<<<dwěstěšestkózní záležitost>>>
-
- Kontaktovat uživatele:
<<<dwěstěšestkózní záležitost>>>
A protože proto, tak sem udělal nowé auto. Ani brutal, ani náser, málo času sem si na to našel. A tak prosím ohodnoťe, ať wím, co mám oprawit. Nebo snad už do soutěže, takhle to mam doprawit???
Endýdžoy
ORIDŽINL
TJŮNING
Endýdžoy
ORIDŽINL
TJŮNING
Moje vétéčka ... račte na to hodit oko, případně i šawli
Grafický úprawy a náwrhy wšeho druhu...
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: <<<dwěstěšestkózní záležitost>>>
sorry, ale nelibi
auto-mania.cz | SEAT-mania.cz | SEAT-klub.cz | SEAT-forum.cz | SEAT Shop
-
- Kontaktovat uživatele:
hezky kola... hlavne tech 5 der dala bych zrcatka do barvy a bude to peknej decent...
I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
- DaveS
- Kontaktovat uživatele:
sorry.... taky me to moc neoslovilo, ale ono to je divna pažitka uz od vyroby.
Honda prelude 2.0i 16V - minulost .....BMW e46 320D - pritomnost..... KTM exc 200-2001-35KW....
- krulis
- Kontaktovat uživatele:
pecka VT moc se mi libi
| http://krulis.net | dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....
-
- Kontaktovat uživatele:
už si docela zwykám na podobný komentáře,a le musim se hájit tim, že mam před maturou a tykowýhle decenty dělám spíš proto, abych to nezapoměl a udržowal se w kondici... slibuju, že až koncem kwětna odmaturuju, tak příjdou brutálky jinak díky za komentyMr_xx píše: no čekal jsem něco víc když jsem viděl autora příspěvku....
- braino.swk
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Ty asi moc neluštíš w časopisech takowý ty rébusy jak máš wedle sebe dwa podobný obrázky a máš mezi nima najít rozdíly wiď? tak hele já ti napowim. sou wyměněný kola, celkowě snížený auto, protažení prahů a předního nárazníku směrem dolů, nowá plastowá mřížka w předním nárazníku, nad nim sem udělal nowej nádech dle wlastního gusta, jelikož základ se mi moc nelíbí a tim sem wlastně i zahladil lwíčka, wyměnil sem swětla, ale w reálu by to šlo asi dost těško poněwač tyhle sou z 207, wyhladil sem kapotu a dal pryč nádechy, wyměnil sem sedačky ( tyhle sou z konceptu ford iosys x ), zatmawil sem zadní okýnko a to prosim i zadní, ale to neni moc widět ale je tomu skutečně tak, dál sem si dowolil zahladit kliku, wyměnit pozadí a dát tomu lehce přičuchnout oranžowý barwě, nakonec sem ještě autu přidal malinko kontrastu aby wyniklo a oproti tomu sem pozadí glazurowě rozmazal, jako třešničkou na dortu je filtr s názwěm "rozptýlené swětlo" a druhá wrstwa téhož obrázku s prolnutím měkého swětla, ubral na padesát procent a glazurowě rozmazal na 37 stupních... Wirtual tuning je wěda chlapče a kdo nemá smyls pro detajl, nemůže ho pochopit, je mi lítoTakeshi píše:pořád stejný