ochuzování směsi nebylo nikdy v pohoděVecernicek píše:Tak jinak... jakej je rozdil mezi 99 a 94 ? 5 ml a to jako ten motor pozná jo ?MarauderZ28 píše:jak může bejt 94 v pohodě když v pohodě je 99 ?
Protokol z repase vstřiků
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
Re: Protokol z repase vstřiků
- Vecernicek
- Kontaktovat uživatele:
no tak dobrá jeden válec měl míň paliva druhej víc... ale ptám se jestli těch 5ml paliva je fakt mega moc velká chyba bez které to nepojede nebo to je zanedbatelnýblázen píše:ochuzování směsi nebylo nikdy v pohoděVecernicek píše:Tak jinak... jakej je rozdil mezi 99 a 94 ? 5 ml a to jako ten motor pozná jo ?MarauderZ28 píše:jak může bejt 94 v pohodě když v pohodě je 99 ?
není to zanedbatelnéVecernicek píše:no tak dobrá jeden válec měl míň paliva druhej víc... ale ptám se jestli těch 5ml paliva je fakt mega moc velká chyba bez které to nepojede nebo to je zanedbatelnýblázen píše:ochuzování směsi nebylo nikdy v pohoděVecernicek píše: Tak jinak... jakej je rozdil mezi 99 a 94 ? 5 ml a to jako ten motor pozná jo ?
Takze vstriky jsou v jetservisu. Pry jsou vsechny zarezle a jeden je dokonce pootevreny. Pan rikal, ze nevi jestli je dokaze rozebehnout, ale ze ho to osobne zajima zda-li to dokaze. Takze je zkusi(vymeni i sitka a spodni plast) a kdyz se nepovedou, tak zaplatim jen 200kc za diagnostiku - ktera uz vlastne byla v tu chvily hotova. Uvidime
S2 ABY Coupe in ressurection
Delta Integrale 16V
remote Lancer EVO8
ex JDM STI typeR ver3
ex Yellow Punto GT 2.0 16VT & 20VT
Delta Integrale 16V
remote Lancer EVO8
ex JDM STI typeR ver3
- Tommy-cupra
a jak casto by se tohle melo delat, kamarad bude mit 530d bavoraka a tam se prej vstriky hodne serou,kdyz to ted nechame vycistit pomuze to co se tyce zivotnosti???? diky za odpoved
SEAT LEON CUPRA
- Tommy-cupra
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
vstřiky na dízly testujou a opravujouve Slivenci (to co sem sem dával já jsou benzín vstřiky) určitě mu doporučuju ať je nechá zkontrolovat neb pokud pouštěj naftu popraskaj písty - to se stalo mě u 524 TD, pokud jsou KO nemusí měnit celej vstřik, ale jen vnitřek toho vstřiku cca 1200 Kč/ kus ...
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"
- Tommy-cupra
ja ti kdyz tak pak napisu a das mi adresu, no nechcem aby nejak odesli,jeden stoji 12tis udajneMarauderZ28 píše:vstřiky na dízly testujou a opravujouve Slivenci (to co sem sem dával já jsou benzín vstřiky) určitě mu doporučuju ať je nechá zkontrolovat neb pokud pouštěj naftu popraskaj písty - to se stalo mě u 524 TD, pokud jsou KO nemusí měnit celej vstřik, ale jen vnitřek toho vstřiku cca 1200 Kč/ kus ...
SEAT LEON CUPRA
- Fazeey
- Kontaktovat uživatele:
u těch CR se serou ale tim že ti ta nafta leze do přepadu, takže vyčistěním to nevyřešíš... částečně se ten vstřik prej dá repasovat, ale u mnoha to nejde takže jedině novej, ta cena je přibližně jak píšeš, teda přes 60k za celej motorTommy-cupra píše:a jak casto by se tohle melo delat, kamarad bude mit 530d bavoraka a tam se prej vstriky hodne serou,kdyz to ted nechame vycistit pomuze to co se tyce zivotnosti???? diky za odpoved
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
tak já nevím ale mě tvrdili v tom Bosch servisu že zrepasuje cokoli neb vymění střeva toho vstřiku za nový což dokazuje i to, že sem tam přinesl vstřiky z auta co mělo nalítáno 350 000 km - 524TD BMW, všechny ty vstřiky byly totálně nasračky že ta nafta přez ně crčela - zaplatil sem 1200 Kč za kus a byly jak nový
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
jinak kámoě umí vstřik za 8000 new pro 530d ...
No tak pry ty moje zarezle vstriky rozchodili vsechny(museli je komplet rozebrat), ovsem cena vzrostla na dvojnasobek -> 500kc /ks.
Pry je povolena tolerance rozdilu prutoku 5%, jim se ty me povedlo poladit na 2%.
Pry je povolena tolerance rozdilu prutoku 5%, jim se ty me povedlo poladit na 2%.
Delta Integrale 16V
remote Lancer EVO8
ex JDM STI typeR ver3
Delta Integrale 16V
remote Lancer EVO8
ex JDM STI typeR ver3
Hezky...no jak to tak ctu,asi taky koncem brezna necham prostriknout ty svy...
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Honda S2K 240PS GPW W/ turbocharger T3/T4
www.highperformanceparts.cz
Oficiální dealer firem Thermotec, Forge Motorsport, Powerflex, Milltek Sport, JapSpeed, Depo Racing, Mishimoto, Dbilas Dynamic, Snow Performance... do České republiky.
www.highperformanceparts.cz
Oficiální dealer firem Thermotec, Forge Motorsport, Powerflex, Milltek Sport, JapSpeed, Depo Racing, Mishimoto, Dbilas Dynamic, Snow Performance... do České republiky.
- honza 2.0 16v
- Kontaktovat uživatele:
PhoBe napis cenu,kolik si platil a jestli je znat neco na aute...
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
mno 500,- mi přijde super neb jen kontrola,obyč čištění a těsnění je všude co sem se ptal za 350,- viz Lander ten je měl za 500,-/ kus taky ...
Jinak dneska sem namontil vstřiky do Probesa a zdá se mi, že to jde líp do otáček, lepší reakce na plyn
Jinak dneska sem namontil vstřiky do Probesa a zdá se mi, že to jde líp do otáček, lepší reakce na plyn
Naposledy upravil(a) MarauderZ28 dne 10 úno 2007 19:14, celkem upraveno 1 x.
Cenu uz jsem psal predtim, 500 za kus. Kdyby pan v jetservisu nebyl tak rychly, tak bych to odrekl.Mikael píše:PhoBe napis cenu,kolik si platil a jestli je znat neco na aute...
Ja ty vystriky mam jako upgrade takze nemuzu porovnat. Respektive ano, funguji
Delta Integrale 16V
remote Lancer EVO8
ex JDM STI typeR ver3
Delta Integrale 16V
remote Lancer EVO8
ex JDM STI typeR ver3