Moderátor: Jardafox
N/A Ricer dostZemi píše:Ja jsem asi skodovkar nebo co.
spíš audinářMike Mad píše:N/A Ricer dostZemi píše:Ja jsem asi skodovkar nebo co.
v tom pripade -> dobre ti takZemi píše:Ja jsem asi skodovkar nebo co.
pro CRX nebude vhodné ani jedno T3.. spíš něco menšího na kuličkách..Krosmen píše:původně sem nechtěl reagovat ale jedna věc je ta že označení T3 je nicneříkají T3 je i TB0367 třeba v themně turbo umí jen 180PS ale i GT3582R kde umí 650PS T3 je jen označení UZLU turba !!!!!!!!
Video sem neviděl Určitě po naturbení vhodným turbem s nízkými náklady se dá dostat na 200PS ale cestou oblbování čidel není úplně ideální když už tak určitě měřit EGT a A/F!!!!
leon4x4 píše:A kolik v tom sedělo lidí? To bylo tak se 4ma lidma na palubě a na motoru ležel 100kg panel aby to nehrabalo? Nebo jak je možný, že to ani na jedičku nehráblo a zrychlovalo to tak pomalu ? Pokud má auto 250+HP a 900kg tak to musí jet poooooodstatně jinak
Ja vim jen to ze nemam turbo a ujel bych tomu celkem s klidem.leon4x4 píše:A kolik v tom sedělo lidí? To bylo tak se 4ma lidma na palubě a na motoru ležel 100kg panel aby to nehrabalo? Nebo jak je možný, že to ani na jedičku nehráblo a zrychlovalo to tak pomalu ? Pokud má auto 250+HP a 900kg tak to musí jet poooooodstatně jinak