čau, zajímalo by mě, jestli máte někdo zkušenosti s dodělávaným vyhříváním sedaček.
Jak je to nákladné a co všechno je potřeba, popřípadě firmy které se tím zabývají. Je mi jasné, že třeba v autorizovaném servisu to bude asi pěkný ranec. díky za odpovědi
Vyhřívání sedaček
Moderátor: Idaho
no mě právě jde o to, že v sedačkách nemám přípravu pro vyhřívání. takže mě zajímalo jestli to jde dodělat i do sedaček bez přípravy z výroby nebo se musí koupit jenom s přípravou. no a kdyby to šlo dodělat i do normálních tak jestli se musí sedačky nějak kuchat nebo tak něco a kolik to asi tak kompletně stojí. díky za odpověď

Červená Tavria De luxe,rok výr.1994,katalyzátor,střešní okno,zabud.pom.reflektory.
Bohužel již ve šrotu!!!
Bohužel již ve šrotu!!!
kamarádi v servisu to dělali do Octávky a je to docela porod.
sehnali sedačky s vyhřejváním na vrakáči, jenže byly prosezený, takže přendavali potahy.
práce na celej den a ještě natahat kabely.
kdybys to někde vyndaval z auta, je dobrý si ustřihnout ty protikusy konektorů, poněvadž celej svazek se ti asi nebude chtít kuchat
takže jestli to existuje jako doplněk - samostatný polštář - rozhodně doporučuju
sehnali sedačky s vyhřejváním na vrakáči, jenže byly prosezený, takže přendavali potahy.
práce na celej den a ještě natahat kabely.
kdybys to někde vyndaval z auta, je dobrý si ustřihnout ty protikusy konektorů, poněvadž celej svazek se ti asi nebude chtít kuchat
takže jestli to existuje jako doplněk - samostatný polštář - rozhodně doporučuju
vzdělání není zárukou inteligence
Mám na zimu vyhřívaný potah, je to jak na zadek tak na záda, na podzim to hodím na sedadlo. Prodává se víc variant, většinou jsou do zapalovače, některé jsou s regulací, některé bez. "Montáž" asi na minutu, včera jsem to vytahoval z auta. Ale přiznám se že jsem taky přemýšlel že to schovám pod potah, musím na to mrknout.
Renaut Mégane Grandtour II 1,5dCi 74kW