Ceska Honda CRX turbo

Prostě videa

Moderátor: Jardafox

PhoB

Ceska Honda CRX turbo

Příspěvek od PhoB »

S2 ABY Coupe in ressurection
Delta Integrale 16V
remote Lancer EVO8
ex JDM STI typeR ver3
ex Yellow Punto GT 2.0 16VT & 20VT

krulis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krulis »

pekny turbo crx skareda :lol:
| http://krulis.net | dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....

ceflapoyd
Kontaktovat uživatele:

Re: Ceska Honda CRX turbo

Příspěvek od ceflapoyd »

to video je pri kazdym zrychleni/predjizdeni strasne zrychleny :DDDDDD proti tomu je i knightrider hadr
<a href="http://www.ceed-kia.info">Kia Ceed</a>

honza 2.0 16v
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od honza 2.0 16v »

hehe co na to pan MarAt :lol: :?:

jinak se mi nezdá ten výkon co tam je.. to by to jelo trochu jinak - nemyslíte?

PhoB

Příspěvek od PhoB »

No me prijde, ze to jeste nema doladene, protoze se to boji chvilku podrzet :-)
S2 ABY Coupe in ressurection
Delta Integrale 16V
remote Lancer EVO8
ex JDM STI typeR ver3
ex Yellow Punto GT 2.0 16VT & 20VT

xxmartin

Příspěvek od xxmartin »

tu crx znam je z ostravy a to turbo uz tam neni dal to zase pryc, asi se mu to nepodarilo doladit, jinak se to boji podrzet protoze kdyz se tomu dava naplno tak to nestiha davat palivo a vynechava to, nekdy to i pry chciplo . ale jinak kamos v tom jel a ten vykon tam je brutalni a jede to fakt rychle ( teda spis jelo) uz i pred tim turbem mu to jezdilo 240 jak vtec
Naposledy upravil(a) xxmartin dne 12 bře 2007 18:19, celkem upraveno 1 x.

honza 2.0 16v
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od honza 2.0 16v »

PhoB píše:No me prijde, ze to jeste nema doladene, protoze se to boji chvilku podrzet :-)
no znám lidi co se to bojej podržet vkůli tomu jak to hovadsky jede a ne kvůli tomu že to není doladěný..

ale i tak dobrej počin.. moc takovýchto počinů nedopadlo zrovna nejlíp... a pokud s tím najel víc jak 100km tak se dá říct že i úspěch:)

Oncek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Oncek »

no to taky chvilku trva nez vyladis vtec s turbem
"Pesimista vidí v tunelu tmu. Optimista vidí světlo na jeho konci. Realista vidí světlo blížícího se vlaku a strojvůdce vidí tři idioty na kolejích."

xxmartin

Příspěvek od xxmartin »

Oncek píše:no to taky chvilku trva nez vyladis vtec s turbem
neni to vtec...jen to jezdilo rychle jak vtec
Naposledy upravil(a) xxmartin dne 12 bře 2007 18:19, celkem upraveno 1 x.

Oncek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Oncek »

takze 1.5tka?

xxmartin

Příspěvek od xxmartin »

Oncek píše:takze 1.5tka?
1.6

chico

Příspěvek od chico »

jak a čím podsvětlil ty budíky je tam jeden záběr

Flinta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Flinta »

ale huli mu to jak svine :lol: a pokud tomu bedaval tak dobry ale pokud jel naplno tak nic moc

Libas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Libas »

to xxmartin: v-tech ne..........VTEC

xxmartin

Příspěvek od xxmartin »

Libas píše:to xxmartin: v-tech ne..........VTEC
jo sory :oops:

xxmartin

Příspěvek od xxmartin »

Flinta píše:ale huli mu to jak svine :lol: a pokud tomu bedaval tak dobry ale pokud jel naplno tak nic moc
no on tomu priliz nedaval, jinak to je i bez turba hodne rychla crx na 100ku cca 7 sekund

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

ano je z Ostravy, použil absolutně nesmyslné turbo T3, se seriovýma vstřikama byl od 250k hodně daleko, odhadoval bych to určitě pod 200k
ted smrdím po naftě :-)

podporuji: http://www.neo2011.cz/

Flinta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Flinta »

xxmartin píše:
Flinta píše:ale huli mu to jak svine :lol: a pokud tomu bedaval tak dobry ale pokud jel naplno tak nic moc
no on tomu priliz nedaval, jinak to je i bez turba hodne rychla crx na 100ku cca 7 sekund
bez turbiny pod 7?? bych chtel vedet co v tom teda mel kdyz to nebyl ani vtec

