Přelakování vozidla
Moderátor: Idaho
Přelakování vozidla
Zdravím, koupil jsem si VW Vento za celkem malé peníze, kvůli kosmetickým vadám, ted už mi začali celkem i vadit, a chci s tím něco začít dělat, jelikož jsem chudý student je líto mi vyhazovat 30 000 v autolakovně ... pokud víte o někom nebo něčem spíš kolem 10-15 tisíc tak bych byl moc rád, barva by měla být pak černá .... možná bych tam nechal vínovou ale mám půlku auta škráblou klíčem (asi ho neměli rádi) a zadní blatníky popraskané od nekvalitní práce ... pak je tam i kapota a menší oděrky takže jistě poznáte že nový celolak by bodnul dík za příspěkvy
)

- Sova
Mužu odsouhlasit...minulý majitel auta co mám, takhle prasil...ta mírně zastříkáná guma čelního skla vypadá estetickyMirek999 píše:To je asi kvalitni prasarnickaAntonioGT píše:Nech si udělat lak bez vysklívání a demontáže dílů a vyjde tě to na 13tisíc.Já to teť takhle řeším.Úplně to postačuje.

Cléon & Fonte
- Sova
Řekl bych, že už i kvalita samotného laku, za který dáš jen 13.000,- musí být šílená...
Už sem viděl pár laků, u kterých se majitelé rozplývali jak je božský a že byl levný...když si přistoupil blíže, byla vidět v lepším případě pomerančová struktura, v horším krupice...
Když lak, tak kvalitní ve špičkové lakovně u špičkového lakýrnika...
Samozřejmě se od toho odvíjí i cena, ale když se něco dělá, tak pořádně a nikoli polovičatě...
Už sem viděl pár laků, u kterých se majitelé rozplývali jak je božský a že byl levný...když si přistoupil blíže, byla vidět v lepším případě pomerančová struktura, v horším krupice...
Samozřejmě se od toho odvíjí i cena, ale když se něco dělá, tak pořádně a nikoli polovičatě...
Cléon & Fonte
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Asi tak,ale i za male penize se da udelat hezky lak,jo a kdybych nemel penize na to odstrojeni tak si to udelam sam a pak zase nastrojim,ale tohle jemprasarna to oblepovat.Sova píše:Řekl bych, že už i kvalita samotného laku, za který dáš jen 13.000,- musí být šílená...
Optimismus pramení z nedostatku informací 

jezis, tak to je prasarna nejvetsi,.. to snad nez abych to oblepoval pracne tak to raci odstrojim za stejnej cas a bude to mnohem lepsi, nez zastrikany to co nema bejt, nebo ruzny "nalitky" laku, nebo potom kdyz se neco sunda a je pod tim puvodni lak,... znamej si tahle nedavno nechal strikat sierru, presne to samy, koupil ji za par sprdliku a chtel ji mit trochu peknout, chtel ji do stribrny tak ji nekomu dal at to udela byla tam na to asi 4 mesice a kdyz si ji privezl tak ja sem se malej pochcal smichy
prave vsechno takhle oblepeny, barva nebyla stribrna metaliza, ale nejaka seda na ploty, zadni spojler byl natrenej, ale bylo videt ze "lakyrnik" asi sundaval jeden blatnik protoze nahore tlouknul o dvere a dole byly asi 2 centaky dira
a kdyz otevrel kapotu tak uchyty blatniku urezly atd... proste des, to bych to raci nechal puvodni nez takovou patlaninu.. samozrejme to bylo zakytovany asi zpusobem naplacat kyt a nebrousit a o tom ze to mel vsude stekly ani nemluvim
takze do takovyho "lakovani" auta bych asi nesel... to bych si to raci sam hezky odstrojil, pripravil a dal nejakymu lakyrovi at to strikne..

