Smlouvu jsem ještě nepodepsal, tak by mi všechny rady pomohly...

přesně hlavně žaludek lhát lidem vydržel jsem to 8dni pak jsem odešel šílenost,člověk musí bejt maximálně splachovací a strašná vtěrka aby to mohl dělatMikael píše:Vopruz,clovek na to musi mit zaludek...a musi bejt lhar nejvetsi...delal sem pojistovaciho a investicniho zprostredkovatele...cas nemas,protoze se honis za prachama a ve vysledku si ani ty prachy neuzijes,protoze porad dokola musis makat a makat.Jinak chcipnes hlady.Jak jednou polevis,vse ti padne.Takze asi tak.Leda bys mel zavedenou klientelu.
to vyvstává otázka: víš z čeho ty peníze měl?Rolljoin píše:Kamoš to dělal a měl pěněz že si s nima mohl podpalovat cigára... teďka sedí na pár let.
no pojišťovací agent...bleach píše:to vyvstává otázka: víš z čeho ty peníze měl?Rolljoin píše:Kamoš to dělal a měl pěněz že si s nima mohl podpalovat cigára... teďka sedí na pár let.![]()
Klasicka mylna predstava...financni poradce ma jen vyhodu v tom,ze muze nabizet vice produktu a SROVNAVAT je,coz maji zamestnanci urcitych financnich jednotek ze zakona zakazano.A k tomu nic nevnucujes...zijes z provizi...takze nevnutis -> nemas -> nezeres....Pet píše:No nevim, jak pro kterou společnost. pojišťováka bych nebrala. Klasický finanční poradce je poměrně zajímavá práce ,lidem nelžeš,ale naopak. A hlavně nikomu nic nevnucuješ.
Broučku , já to už nějaký pátek dělám a věř, že nikomu nelžu, nedělám pro jednu společnost a nikomu nic nevnucuju. Baví mne to .Mikael píše:Klasicka mylna predstava...financni poradce ma jen vyhodu v tom,ze muze nabizet vice produktu a SROVNAVAT je,coz maji zamestnanci urcitych financnich jednotek ze zakona zakazano.A k tomu nic nevnucujes...zijes z provizi...takze nevnutis -> nemas -> nezeres....Pet píše:No nevim, jak pro kterou společnost. pojišťováka bych nebrala. Klasický finanční poradce je poměrně zajímavá práce ,lidem nelžeš,ale naopak. A hlavně nikomu nic nevnucuješ.
"NEZAVISLY FINANCNI PORADCE" tak presne to sem byl...a uz nechci byt...nesedlo mi to.Radeji mit pevnou cast mzdy...Pet píše:Broučku , já to už nějaký pátek dělám a věř, že nikomu nelžu, nedělám pro jednu společnost a nikomu nic nevnucuju. Baví mne to .Mikael píše:Klasicka mylna predstava...financni poradce ma jen vyhodu v tom,ze muze nabizet vice produktu a SROVNAVAT je,coz maji zamestnanci urcitych financnich jednotek ze zakona zakazano.A k tomu nic nevnucujes...zijes z provizi...takze nevnutis -> nemas -> nezeres....Pet píše:No nevim, jak pro kterou společnost. pojišťováka bych nebrala. Klasický finanční poradce je poměrně zajímavá práce ,lidem nelžeš,ale naopak. A hlavně nikomu nic nevnucuješ.
Mimochodem nemyslím pojišťováka pro ČP a tak pod. Nýbrž nezávislého finančního poradceTo je jako nebe a dudy
delala u CP? ja tam delal 2 roky, pohoda kdyz umis lidem lhatF.l.a.n.e.l. píše:mám tetu v pojišťovně přes 10 let, dělá VIP zákazníky a říkala, že dneska by pojišťováka dělat nešla ani za boha... Odradila mě od toho ...