porucha fiat bravo 1.6 16v 76kw +lpg

Máš nebo jsi měl problém s autem? Zde ti ho pomůžeme vyřešit :)

Moderátor: Idaho

Odpovědět
dada-16

porucha fiat bravo 1.6 16v 76kw +lpg

Příspěvek od dada-16 »

Dobry den potrebuju poradit
auto se dusi
strili do sani a obcas do vyfuku
za studena mi prijde ze jde o malinko lip
nechce se mu vubec do otacek
a kdyz uz chytne ve vysokych otackach tk nejede jak ma
+ vynechava na benzin i lpg
to vynechavani dela jen pri seslapnuti plynu nemuze to delat skrtici klapka? nejaky ten potenciometr? jednou mi to napsalo v diagnostice
nejde ta klapka nejak nastavit? diky

Uz jsem prosel snad milion stranek a porad nic
Uz jsem skusil diagnostiku a porad nic

1.vymenil jsem tu civku viz fotka cervene oznacene+ kabely sice ne za nove ale za funkcni porad nic

2. skousel jsem odpojit cidlo co je u termostatu chvili se to tvari ok ale po chvili to zacne na novo a kdyz mam odpojene to cidlo sviti vstrikovani

3.uz jsem i odpojil pojistku od plynu a hadicky co jdou do sani a od smesovace zadelal aby to nenasavalo plyn nic a stejne motor strili do sani

4.odpojil jsem i lamdu a porad stejne

5.vycistil jsem snimac otacek problem pretrvava

6.je vycistena klapka + cele plastove sani problem pretrvava

7. daval jsem i lepsi palivo Shell V-Power Nitro ale auto to vubec nezaznamenalo

8.mel jsem venku i cerpadlo vypada dobre tak jsem jej proscistil a vratil nic extra jsem nanej nevidel

9.svicky jsou krasne zbarvene do cihlove barvy a asi 6 mesice stare ngk

10.podlemeho auto jede na vsechny 4 valce kdyz odpojim kabel ke svicce jeste vic se rozklepe atd vsak to znate ale ikdyz jede na vsechny 4 hrozne se klepe

11. UZ OPRAVDU NEVIM PO CEM SE DIVAT

Jeste otazecka jak je to stim elektricky odpojovacem paliva? co je u leve nohy pod pojistkama at mackam jak mackam nic to nedela proc ? co delam zle ? predem diky moc za rady !!!!
Muze byt preskoceny rozvod? treba jen o jeden zub? kdyz to diagnostika nic neukaze ¨
nebo jsou nekde jeste nejaka jina cidla ?
Přílohy
1 jeste jsou tady ty tri cidla kdyz odpojim cidlo u sani myslim ze auto zdechne <br /><br />2 kdyz odpojim to horni cidlo tak motor funguje dal akorad se rosviti vstrik <br /><br />3 a to cidelko podtim tk auto taky se motoru akorad vic nechce jinak jede dal <br /><br />viz video  <br />https://www.youtube.com/watch?v=c4pTHLgvU_A
1 jeste jsou tady ty tri cidla kdyz odpojim cidlo u sani myslim ze auto zdechne

2 kdyz odpojim to horni cidlo tak motor funguje dal akorad se rosviti vstrik

3 a to cidelko podtim tk auto taky se motoru akorad vic nechce jinak jede dal

viz video
https://www.youtube.com/watch?v=c4pTHLgvU_A
kdyz odpojim tady to cidlo klepani tak motor nic neudela pokracuje smele dal je to ok ?
kdyz odpojim tady to cidlo klepani tak motor nic neudela pokracuje smele dal je to ok ?

dada-16

Re: porucha fiat bravo 1.6 16v 76kw +lpg

Příspěvek od dada-16 »

kdyz jsem vycistil cidlo otacek na klice taky se to chovalo stejne kdyz jej odpojim motor okamzije zdechne coz je dobre ne ?
Přílohy
pict_20110502_215953.jpg

dada-16

Příspěvek od dada-16 »

tady je video
na videu jde videt jak to strili
a i ty cidla treba mi nekdo poradi a auto pojede zase jak predtim
¨

https://www.youtube.com/watch?v=c4pTHLgvU_A" onclick="window.open(this.href);return false;

dada-16

Příspěvek od dada-16 »

ikdyz jsem vymenil civku a kabely porad stejne
Přílohy
1240215_652330478111116_1146494058_n.jpg

D´ice

Příspěvek od D´ice »

zkusil bych to tady:
http://fiatbravoklub.com/fiat/diskuze/i ... sg_group=1" onclick="window.open(this.href);return false;
chodí tam docela dost lidí, určitě ti poradí 8)
Life is too short to drive boring cars

dada-16

Příspěvek od dada-16 »

prave tam uz jsem a at jsem badal jak jsem badal tk mi moc nepomohly skousel uz jsem snad uplne vsechno :/ je to zacarovany kruh

m.artty
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.artty »

Neznám Fiaty, ale podíval bych se na nastavení rozvodů, jestli sedí...zase na druhou stranu pokud se v tom nikdo nevrtal, tak by sedět měly nebo by to mělo být úplně hotové... :lol:
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadet na díly

walish

Příspěvek od walish »

Já bych si tipnul vstřik

Z-L-Y

Příspěvek od Z-L-Y »

přeskočený rozvodový řemen stačí o dva zuby a může to dělat neplechu, jestli to dělá i na LPG tak to vstřik nebude.
Znám případ kdy to blblo na benál a na lpg to jelo normálně a nakonec měl podpálené ventily.
Každopádně bych našel někoho kdo má přípravek na nastavení rozvodů a nechej si je nastavit.

Jo ten odpojovač paliva ti vypne jen při nárazu, zatlačením ho znovu nahodíš. Ted ho můžeš mačkat jak chceš, nic dělat nebude.
Zkus i sem: http://www.fiatmareaclub.com" onclick="window.open(this.href);return false;
jpstyling@seznam.cz

http://www.zly.blog.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

Fiat Marea Weekend 1,6 16v LPG-last car
Citroen Xsara Picasso 1,8 16v- už má jiného pána
Škoda Octavia combi - dělník v rodině

Duppy_pu

Příspěvek od Duppy_pu »

Ahoj, čím to nakonec bylo? Snad ne rozvody? (práce na několik hodin) Mě to hodilo chybu motoru, vypnul jsem, nastartoval s tím, že to bude zase dobrý. Po startu to dobrý bylo, rozjel jsem se ale když jsem v zatáčce sundal nohu z plynu (tzn. přivřela se klapka žejo), tak to zas hodilo chybu a přestalo jet. Teď už to i po nastartování netahne do otáček.

Odpovědět

Zpět na „Poruchy, závady, rady, tipy“