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Flinta píše:
xxmartin píše:
bez turbiny pod 7?? bych chtel vedet co v tom teda mel kdyz to nebyl ani vtec
Ja mel 96km/h za 6,3s a taky jsem nemel VTEC. :) Ono jde spis o to co se deje nad 100km/h... :D Jinak to video o nicem. Absolutne mrtvy. Zrychleni bych to prirovnal SOHC 1.6 16V 110PS. Ale je jasny ze to jelo na 50% chapu...
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ

> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <

tel. 608 372 848

infinity
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od infinity »

blázen píše:ano je z Ostravy, použil absolutně nesmyslné turbo T3, se seriovýma vstřikama byl od 250k hodně daleko, odhadoval bych to určitě pod 200k
Hm, zajmavy nazor...ted mi vysvetli proc je podle volba T3 nesmyslna na hondacky motor? Myslis, ze pri 1.5 baru to bude 200 poniku?
Pro tvou predstavu honda 1.5 sohc motor pri tlaku 7-8 psi (cca 0.5 baru) dela 180-200 koni, pokud ma odpovidajici ostatni upravy (ecu,exhaust system atd...), cili nevidim nejmensi duvod, proc by toto nemohlo delat pres 200 koni...
2.0 Integra Type-R DC2 powered @ http://www.breker.cz - EBC brakes, Buddy Club, Hard Race, Blox, Energy Susp., Megan Racing, Hawk,...
http://www.bc-racing.cz - sportovní a závodní podvozky

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

infinity píše:
blázen píše:ano je z Ostravy, použil absolutně nesmyslné turbo T3, se seriovýma vstřikama byl od 250k hodně daleko, odhadoval bych to určitě pod 200k
Hm, zajmavy nazor...ted mi vysvetli proc je podle volba T3 nesmyslna na hondacky motor? Myslis, ze pri 1.5 baru to bude 200 poniku?
Pro tvou predstavu honda 1.5 sohc motor pri tlaku 7-8 psi (cca 0.5 baru) dela 180-200 koni, pokud ma odpovidajici ostatni upravy (ecu,exhaust system atd...), cili nevidim nejmensi duvod, proc by toto nemohlo delat pres 200 koni...
To co bylo na videu nevidelo 200PS ani na plakatu.
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ

> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <

tel. 608 372 848

xxmartin

Příspěvek od xxmartin »

Zemi píše:
infinity píše:
kdyz bez tubra to melo cca 150 ps tak proc by nemelo mit s turbem 200 ??

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

infinity píše:
protože T3 je pro 1,6tku nebo co to je, nesmyslně velké,bude se dlouho roztáčet na maximální plnící tlak,..T3 bych tak možná použil u 1,8,ale i tak je velké..existujé plno lepších variant než tohle. 1,5bar je sice pěkné,ale záleží na kompresním poměru motoru a ten určitě snížil.. a já vím že tahle honda má seriové vstřiky tak taky vím,že se to za 200k nikdy nepodívalo.. navíc to má řešené stylem oblbnutí čidel což je opravdu krajní řešení.. všecko je závislé na kompresním poměru a plnícím tlaku..250k s T3 na 1,5 je možné,ale tohle 200k nemá zdaleka.. takhle lehké auto by s 250k jelo 2x tak líp než na videu

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

xxmartin píše:
Zemi píše:
infinity píše: Hm, zajmavy nazor...ted mi vysvetli proc je podle volba T3 nesmyslna na hondacky motor? Myslis, ze pri 1.5 baru to bude 200 poniku?
kdyz bez tubra to melo cca 150 ps tak proc by nemelo mit s turbem 200 ??
protože na 1,5bar snížil kompresní poměr a už to nemělo 150k ale polovinu...což je k 200 daleko

xxmartin

Příspěvek od xxmartin »

haha no 75 koni asi tezko :lol: kamos jezdil ve vice crx a rikal ze ta s turbem jela jednoznacne 100krat lip nez ty ostatni co ridil, takze stou polovinou bych to tak nevidel

reproboy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od reproboy »

xxmartin píše:haha no 75 koni asi tezko :lol: kamos jezdil ve vice crx a rikal ze ta s turbem jela jednoznacne 100krat lip nez ty ostatni co ridil, takze stou polovinou bych to tak nevidel
T3 je pouzitelny od 250 do 3xxPS, blba volba. KDyby tam dal T2 nebo T25 tak udelal lip, popripade GT22,GT25. Tohle je videt ze to nechtel tocit, pac by mu to asi pekne odešlo. hold malo benzinu a hodne vzduchu :)

