tak zavádím novou "rubriku" kde může každej napsat co chce dle svého rozumu ..... aby tady byl aspoň trošku pořádek

hele, všichni tady máte fotečku svýho autíčka.. jenže já autí ještě nemámButch píše:díky díkyLetty píše:to Butch: jo, máš pravdu, je to tady aspoň čistý.. a tu fotečku si tam taky nějakou už konečně hodím![]()
![]()
![]()
![]()
tak na ní zapracuj ať za něco stojí
Co třeba mojí fotku. tu tam nechcešLetty píše:hele, všichni tady máte fotečku svýho autíčka.. jenže já autí ještě nemám..tak to vidím na jinýho mýho miláčka
![]()
![]()
![]()
..jo, harwe, dám si tam tebeHarwester píše: Co třeba mojí fotku. tu tam nechceš![]()
Ne to bych neudělal ani já. Si tam vyfot třeba kolo, nějakýho psa, sestru nebo něco takovýho...
Letty píše:..jo, harwe, dám si tam tebe..počkej chvíli, už se na tom pracuje
![]()
![]()
![]()
Tak jí zkus sehnat. Na xchatu neni těžký sehnat fotku, ale je těžký sehnat mojí fotku. Mojí fotku snad ani nikdo nemá...Letty píše:ták a je tam Fredeček
to Harwester: moc se netlem, nebo fakt někde vyhrabu tvojí fotku, to na xchatu sehnat není problém![]()
![]()
![]()
tak ja se taky pridam, a dam sem fotku svyho auti, Quega vymnenim za auto s kterym sem najezdil nejvicLetty píše:hele, všichni tady máte fotečku svýho autíčka.. jenže já autí ještě nemámButch píše:díky díkyLetty píše:to Butch: jo, máš pravdu, je to tady aspoň čistý.. a tu fotečku si tam taky nějakou už konečně hodím![]()
![]()
![]()
![]()
tak na ní zapracuj ať za něco stojí..tak to vidím na jinýho mýho miláčka
![]()
![]()
![]()
tak to je docelaLetty píše:jo, ještě jsem si vzpomněla.. jak si harw a vogo a kdoví kdo ještě dělali prdel, že ty sanitky a hasiči jedou kvůli dipsovi.. no, jeli kvůli mý tetě, jela v autě a naflákal to do ní nějakej blb na motorce, on je asi v poho, ale ta holka, co jela s ním má pod kolenem zlomenou nohu, celkem do pravýho úhlu..
to neklapneHarwester píše:Ale já tvojí fotku nemám, ale jestli chceš tak to naprav a pošly mi jíLetty píše:hele, harwe, nekecej mi..ty máš taky mojí fotku..
![]()
![]()
![]()
![]()
ják vyšperkovat?Letty píše:[quote="Butch] tak takovouhle fotku jsem nečekalopravdu jsi nezklamala
![]()
ale chtělo by to ještě vyšperkovat