Tak ať nerejpe jo!!!!!!Fiesta píše:No neni tu to moc pratelske...Hosi pokud se nepletu tak jsme na foru a ne v hospode ...
Jak zapojit mlhovky, aby svítily při brždění?
Moderátor: Idaho
Hmm, tak tady se to teda rozjelo.
2Honza: Jestli mě někdy dojedeš a rozbiješ mi mé zkur...ý světýlka, držku a hodinky, tak tam hodím zpátečku a kapku upravím tomu tvému plecháči fasádu.
To je ta výhoda nelakovaných nárazníků.
Nu jinak dost bylo hádek. Myslím, že k tomuto tématu toho bylo řečeno až až.

2Honza: Jestli mě někdy dojedeš a rozbiješ mi mé zkur...ý světýlka, držku a hodinky, tak tam hodím zpátečku a kapku upravím tomu tvému plecháči fasádu.

Nu jinak dost bylo hádek. Myslím, že k tomuto tématu toho bylo řečeno až až.
- Draslik
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jak zapojit mlhovky, aby svítily při brždění?
K tomu se ani raději nebudu vyjadřovat!Anonymous píše:Draslik píše:
hlavne ty vase hradistacky benga jsou na tohle moc haklivy...jim se ani nelibilo ze mam homol. cerny folie...

Jsou to paka!

Škoda Felicia 1.3 GLXi - 80 HP
Třetí brzdové není na Fávo schválené.... Takže pak bude mít s policajtama úplně stejný problém...horan píše:Ale co řešíš. Ta mlhovka má stejnou svítivost jak brzdový. Chápeš to? Myslím že to třetí brzdový oslňuje kolikrát daleko víc.Fiesta píše:No co rict...Muj nazor..Kdybych jel v noci mestem a na kazde krizovatce mi prala do ksichtu brzdovka+mlhovka(predpokladam ze tam budou 2)tak vylezu a tomu dotycnymu nakopu nekam....To ze do tebe nekdo vrazi je uplne jinej problem....Radsi si porid 3 brzdove svetlo..to je si myslim ucinejsi.No a popravde kdyz te capnou chlupati tak to neukecas....A za to ti to myslim nestoji...![]()
P.S.:Nikoho neposilam do zadek ,ale je to muj nazor a nekteri se snim nemusi ztotoznovat.
Hele prober se,je to k tomu dělaný a nejni to tam dofušovaný!amogh píše:ty voeee dyk jsou auto co co maj 4 brzdovky + prostredni ledku uz od vyroby(proste jim sviti 2x obrysovka a kdyz slapnou na brzdu tak se jim rozsviti druhy vlakno u obrysovek + jeste dve klasicky brzdovky a je to v cajku) a oslnujou snad nekoho? neoslnujou tak co blbnete
hele nevim proc hned utocis, jaky prober se?Honza píše:Hele prober se,je to k tomu dělaný a nejni to tam dofušovaný!amogh píše:ty voeee dyk jsou auto co co maj 4 brzdovky + prostredni ledku uz od vyroby(proste jim sviti 2x obrysovka a kdyz slapnou na brzdu tak se jim rozsviti druhy vlakno u obrysovek + jeste dve klasicky brzdovky a je to v cajku) a oslnujou snad nekoho? neoslnujou tak co blbnete
samozrejme kdyz je to dofusovany tak je to na prd, ale pokud to nekdo udela dobre tak aby tam neslo mega moc stavy a svetla neoslnovali tak proc ne tak at mu sviti treba deset brzdovek, klido dvacet kdyz budou mit odpovidajici intenzitu tak to nikoho neoslni, i kdyby mu svitila cela prdel
Touran BMM
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:

www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel
- Torontak
- Kontaktovat uživatele:
řekl bych vám proč se hádáte když se můžete poprat, ale mohl bych taky jednu chytit, tak nic 

Ty co maj prachy si koupí auto, ty co je nemaj se zabijou jinak!
www.transporterclub.cz
www.ycsokolov.com
www.transporterclub.cz
www.ycsokolov.com
jinak stale jsme se neshodli na tom jestli mlhovka ma stejnou intenzitu jako brzdovka nebo ne (podle me ano)
fiesta rika ze ma jinou strukturu krystalu ale promin to bych musel oslnovat i obrysovkama protoze fabie ma zadni mlhovku jako druhy vlakno prave na obrysovkach pod stejnym sklickem
ja jenom reknu moje stanovisko
pokud ma mlhovka stejnou intenzitu jako brzdovka tak proc to tak nezapojit
pokud ma mhovka vetsi intenzitu tak jsem razantne proti
doufam ze je to dostatecne jasny
fiesta rika ze ma jinou strukturu krystalu ale promin to bych musel oslnovat i obrysovkama protoze fabie ma zadni mlhovku jako druhy vlakno prave na obrysovkach pod stejnym sklickem
pokud ma mlhovka stejnou intenzitu jako brzdovka tak proc to tak nezapojit