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

xxmartin píše:haha no 75 koni asi tezko :lol: kamos jezdil ve vice crx a rikal ze ta s turbem jela jednoznacne 100krat lip nez ty ostatni co ridil, takze stou polovinou bych to tak nevidel
to si tak blbej nebo co? kompresní poměr musel snížit tak na 8,5:1 a to by bez turba opravdu nejelo skoro vůbec.. pak může foukat tenhle tlak .. prostě nereálné

Ondras
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondras »

Jen tlumočím vyjádření majitele...
Vinc píše::shock: takový zájem?? a kolik lidí mě zná to teda čumím...
Ne ,ale vážně abych to tedy uvedl na pravou míru,v tuto chvíli je motor zase překopán na atmosféru,turbo putovalo ven,jelikož si při každodení inspekci zjistilo že hází celkem slušně olej do sání(bylo repasované) a dnes můžu klidně říct že nebylo to pravé :!: Momentálně čekám na jiné které bude maximálně vyhovovat mým požadavkům,ano to turbo tlačilo 1.5bar a v hrozném rozsahu otáček a celkově se stím motor neuměl vyrovnat,byl to projekt který mi ležel dlouho v hlavě tak jsem ho realizoval na zkoušku a můžu říct že motor stím turbem najezdil cca 1500km bez ůhony takže myslím že i to je ůspěch.O nárustu výkonu by se dalo dlouze diskutovat jestli jsem se dostal nad nebo pod 200PS, já můžu říct že to jelo dost dobře a vůbec jsem se nebál tomu naložit,lidi co mě znají ví že dokážu s auta dostat maximum.Jen šlo i o to,že ten výkon nepobírala spojka a ecu si stím taky moc neporadila,ano je pravda že jsem volil cestu co nejlevnější ale zároveň co nejkvalitněji odvedenou.Šel jsem cestou oblbování čidel a ECU a můžu říct že od doby kdy jsem to projel poprvé až tam kdy jsem to vyndal jsem se dostal o 50% směrem k lepšímu.A to je bez brzdy a desítky investovaných tisíc taky dost dobré.Za tu dobu jsem si nazbíral tuny informací a nebráním se do budoucna přestavbou na přeplňování i u jiného vozu.Jinak výčet ůprav co se motoru týče je na rozsáhlejší rozpis a taky je diskutabilní,každopádně lidi co crx znají do detailu a ví co a jak potvrdí,že se dá dostat i pod 7s z 0-100km/h a to s přehledem :lol: ješte tady prásknu jakým novým posilovacím kurzem prošel můj motor od vytáhnutí turba, už je nová spojka :P ,ješte lehčí setrvačník,vačky s ostřejším ůhlem,bylo předěláno ventilové ůstrojí,celé sací paroží bylo vyčistěno a vyleštěno a v určitých místech i zvětšeno,taky bylo nově slícováno s hlavou,potažmo sací a výfukové kanály byly ješte více zvětšeny a zaleštěny a další ale to zase příšte :lol: motor ted' zajíždím ,ale už ted' vím že jede zase mnohem lépe než před tím... :twisted: aaa votom to je...
Vinc píše:heh ted' jsem si to tam četl ještě jednou,to je fakt sranda,že se najdou i takoví hlupáci co dokážou tvrdit že můj motor znají a ví co vněm je,ůplně nej natom je že stím autem nejezdím na srazy,nikde jsem ho nepředstavil ani ho neukázal a o tom motoru a ůpravách na něm provedených ví taky a byla svezena jen hrstka lidí,takže bych ty pakoše co tvrdí že tam mám nebo nemám to či ono rád potkal osobně :lol:
těžko říct k čemu to přirovnat jestli k závisti nebo nadprůměrné inteligenci...
viz.: http://www.hondaclub.cz:8080/forum/viewtopic.php?t=3212
|\/| /\ '|' | '/. ~ < | \/ | < ~ \/ | |< <> |\|

xxmartin

Příspěvek od xxmartin »

no nick blazen hovori za vse, sice jak rika ted majitel to nebyla dobra volba ale i tak to bylo rychle a ty meles furt opak, kdyz si to nikdy nevidel a nevis co to je , a jen podle toho videa tvrdit jak je to pomale, podle videa nejde nic poznat obzvlast kdyz je to tocene nakym blbym fotakem

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

budu reagovat a pokračovat na HF až mi schválí registraci a umožní se přihlásit.. prozatím mohu jen dodat, že závidět nemám co, a že za svým si stojím :wink:

Odpovědět

Zpět na „Video“