maj vážit 8.1 kg,tak nevim,není možnost to zvážit.Panda píše:hele váží to fakt těch 7,5 kg nebo kolik? jináč, zajímalo by mně, jako rozteč mají ty ostatní díry...
Malilnkej facelilft
tak sem zase o neco cyhtrejsi a prej dou na 9"rafek i 195tky to bych chtel docela videtDavidoff píše:lol 205tky na 9" rafek? tak to muselo bejt neco nemas foto?otasTM píše:pěkný moc pěkný ale úzký btw. měl sem 205ky na 9*16 a nazout to šlo, jen nafouknout byl problem musel sem shánět servis kde maj "dělo" nebo jak tomu řikaj aby to nastřelili
moooc velký černý letadlo
- Fáboš
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
mámvole, ale tahat je do třetího patra nebuduDavidoff píše:to nemas doma osobni vahu?Fáboš píše:maj vážit 8.1 kg,tak nevim,není možnost to zvážit.Panda píše:hele váží to fakt těch 7,5 kg nebo kolik? jináč, zajímalo by mně, jako rozteč mají ty ostatní díry...
bez špéry jak kretén a v naftě.....3er
[url]http://www.getphoto.cz
kůže líná hejbej se, celej den sedíš na prdeli v kancelářiFáboš píše:mámvole, ale tahat je do třetího patra nebuduDavidoff píše:to nemas doma osobni vahu?Fáboš píše: maj vážit 8.1 kg,tak nevim,není možnost to zvážit.
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
- kujon
- Kontaktovat uživatele:
Re: Malilnkej facelilft
tak si přines tu váhu do přízemí, né? No to je myšlení, to fakt může vymyslet jen pražák
Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička
A také něco většího německého.
kujon píše:tak si přines tu váhu do přízemí, né? No to je myšlení, to fakt může vymyslet jen pražák
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
no ale me to taky nenapadloPanda píše:kujon píše:tak si přines tu váhu do přízemí, né? No to je myšlení, to fakt může vymyslet jen pražák
moooc velký černý letadlo
- Fáboš
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ne ještě neni, pořád nejsou schopný ho z německa dostatsem, ale mě to ani neva, chci to všechno naráz, chci klukůmco mi dělaj auto přinést, kola, gumy, svíčky, podvozek,vejfuk a přijítsi pro úplně jiný autovagi píše:fabo: moc pekny! jsem zvedavej jak to bude sedet na aute i s tim podvozkem. uz ho mas? kdy to budes davat dokupy?
ale když se ti to mění pod rukama, tak je to taky pěknej pohled neFáboš píše:ne ještě neni, pořád nejsou schopný ho z německa dostatsem, ale mě to ani neva, chci to všechno naráz, chci klukůmco mi dělaj auto přinést, kola, gumy, svíčky, podvozek,vejfuk a přijítsi pro úplně jiný autovagi píše:fabo: moc pekny! jsem zvedavej jak to bude sedet na aute i s tim podvozkem. uz ho mas? kdy to budes davat dokupy?
hele koukni do sekce Karviná, Havířov, je tam téma auta z netu bo tak něco, a tam je Vento, který má 9,5x15 a má na tom 195/45 gumyDavidoff píše:lol 205tky na 9" rafek? tak to muselo bejt neco nemas foto?otasTM píše:pěkný moc pěkný ale úzký btw. měl sem 205ky na 9*16 a nazout to šlo, jen nafouknout byl problem musel sem shánět servis kde maj "dělo" nebo jak tomu řikaj aby to nastřelili
- kujon
- Kontaktovat uživatele:
Renatka jak si píská chichi. Jen aby to nedopadlo pod tvym vedenim tak jako ty minulý gumy
voekujon píše:Renatka jak si píská chichi. Jen aby to nedopadlo pod tvym vedenim tak jako ty minulý gumy
- Fáboš
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
nojo vole až teď jsem si uvědomil, že jsem to říkal jenom Jardovi, ty jsi ale slepičí prdelka co?Panda píše:voekujon píše:Renatka jak si píská chichi. Jen aby to nedopadlo pod tvym vedenim tak jako ty minulý gumy
počkat počkat, já právě přemejšlel, že o to vím jen já, tak jsem si říkal, žes to asi časem začal šířit dál...si nepamatuju, že bych to někomu říkalFáboš píše:nojo vole až teď jsem si uvědomil, že jsem to říkal jenom Jardovi, ty jsi ale slepičí prdelka co?Panda píše:voekujon píše:Renatka jak si píská chichi. Jen aby to nedopadlo pod tvym vedenim tak jako ty minulý gumy
- kujon
- Kontaktovat uživatele:
no řikals mě to
me taky ne? jestli myslis s tim obrubnikemFáboš píše:nojo vole až teď jsem si uvědomil, že jsem to říkal jenom Jardovi, ty jsi ale slepičí prdelka co?Panda píše:voekujon píše:Renatka jak si píská chichi. Jen aby to nedopadlo pod tvym vedenim tak jako ty minulý gumy
...