3x Renault Safrane Hartge Biturbo
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Přelakování vozidla
z moji zkusenosti: nejvice zalezi na tom, kdo to strika... On totiz nekdo dokaze zprasit lak za 30 000 aby vypadal jak za 15tis...
Jestli nekdo chce poradnej lak, tak vsechno oficialne, v profi lakovne, pripadne chyby se daji lepe resit.
Ja jestli se znova opovazim jit do celolaku (neb jsem si spalila cumak jak nejvic se dalo), tak to vezu k profikum. Ted uhanim lakyru na reklamace a chytit naspeedovaneho krecka by bylo snazsi
Jestli nekdo chce poradnej lak, tak vsechno oficialne, v profi lakovne, pripadne chyby se daji lepe resit.
Ja jestli se znova opovazim jit do celolaku (neb jsem si spalila cumak jak nejvic se dalo), tak to vezu k profikum. Ted uhanim lakyru na reklamace a chytit naspeedovaneho krecka by bylo snazsi
I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
Tady v Prostějově je machr na laky a s vysklením a odstrojením kolem 23tisíc.Metla je ale cenově úplně někde jinde.Mám ten dojem,že říkal od 28tisíc...............Když už jsme u těch autolaků,tak mám dotaz.Nevíte jak se udržuje matný černý lak?Má to něco do sebe,ale netuším jak náročný je na údržbu.
-
- Kontaktovat uživatele:
normalne se meje, jen se nesmi na nej davat zadne lestenky.. a udrzba je trochu narocna, kdyz si chce "kazdej sahnout"...AntonioGT píše:Tady v Prostějově je machr na laky a s vysklením a odstrojením kolem 23tisíc.Metla je ale cenově úplně někde jinde.Mám ten dojem,že říkal od 28tisíc...............Když už jsme u těch autolaků,tak mám dotaz.Nevíte jak se udržuje matný černý lak?Má to něco do sebe,ale netuším jak náročný je na údržbu.

I'm a bitch, I'm a lover
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
- Sova
Kdo to je?Zemánek na Plumlovské??AntonioGT píše:Tady v Prostějově je machr na laky a s vysklením a odstrojením kolem 23tisíc.Metla je ale cenově úplně někde jinde.Mám ten dojem,že říkal od 28tisíc...............Když už jsme u těch autolaků,tak mám dotaz.Nevíte jak se udržuje matný černý lak?Má to něco do sebe,ale netuším jak náročný je na údržbu.
Cléon & Fonte
Sova píše:Kdo to je?Zemánek na Plumlovské??AntonioGT píše:Tady v Prostějově je machr na laky a s vysklením a odstrojením kolem 23tisíc.Metla je ale cenově úplně někde jinde.Mám ten dojem,že říkal od 28tisíc...............Když už jsme u těch autolaků,tak mám dotaz.Nevíte jak se udržuje matný černý lak?Má to něco do sebe,ale netuším jak náročný je na údržbu.
Ne ne je to když jedeš od Svaté Anny k rybníku,tak po levé straně.Jiří Běhal se jmenuje.Kdo si tam dal dělat auto,tak byl maximálně spokojenej.
Jo....a co vím tak na Plumlovské žádnej lakýrník není.Možná ňákej garážlak tam je........nevím.Ale se stříkacím boxem nikdo.
- Sova
Box tam není, ale Zemánek má lakýrniky v OtaslavicíchAntonioGT píše:Sova píše:Kdo to je?Zemánek na Plumlovské??AntonioGT píše:Tady v Prostějově je machr na laky a s vysklením a odstrojením kolem 23tisíc.Metla je ale cenově úplně někde jinde.Mám ten dojem,že říkal od 28tisíc...............Když už jsme u těch autolaků,tak mám dotaz.Nevíte jak se udržuje matný černý lak?Má to něco do sebe,ale netuším jak náročný je na údržbu.
Ne ne je to když jedeš od Svaté Anny k rybníku,tak po levé straně.Jiří Běhal se jmenuje.Kdo si tam dal dělat auto,tak byl maximálně spokojenej.
Jo....a co vím tak na Plumlovské žádnej lakýrník není.Možná ňákej garážlak tam je........nevím.Ale se stříkacím boxem nikdo.
Cléon & Fonte
- Sova
Mno levnej není, a dobrej no nevím...záleží jak co komu dělá, jak si daj lakoši záležet, známému kompletně renovovaly Austin Healeyho Sprite Mk.1 tuším a dokonalost sama...taky byla nekřesťansky zaplacená, stálo ho to určitě víc než půl mega, i s originiálními dílyAntonioGT píše:Áha.....tak to jo.A je levnej,dobreš,špatnej,drahej....co říkáš?
Mno a kamarádovi dělaly lak za 30.000,- a řeknu to taktně, neb sem taky chodí

Cléon & Fonte