pěkný pěkný. já se na sprej vykašlal, nechtěl jsem nastříkat všechno kolem a oblepovat s mi to taky nechtělo.... ale u ebe to vypadá dobře....Chaindler píše:takhle to dopadlo u me, kdyz jsem to strikal tim sprejem
Malilnkej facelilft
diky, snazil jsem se, taky jsem tam skoro nechal ruce, kdyz jsem z toho sundaval rez
to oblepovani bylo pekny babrani
to oblepovani bylo pekny babrani
Mitsubishi Eclipse 92 - 2.0 16V - Denso Iridium Power - už jen motor
Mitsubishi Eclipse 93 - bez motoru
Mitsubishi Eclipse 93 - 2.0 16V Turbo - jenom motor
Uvidíme co z toho poskládám
já když stříkal sprejem, tak jsem přes koutouč a zbytek nějak naaranžoval hadr a úplně v pohodě, nic krom toho jsem nepocákal...
ale ta barva nahovno, od foliatecu štetečkem to sice byla piplačka, ale drží to furt...to dělá hlavně to tvrdidlo, co se do toho přidává...
ale ta barva nahovno, od foliatecu štetečkem to sice byla piplačka, ale drží to furt...to dělá hlavně to tvrdidlo, co se do toho přidává...
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
ten sprej tam mam zatim cca 4 mesice a neni znat, ze by nejak nedrzel, asi nejvic zalezi jak dukladne se ten trmen predpripravi, protoze ty natery budou asi vetsinou kvalitni
Mitsubishi Eclipse 92 - 2.0 16V - Denso Iridium Power - už jen motor
Re: Malilnkej facelilft
mno já se chystám taky repasovat brzdiče.. ale nejdřív je musím koupit.. půjdou tam trošku z jinýho modelu.. jen stále přemýšlím jakou barvou to vzít.. protože hamerite je v pohodě na brzdičích.. ale když jsem do barvy dával i bubny, tak než se vypálí tak ocáká celý kolo.. a pak při razantnějším brždění se mi na bubnech spálil... a co se týče spreje.. tak tam mi zase nevyhovuje paleta barev.. chci buď cihlovou.. nebo bílou (právě kvůli tomu že spreje lepší barvu nenabízej..)
Corsa B Sport 1.4 16V (X14XE) - Hyundai Getz 1.5 16V CRDI VGT Champion
- Fáboš
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
nestraš já natíral včera ráno a dneska bych chtěl hodit nový kola....Velbloud píše:mno já se chystám taky repasovat brzdiče.. ale nejdřív je musím koupit.. půjdou tam trošku z jinýho modelu.. jen stále přemýšlím jakou barvou to vzít.. protože hamerite je v pohodě na brzdičích.. ale když jsem do barvy dával i bubny, tak než se vypálí tak ocáká celý kolo.. a pak při razantnějším brždění se mi na bubnech spálil... a co se týče spreje.. tak tam mi zase nevyhovuje paleta barev.. chci buď cihlovou.. nebo bílou (právě kvůli tomu že spreje lepší barvu nenabízej..)
bez špéry jak kretén a v naftě.....3er
[url]http://www.getphoto.cz
Myslím si, že není nad to, vše rozebrat, třmen chytit do svěráku, do vrtačky upnout drátěný kotouč a dál to myslím všichni známe... Ještě bych dodal, že za tu dobu (poslední foto, dva dny po dokončení) se barva nijak nezměnila, neoloupala, stačí brzdy skrz kola párkrát prostříknout vapkou a vše se znovu leskne, toť moje zkušenost...
co se týče bubnů,tak to samý....hamerite cáká a hoříVelbloud píše:mno já se chystám taky repasovat brzdiče.. ale nejdřív je musím koupit.. půjdou tam trošku z jinýho modelu.. jen stále přemýšlím jakou barvou to vzít.. protože hamerite je v pohodě na brzdičích.. ale když jsem do barvy dával i bubny, tak než se vypálí tak ocáká celý kolo.. a pak při razantnějším brždění se mi na bubnech spálil... a co se týče spreje.. tak tam mi zase nevyhovuje paleta barev.. chci buď cihlovou.. nebo bílou (právě kvůli tomu že spreje lepší barvu nenabízej..)
...... tak už jsem taky "TDI"pozitivní
okta kombi 4x4"powered by TDI Fun" 19";-).....still in progress
okta kombi 4x4"powered by TDI Fun" 19";-).....still in progress
he další co se mu jeho nový kola zdají na fotkách horší než v realu aspon nejsem sám :O)
kolíkátky to jsou 16náctky?
-
- Kontaktovat uživatele:
ty woe to je mooooc vysoky...ale kola tomu sednou
auto-mania.cz | SEAT-mania.cz | SEAT-klub.cz | SEAT-forum.cz | SEAT Shop
- Fáboš
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jj 195/45. půjde to na -40 mm, tak si to určo sedne. autem jeudim hlavně v Praze, tak to potřebuju použitelný.mc-otka píše:kolíkátky to jsou 16náctky?
ty kola jsou fakt nádherný ;o) ale ještě že čekáš ten podvozek.. takhle by to bylo hroznýFáboš píše:Tak už se to stalo je přezuto.....
Na fotce to vypadá hůř než live, nutno podotknout, že pořád čekám na opdvozek, tak je to nakoplý jako koza, ale půjde to dolu......
Corsa B Sport 1.4 16V (X14XE) - Hyundai Getz 1.5 16V CRDI VGT Champion
umejt a podvozek a bude to pěkný :O)
- Fáboš
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
prasklá hadice na wapce, čekám už 14 dní až jí vyměněj.neche ase mi nikam jinam......mc-otka píše:umejt a podvozek a bude to pěkný :O)
ty jsi ale lenora ... hlavne ze vymluvu najdes ...Fáboš píše:prasklá hadice na wapce, čekám už 14 dní až jí vyměněj.neche ase mi nikam jinam......mc-otka píše:umejt a podvozek a bude to pěkný :O)
spinavy...ale pekny
Toyota Corolla RR ... still in progress