hihi.okIvan píše:Neboj, Zbyňku, je to myšlený v tom nejlepším. A myslíme to upřímně Slunce v duši
doufam ze ne az tak, jak jisty p.Gross
hihi.okIvan píše:Neboj, Zbyňku, je to myšlený v tom nejlepším. A myslíme to upřímně Slunce v duši
hele třeba ti ten souset chtěl utrhnout ten zadní, aby tak nerachotilSPEEDY píše:Chceš rejpat?Celica2.0GTI píše:Ale máš aparaturu že ti z toho skáče stěrač neSPEEDY píše: Mně???
Já o tom nic nevím, jsem ošklivej, neúspěšnej, nemocnej, místo bicepsů špeky, přítelkyni nemám a rychlý auto už vůbec ne..
Můžeš zhodnotit jaká je nyní úreveň srazů ?toitoi píše:jo konají
těžko říct, jak mně skončila škola, tak už jsem tam nebyl, páč se mně kvůli tomu 50 km jezdit nechce, ale příští čtvrtek se asi zastavím, každopádně předtím nic moc, ale to se sezóna teprve rozjížděla, doufám že teď už tam jezdí lepší káry....McLaren píše:Můžeš zhodnotit jaká je nyní úreveň srazů ?toitoi píše:jo konají
Ja se stehuju jak je potrebaCelica2.0GTI píše:No to mně poser ty ses zase přestěhoval?
Po Brne zatim jedine kdyz pojedu nakoupit nebo do prace/z prace v bledemodre Mazde 626 Coupe, Supra zustala v Jihlave v garazi, Favorit v Prostejove kde ceka na opravu. Jinak ohledne Celicy jsem koukal, ze pred IBM parkuje stribrny ctyroko Jinou jsem tu zatim asi nevidel.Celica2.0GTI píše:To už je po druhý co vím jen já. No tak to tě rád někdy potkám a nechám se svíst
fakt jo? já tě tam teda neviděl nikde, jsem tam chodil sám a hledal někoho známýho ale nikoho jsem nepotkal...Goldies píše:Tak sem vcera na UH krome TOYOTA klubu zahlidl taky pana ToiToie, no opravdu je to v realu pekne
No super - dokud tam bylo relativne misto, tak tam projelo parkrat auto, jehoz znacku uz si nevybavim, ale zvuk vyfuku byl asi jako kdyz mlatis vidlickou v plechovce od rajcat. Pouze cas od casu se ukazalo auto, ktere melo pod kapotou vic nez jen parodii na pohonny agregat, ale dorazili me dva typci, kteri byli evidentne odbornici.Ivan píše:Jak se Ti tam líbilo?Beaver píše:Za hodinku tam vyrazím To jsem zvědavej, co tam bude za kreace dneska (tedy krom mě )...
To jsou nějací místní rozumbradové těch je tam plno...Beaver píše:No super - dokud tam bylo relativne misto, tak tam projelo parkrat auto, jehoz znacku uz si nevybavim, ale zvuk vyfuku byl asi jako kdyz mlatis vidlickou v plechovce od rajcat. Pouze cas od casu se ukazalo auto, ktere melo pod kapotou vic nez jen parodii na pohonny agregat, ale dorazili me dva typci, kteri byli evidentne odbornici.Ivan píše:Jak se Ti tam líbilo?Beaver píše:Za hodinku tam vyrazím To jsem zvědavej, co tam bude za kreace dneska (tedy krom mě )...
Rozhovor u otevrene kapoty Supry:
Typek jedna: "Hele, to je motor Mazda, to se dava do vsech japonskych aut, do Toyoty, Mitshubishi, Nissany"
Typek dva: "hmmmmmm"
Jezdíš ještě na UH?Beaver píše:No super - dokud tam bylo relativne misto, tak tam projelo parkrat auto, jehoz znacku uz si nevybavim, ale zvuk vyfuku byl asi jako kdyz mlatis vidlickou v plechovce od rajcat. Pouze cas od casu se ukazalo auto, ktere melo pod kapotou vic nez jen parodii na pohonny agregat, ale dorazili me dva typci, kteri byli evidentne odbornici.Ivan píše:Jak se Ti tam líbilo?Beaver píše:Za hodinku tam vyrazím To jsem zvědavej, co tam bude za kreace dneska (tedy krom mě )...
Rozhovor u otevrene kapoty Supry:
Typek jedna: "Hele, to je motor Mazda, to se dava do vsech japonskych aut, do Toyoty, Mitshubishi, Nissany"
Typek dva: "hmmmmmm"