Moderátor: Idaho
Já to vím.No a zaplať Pánbůh že ještě v Praze nemusí užívat tvejch služeb.No a ještě by jsi mohl prozradit jakým nafuněným to fárem se pohybuješ v soukromém času.A dobře mi je,ale občas už to nejni ono,jako před lety.YANEK píše:no nejdřív bys musel vědět co dělám a že to dělám už 9 let a za tu dobu se chtě nechtě prostě autoelektriku naučíš ale neřeš to stuj si za svým hlavně že je ti dobře
Honza píše:Sorry.ale to co Yanek najezdil to já jsem nacouval.horan píše:YANEK:koukám že honza je nějakej vostrej a drzej na starýho mazáka.
HONZA..No vidim ze se na tomto foru najdou jedinci jez se hadaji a vo TUNING jim vubec nejde...Honza píše:Sorry.ale to co Yanek najezdil to já jsem nacouval.horan píše:YANEK:koukám že honza je nějakej vostrej a drzej na starýho mazáka.
No jo Mates se nám vrátil nejspíš z hospody tak nám musel taky něco povědět a záhy asi odpad.Mates11 píše:Tak to bych se hádal protože YANKA znám a Ty máš asi jen velkou hubu éplnou keců a žádný činy víš buď zdráv rockHonza píše:Sorry.ale to co Yanek najezdil to já jsem nacouval.horan píše:YANEK:koukám že honza je nějakej vostrej a drzej na starýho mazáka.