosi bryle ci cocky tak takovy svetlo od mlhovek vadi 2x tolik.....Ale promezame si to tam dejte....a smitec.
VW PASSAT B5

Fiesta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fiesta »

amogh píše:jinak stale jsme se neshodli na tom jestli mlhovka ma stejnou intenzitu jako brzdovka nebo ne (podle me ano)
fiesta rika ze ma jinou strukturu krystalu ale promin to bych musel oslnovat i obrysovkama protoze fabie ma zadni mlhovku jako druhy vlakno prave na obrysovkach pod stejnym sklickem

ja jenom reknu moje stanovisko

pokud ma mlhovka stejnou intenzitu jako brzdovka tak proc to tak nezapojit :D

pokud ma mhovka vetsi intenzitu tak jsem razantne proti :x

doufam ze je to dostatecne jasny
Mas castecne pravdu,ale Favo...to je o necim jinym...no nevim jak tam by to fakcilo.Jo a pro zajimavost sem to zkousel u 4 typu aut a vzdy oslnovela mlhovka vice nez brzdovka...Ale hadat se jiz nebudu..Moudrejsi ustoupi.... :)
VW PASSAT B5

Torontak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Torontak »

ja kdybych někoho takovyho potkal tak mu naoplatku pustim dalkovky at si taky užije
Ty co maj prachy si koupí auto, ty co je nemaj se zabijou jinak!
www.transporterclub.cz
www.ycsokolov.com

Honza

Příspěvek od Honza »

YANEK píše:to de udělat tak že mlhovku osadim dvouvláknovkou a slabší zapojim na brzdovku a silnější mlhovku to neznamená že to schvaluju :evil:
Teď ses projevil jako technik!Můžeš mi říct co tim získáš?Radši na nic v autě nešahej nebo vyhoříš!

amogh

Příspěvek od amogh »

@fiesta - ja se taky nehadam ja to chci jenom vedet, hned muj prvni prispevek byl dotaz jestli maj stejnou intenzitu nebo ne a podivej jak to dopadlo

mas pravdu ze u favoritu je to jiny protoze ma mlhovku zvlast, ale ma v ni uplne normalni zarovku - pokud ale jak rikas ma jiny krystaly tak pravdepodobne sviti vic a je to jasny a tim padem jsem proti tomu aby se zapojily jako brzdovky

jak uz jsem rikal nejsem elktrikar ale je mi tak nak jasny ze i kdyz mas uplne stejnou zarovku a pustis do ni vic stavy tak bude svitit vic
tzn i na tom facku by se to dalo udelat budou na zarovku dva privody jeden s nejakym vlzenym odporem (to bude brzdovka a bude svitit mene) a druhej privod bez odporu a to bude mlhovka a v takovem pripade pri brzdeni nemuze oslnit

konec tecka
Touran BMM

horan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od horan »

Fiesta: no mlhovky bejvaj u prostřed že. :D Ale řekni jestli to nějak drastycky oslňuje. Třeba takový třetí brzdový třeba na mazdě xedos9 ,který je přes celý křídlo a má snad 50 diod oslňuje Dáááleko víc. :twisted:
VW SCIROCCO 1.8 GTi

amogh

Příspěvek od amogh »

Honza píše:
YANEK píše:to de udělat tak že mlhovku osadim dvouvláknovkou a slabší zapojim na brzdovku a silnější mlhovku to neznamená že to schvaluju :evil:
Teď ses projevil jako technik!Můžeš mi říct co tim získáš?Radši na nic v autě nešahej nebo vyhoříš!
ceho? toho ze tou brzdovkou nikoho neoslni asi ne?

a nevim proc by mel vyhoret , na tomhle vubec nic neni
Touran BMM

Fiesta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fiesta »

Hlavne at tam neco sviti pri brzdeni...Doufam ze to cte ten magor v tom radoby natunenym zigulu....SPZ :SUJ 21-6? :lol:Odedneska vozim sebou v aute brokovnici 8) 8) 8)
VW PASSAT B5

Honza

Příspěvek od Honza »

amogh píše:
Honza píše:
ceho? toho ze tou brzdovkou nikoho neoslni asi ne?

a nevim proc by mel vyhoret , na tomhle vubec nic neni
Co tím získá?Nic.Dvouvláknový žárovky se vyrábí 21/5W,když zapojí 21 w na mlhovku -dobře souhlas,a když se mu při brždění rozsvítí ještě jedn y prakticky obrysovky tak ten za ním se z toho asi po.... a trefí ho šlak protože nebude vědět která bije!A to s tím šaháním -to jen tak všeobecně

YANEK
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YANEK »

Honza píše:
:evil: nevim proč bych si nepomoh ale když nechápeš :( psal aby mu svítily a svítit budou. a elektriky se vůbec nebojim a na autě si cokoliv zapojim sám takže asi máš problém ty né já
:silly:Obrázek
www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel

Honza

Příspěvek od Honza »

YANEK píše:nevim proč bych si nepomoh ale když nechápeš :( psal aby mu svítily a svítit budou. a elektriky se vůbec nebojim a na autě si cokoliv zapojim sám takže asi máš problém ty né já
No když si o tom přesvědčenej

Odpovědět

Zpět na „Poruchy, závady, rady, tipy“