Srazy...
http://www.street-dogs.orgdrak píše:nemate tu nekdo kontakt na Miru (tmavy fiat coupe)?
pozdě ale přeci jenom
Re: Srazy...
no ja bych z pardubic prijel taky kdyby to nevadilo
Toyota Corolla RR ... still in progress
Powered by: 4A-GE 20V Silvertop
Powered by: 4A-GE 20V Silvertop
Byl jsem požádán abych, zjistil kdo by měl z tuning klubů zájem zúčastnit se připravovaného srazu v Pardubicích - maximum je asi 200 aut.
21.dubna 2007 se v Pardubicích v Duhové aréně koná motoristická výstava a její součástí by mohl být (podle zájmu) i tuning sraz.
Tuning sraz by byl jako doprovodný program, jednalo by se spíš o malou tuningovou výstavu se soutěží o nejlepší tuning a lehkým zábavným programem, veřejnost by tam chodila v rámci výstavy a účastníci srazu by zaplatili něco málo za auto a nic víc.
Takže oslovujeme několik klubu z nedalekého okolí, jestli by se Vám podobná akce líbila a jestli na ni přijedete.
Pokud dáme do příštího týdne dohromady nějaké rozumné číslo, předběžně asi 100 aut, tak by se vše začalo připravovat.
21.dubna 2007 se v Pardubicích v Duhové aréně koná motoristická výstava a její součástí by mohl být (podle zájmu) i tuning sraz.
Tuning sraz by byl jako doprovodný program, jednalo by se spíš o malou tuningovou výstavu se soutěží o nejlepší tuning a lehkým zábavným programem, veřejnost by tam chodila v rámci výstavy a účastníci srazu by zaplatili něco málo za auto a nic víc.
Takže oslovujeme několik klubu z nedalekého okolí, jestli by se Vám podobná akce líbila a jestli na ni přijedete.
Pokud dáme do příštího týdne dohromady nějaké rozumné číslo, předběžně asi 100 aut, tak by se vše začalo připravovat.
Kaufik
Tak jak to vypadá..už by sme mohli dát nějaký menší srázek-pokec---- hm?
.....::::Š110R::::......74
ex: uz moc aut mi proslo pazourama..se snad ani neda spocitat
aktuální: VW Passat B5 +mrdinka na skákání a prodej
Nissan Patrol W160 3,3D(SD33)-No turbo, No Brakes
Kdo nespí.....NEZASPÍ !!!
ex: uz moc aut mi proslo pazourama..se snad ani neda spocitat
aktuální: VW Passat B5 +mrdinka na skákání a prodej
Nissan Patrol W160 3,3D(SD33)-No turbo, No Brakes
Kdo nespí.....NEZASPÍ !!!
já bych mohl takhle k večeru každý den klidně pojedu i teď
.....::::Š110R::::......74