pokud ma mhovka vetsi intenzitu tak jsem razantne proti

Touran BMM
- Fiesta
- Kontaktovat uživatele:
Mas castecne pravdu,ale Favo...to je o necim jinym...no nevim jak tam by to fakcilo.Jo a pro zajimavost sem to zkousel u 4 typu aut a vzdy oslnovela mlhovka vice nez brzdovka...Ale hadat se jiz nebudu..Moudrejsi ustoupi....amogh píše:jinak stale jsme se neshodli na tom jestli mlhovka ma stejnou intenzitu jako brzdovka nebo ne (podle me ano)
pokud ma mlhovka stejnou intenzitu jako brzdovka tak proc to tak nezapojit![]()
pokud ma mhovka vetsi intenzitu tak jsem razantne proti![]()

VW PASSAT B5
- Torontak
- Kontaktovat uživatele:
ja kdybych někoho takovyho potkal tak mu naoplatku pustim dalkovky at si taky užije
Ty co maj prachy si koupí auto, ty co je nemaj se zabijou jinak!
www.transporterclub.cz
www.ycsokolov.com
www.transporterclub.cz
www.ycsokolov.com
@fiesta - ja se taky nehadam ja to chci jenom vedet, hned muj prvni prispevek byl dotaz jestli maj stejnou intenzitu nebo ne a podivej jak to dopadlo
mas pravdu ze u favoritu je to jiny protoze ma mlhovku zvlast, ale ma v ni uplne normalni zarovku - pokud ale jak rikas ma jiny krystaly tak pravdepodobne sviti vic a je to jasny a tim padem jsem proti tomu aby se zapojily jako brzdovky
jak uz jsem rikal nejsem elktrikar ale je mi tak nak jasny ze i kdyz mas uplne stejnou zarovku a pustis do ni vic stavy tak bude svitit vic
tzn i na tom facku by se to dalo udelat budou na zarovku dva privody jeden s nejakym vlzenym odporem (to bude brzdovka a bude svitit mene) a druhej privod bez odporu a to bude mlhovka a v takovem pripade pri brzdeni nemuze oslnit
konec tecka
mas pravdu ze u favoritu je to jiny protoze ma mlhovku zvlast, ale ma v ni uplne normalni zarovku - pokud ale jak rikas ma jiny krystaly tak pravdepodobne sviti vic a je to jasny a tim padem jsem proti tomu aby se zapojily jako brzdovky
jak uz jsem rikal nejsem elktrikar ale je mi tak nak jasny ze i kdyz mas uplne stejnou zarovku a pustis do ni vic stavy tak bude svitit vic
tzn i na tom facku by se to dalo udelat budou na zarovku dva privody jeden s nejakym vlzenym odporem (to bude brzdovka a bude svitit mene) a druhej privod bez odporu a to bude mlhovka a v takovem pripade pri brzdeni nemuze oslnit
konec tecka
Touran BMM
ceho? toho ze tou brzdovkou nikoho neoslni asi ne?Honza píše:Teď ses projevil jako technik!Můžeš mi říct co tim získáš?Radši na nic v autě nešahej nebo vyhoříš!YANEK píše:to de udělat tak že mlhovku osadim dvouvláknovkou a slabší zapojim na brzdovku a silnější mlhovku to neznamená že to schvaluju
a nevim proc by mel vyhoret , na tomhle vubec nic neni
Touran BMM
Co tím získá?Nic.Dvouvláknový žárovky se vyrábí 21/5W,když zapojí 21 w na mlhovku -dobře souhlas,a když se mu při brždění rozsvítí ještě jedn y prakticky obrysovky tak ten za ním se z toho asi po.... a trefí ho šlak protože nebude vědět která bije!A to s tím šaháním -to jen tak všeobecněamogh píše:ceho? toho ze tou brzdovkou nikoho neoslni asi ne?Honza píše:Teď ses projevil jako technik!Můžeš mi říct co tim získáš?Radši na nic v autě nešahej nebo vyhoříš!YANEK píše:to de udělat tak že mlhovku osadim dvouvláknovkou a slabší zapojim na brzdovku a silnější mlhovku to neznamená že to schvaluju
a nevim proc by mel vyhoret , na tomhle vubec nic neni
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Honza píše:Teď ses projevil jako technik!Můžeš mi říct co tim získáš?Radši na nic v autě nešahej nebo vyhoříš!YANEK píše:to de udělat tak že mlhovku osadim dvouvláknovkou a slabší zapojim na brzdovku a silnější mlhovku to neznamená že to schvaluju

www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel