petis píše:Laky: Možná by jsi si měl uvedomit že tohle je diskusní forum takže tady lidi budou psát svuj názor. Kdyby tomu tak nebylo a každej by jen chválil tak si nikdy nikdo nic nenaučí.
petis: spatne sis to precetl, toto vubec nevypliva z toho co jsem napsal, ono totiz rikat kritiku a rejpat je velikej rozdil, tak to bylo myslono.
Takže každej kdo napsal jinej názor než Thomas nebo Lewis tak reje?
to snad nemyslíš vážně. Kdyby Thomas napsal normálně, bez nadávek proč to takhle bylo stavěný tak nic tohodle nevzniklo. A jestli si myslíš že závidím tak seš vedle.
nechme toho... myslim že výtky jsem odůvodnil proč to je jak to je... jinak to moc dobře nešlo...
nejsem proti kritice a věcným připomínkám jen mi vadí vysloveně hledání chyb... dotaz na ty signály že vedou se silovými... ne vedou jinde... ale tady se kříží... to je krapet moc... beru kdyby někdo napsal hele měl by jsi to mít v průchodce a v husím normálně ale arogantně od kdy se tam nedává průchodka??? se ti to přiškvaří... to se mi tak akorát škvaří krev... aroganci a dělání chytrých to nemám moc rád... ano nemělo by se to křížit ano je to v průchodce a normálně napsat mělo by se to táhnout samostatně toto není dobře... prostě pohoda klídek tabáček ne hned vylítnout... nevim nedokážu moc dobře vyjádřit co chci... prostě trochu tolerance... jinak mě to neva že upozorníte na chyby protože těma se člověk učí je to první trochu pořádnější hudba co jsem kdy měl... myslim si že se to jednou bude přestavovat... takže
thomaswilliams píše:já si myslím že by tomělo být taky od jedný značky...ale nenapadá mě nic rozumnýho aby se mi to líbilo...zase kdybys tam fouknul..ty powery jako sem nacpal lewisovi tak asi byste na srazu stáli vedle sebe a myslím že by to bylo zase zajímavý....
Jo ty myslíš že mít vše od stejnéí značky mu zajistí nejlepší zvukový projev? Já muziku mám kvůli poslechu ne kvuli tomu aby mně seděli výrobci. každej hifař ti řekne že se v každém odvětví výrobce propadne či polepší ne ve všech je dobrý takže nikdy neříkám vše stejná značka jen pokud to není vyloženě přání zákazníka.
thomaswilliams píše:já prodávám od Rapid autohifi.....jejich internetový ceny....mám i já rovnou k odběru nemusíš nic objednávat....
myslím právě že rapid mě dodává všechno hned...pro lidi který ode mne něco berou i pro mě.....mám výhodu že si můžu vždycky poslechnout a prohlídnout....co beru abych se vyhnul připadným problémum někde škrábanec a tak.....stav se někdy u nás a dílně....jsou tam katalogy a něco i na sladě jinak co si vymyslíš do druhýho dne je k odběru osobně...podle mě je to lepší než internet....nemůžeš si to prohlídnout a pak čekáš....mě by to nebavilo
Co je tohle za keci? první věta nemusíš nic objednávat mám skladem a závěr že si vybereš s katalogu a druhý den to tam máš. Jestli tohle není protiřečení tak já už nevím. Než sem něco plácneš 3 krát si to po sobě přečti
Laky píše:
petis: spatne sis to precetl, toto vubec nevypliva z toho co jsem napsal, ono totiz rikat kritiku a rejpat je velikej rozdil, tak to bylo myslono.
to snad nemyslíš vážně. Kdyby Thomas napsal normálně, bez nadávek proč to takhle bylo stavěný tak nic tohodle nevzniklo. A jestli si myslíš že závidím tak seš vedle.
nechme toho... myslim že výtky jsem odůvodnil proč to je jak to je... jinak to moc dobře nešlo...
nejsem proti kritice a věcným připomínkám jen mi vadí vysloveně hledání chyb... dotaz na ty signály že vedou se silovými... ne vedou jinde... ale tady se kříží... to je krapet moc... beru kdyby někdo napsal hele měl by jsi to mít v průchodce a v husím normálně ale arogantně od kdy se tam nedává průchodka??? se ti to přiškvaří... to se mi tak akorát škvaří krev... aroganci a dělání chytrých to nemám moc rád... ano nemělo by se to křížit ano je to v průchodce a normálně napsat mělo by se to táhnout samostatně toto není dobře... prostě pohoda klídek tabáček ne hned vylítnout... nevim nedokážu moc dobře vyjádřit co chci... prostě trochu tolerance... jinak mě to neva že upozorníte na chyby protože těma se člověk učí je to první trochu pořádnější hudba co jsem kdy měl... myslim si že se to jednou bude přestavovat... takže
Nejsem si nejak vedom, ze zrovna o tom krizeni bych to rikal nejak moc arogantne...
Japonci na konci Nissan Pathfinder - jen tak na práci Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
celico.....bez komentáře....nic o mě a klucích nevíš....nejsme pobláznění obchodníci....sme parta kamarádů co spolu jezdí na srazy a vidíme se každou chvilku....tak tě slušně žádám NEREJ...
petis píše:
Nejsem si nejak vedom, ze zrovna o tom krizeni bych to rikal nejak moc arogantne...
V pohodě neřikám... nechci se hádat... aroganci jsem hodně cejtil v tom že se mi kabel přivaří k plechu... to se mohlo říct normálně nevim kdo to řikal nebudu hledat...
že jsi o křížení kabelů mluvil ty taky už nevim... neznám vás a nebudu dohledávat kdo co tady řikal... o tom křížení to bylo řečeno slušně... to ne zas... akorát mi to prostě v tu chvíli připadalo jako naschvál hledání chyb... ale jenom v tu chvíli... neber to zle... jen v té spleti se nevyznám ani já na fotce pěkně nepřehledný a ty tam objevíš že se o kříží připadalo mi že jdeš naschvál po chybách... (všimni si jak píšu minulý čas všude...)
jinak díky za upozornění... při nejbližší demontáži to předělám... ale s těma signálama to nic neudělám... ty okolo těch kabelů půjdou furt... ale teče tam pár amper... pořád lepší vedle origo svazku než vedle 50mm2...
thomaswilliams: tome ja bych ho vubec neresil, taky si muzes rejpnout SPL 144dB heh staci mi jeden kicker a dobrej zesik a rozmaznu kohokoli v tyhle republice a neni to ani drahy ale proc nejezdim tam soutezit ale pokecat na srazy a delat show pro lidi. Nepotrebuju mit doma dvacet poharu za souteze me staci pochvala kamaradu.
Laky píše:thomaswilliams: tome ja bych ho vubec neresil, taky si muzes rejpnout SPL 144dB heh staci mi jeden kicker a dobrej zesik a rozmaznu kohokoli v tyhle republice a neni to ani drahy ale proc nejezdim tam soutezit ale pokecat na srazy a delat show pro lidi. Nepotrebuju mit doma dvacet poharu za souteze me staci pochvala kamaradu.
Máš možnost. měření bude na srazech víc než dost.
Když to není tak drahý tak do toho přeci mužeš jít ne?
uvidíme jak budeš namistrovanej potom. Uvidíme kdo se bude pak smát. jestli celica nebo ty:-)))
dB Drag
Street A
Rockford Fosgate TRF
amp: 10.3kW rms
Moc to tady řešíte,značka RF mi taky nepřijde jako nějakej Hi-end,ale na to že to má kluk Kterej si na to vydělavá po brigádách tak si myslim že je to hodně dobrá sestavička...
Laky prosimte dej si tu praci a najdi mi ten link jak 12" natlaci v seriovym aute 158,8 myslim ze zrovna Kickery mam nastudovany dost a jestli SW za skoro 40K neni nijak draha zalezitost tak teda nevim.
Myslim ze bych si netroufl nikde nahlas prohlasit ze koupim 12" SW a prevalcuju kdekoho ale pokud to dokazes smeknu a verejne se ti omluvim
znam hromadu lidi kteri rikali to same co ty a nakonec skoncili na 145 a byli radi ze sou radi.Nejni to jen o tom koupit SW auto zesik a tlacit.Vis chce to hodne zkusenosti a testovani nez to nekam vytahnes a ver ze vim o cem mluvim takze bych se tady o Celiku ani nekoho jinyho moc neotiral oni aspon misto reci neco dokazali.
"staci mi jeden kicker a dobrej zesik a rozmaznu kohokoli v tyhle republice " to je citat kterej si dam zaramovat az kdekoho rozmaznes asi to vemu jako vyzvu:-)))
Lewis nemyslim at to ctu pozadu nebo popredu ze to nekdo z kluku myslel jako prudeni napsali ti jen co by melo bejt jinak a nediv se jsou to hifici delaj hifi uz par let a tak se snazi poradit ne kritizovat.Akorat se to zamotalo diky tomu ze Thomas vytky nerozdejchal a pak se ho vsichni kamaradi zacali zastavat.A koneckoncu neobjasnil skoro nic z toho co bylo vytknuto coz by jako autor instalace mel je to uplne normalni na vsech forech ne jen u tohodle prispevku.Takze to od kluku neber nijak zle.
1. diky zbytkum origo mrizek je ve dverich akustickej zkrat
2. na plate nedrzej vsechny srouby v materialu /alespon padle fotek/
3. to ty repro kabely nesly u zesiku zkratit a vyvazat?
ne zakazkovou praci docela bastl,
Shark píše:1. diky zbytkum origo mrizek je ve dverich akustickej zkrat
2. na plate nedrzej vsechny srouby v materialu /alespon padle fotek/
3. to ty repro kabely nesly u zesiku zkratit a vyvazat?
ne zakazkovou praci docela bastl,
1.designově to vypadá dobře...a jěště jsme to doplňovai okrasnýma šroubkama ...jirka je majitel a sám se rozhodl že ty přední dveře udělá takto....já mu do toho vůbec nemluvil a co se týče akust. zkratu...ten nás netrápí protože to hraje dobře....nebudu dále komentovat.....tlumení a podobný věci.....možná po další jirkové investici....prostě základní věc tady Jirka sám a my jsme jenom vytvořili prostředí aby to hrálo....a dalo se to zkompletovat....
2.na latě držej všechny šrouby jeto dvakrát šroubovaný čený nejdou vidět a okrasný imbusy drží mřížky ale jdou skrz rámeček repro až do plata....plato je dvouvrstvé....
3niz jsem nezkracoval ani nevyvazoval....zesilovače co tam jsou teď je pouze krátkodobá náhražka...a nebudu kvůli vám znovu tahat nové kabely....to by jirka nerozchodil...třeba zrovna budou potřeba o 5 cm delší a co potom to bych vám všem utrhl hlavu...chytráci
shark...no myslím že se domluvíme jako rozumný lidi....ale některým to nejde vysvětlit....že tohle není final..ale myslím že pro letošek to bude Jirkovi stačit.....