.... když mi sebou pro mě vezmete nějakou pěknou babu tak bych šelmortem píše:to teda ne, rekl si ze pujdes...tak pojd a nic nevymejslej...!!!fufu píše:...... tak já se omlouvám , páč jdem v sobotu s klukama z fitka lovit baby , tak v pátek nikam nepůjdu , nějak na to nemám náladu
Sraziky
...já si vezmu paruku...fufu píše:.... když mi sebou pro mě vezmete nějakou pěknou babu tak bych šelmortem píše:to teda ne, rekl si ze pujdes...tak pojd a nic nevymejslej...!!!fufu píše:...... tak já se omlouvám , páč jdem v sobotu s klukama z fitka lovit baby , tak v pátek nikam nepůjdu , nějak na to nemám náladu
- Flinta
- Kontaktovat uživatele:
tak chodi s jednim klukem... jeho tata ma ve zlatce kemp a on bydlel v cernici... je to takovej magor do kola:D nic jinyho ho nezajma.. je mu asi 23 a proste jak malej kluk:D fakt kdyz sem to slysel tak sem se musel smat... a poznali se na kissparty protoze jak jezdi na kole tak prej tam jezdili a poznali se no
- fufu
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Flinta píše:tak chodi s jednim klukem... jeho tata ma ve zlatce kemp a on bydlel v cernici... je to takovej magor do kola:D nic jinyho ho nezajma.. je mu asi 23 a proste jak malej kluk:D fakt kdyz sem to slysel tak sem se musel smat... a poznali se na kissparty protoze jak jezdi na kole tak prej tam jezdili a poznali se no
..... no tak to se teda divím , já myslel že to bude nějaký ten jejich instruktor na slaňování
- Flinta
- Kontaktovat uživatele:
nene blb co jezdi na kolefufu píše:Flinta píše:tak chodi s jednim klukem... jeho tata ma ve zlatce kemp a on bydlel v cernici... je to takovej magor do kola:D nic jinyho ho nezajma.. je mu asi 23 a proste jak malej kluk:D fakt kdyz sem to slysel tak sem se musel smat... a poznali se na kissparty protoze jak jezdi na kole tak prej tam jezdili a poznali se no
..... no tak to se teda divím , já myslel že to bude nějaký ten jejich instruktor na slaňování
- PeLa
- Kontaktovat uživatele:
Re: Sraziky
Kurnik a nemá Oktávii??
Když jsem byl malý, byl jsem namyšlený.... ale ted už nemám chybu.
www.vw-club.cz
Pusťte si rádio VW-Clubu
www.vw-club.cz
Pusťte si rádio VW-Clubu
- Flinta
- Kontaktovat uživatele:
jojo to je presne on.. cerna kokta s polepama PEACEPeLa píše:Kurnik a nemá Oktávii??
- PeLa
- Kontaktovat uživatele:
http://www.cyklojiricka.cz/page_rider.php?id=100
To je kamarád z vojny.
To je kamarád z vojny.
www.vw-club.cz
Pusťte si rádio VW-Clubu
www.vw-club.cz
Pusťte si rádio VW-Clubu
- PeLa
- Kontaktovat uživatele:
To je mi jasné.
www.vw-club.cz
Pusťte si rádio VW-Clubu
www.vw-club.cz
Pusťte si rádio VW-Clubu