ochuzování směsi nebylo nikdy v pohoděVecernicek píše:Tak jinak... jakej je rozdil mezi 99 a 94 ? 5 ml a to jako ten motor pozná jo ?MarauderZ28 píše:jak může bejt 94 v pohodě když v pohodě je 99 ?

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
ochuzování směsi nebylo nikdy v pohoděVecernicek píše:Tak jinak... jakej je rozdil mezi 99 a 94 ? 5 ml a to jako ten motor pozná jo ?MarauderZ28 píše:jak může bejt 94 v pohodě když v pohodě je 99 ?
no tak dobrá jeden válec měl míň paliva druhej víc... ale ptám se jestli těch 5ml paliva je fakt mega moc velká chyba bez které to nepojede nebo to je zanedbatelnýblázen píše:ochuzování směsi nebylo nikdy v pohoděVecernicek píše:Tak jinak... jakej je rozdil mezi 99 a 94 ? 5 ml a to jako ten motor pozná jo ?MarauderZ28 píše:jak může bejt 94 v pohodě když v pohodě je 99 ?![]()
není to zanedbatelnéVecernicek píše:no tak dobrá jeden válec měl míň paliva druhej víc... ale ptám se jestli těch 5ml paliva je fakt mega moc velká chyba bez které to nepojede nebo to je zanedbatelnýblázen píše:ochuzování směsi nebylo nikdy v pohoděVecernicek píše: Tak jinak... jakej je rozdil mezi 99 a 94 ? 5 ml a to jako ten motor pozná jo ?![]()
ja ti kdyz tak pak napisu a das mi adresu, no nechcem aby nejak odesli,jeden stoji 12tis udajneMarauderZ28 píše:vstřiky na dízly testujou a opravujouve Slivenci (to co sem sem dával já jsou benzín vstřiky) určitě mu doporučuju ať je nechá zkontrolovat neb pokud pouštěj naftu popraskaj písty - to se stalo mě u 524 TD, pokud jsou KO nemusí měnit celej vstřik, ale jen vnitřek toho vstřiku cca 1200 Kč/ kus ...
u těch CR se serou ale tim že ti ta nafta leze do přepadu, takže vyčistěním to nevyřešíš... částečně se ten vstřik prej dá repasovat, ale u mnoha to nejde takže jedině novej, ta cena je přibližně jak píšeš, teda přes 60k za celej motorTommy-cupra píše:a jak casto by se tohle melo delat, kamarad bude mit 530d bavoraka a tam se prej vstriky hodne serou,kdyz to ted nechame vycistit pomuze to co se tyce zivotnosti???? diky za odpoved
Cenu uz jsem psal predtim, 500 za kus. Kdyby pan v jetservisu nebyl tak rychly, tak bych to odrekl.Mikael píše:PhoBe napis cenu,kolik si platil a jestli je znat neco na aute...