= TTH on line =
Moderátor: Dave0401
kuci, ale tohodle Vopla jsem uz snad v Havru videli ne?
EDIT: opraveno[/list]
EDIT: opraveno[/list]
Naposledy upravil(a) -Jakub- dne 29 bře 2007 10:06, celkem upraveno 1 x.
Golf V TDI 103Kw
Re: = TTH on line =
hlavne to nema se sportovnim autem vubec nic spolecneho...
ani bych se nedivil kdyby to melo zadni tuhou napravu
Re: = TTH on line =
¨však má přeci jak dodávka moje LTDan píše:hlavne to nema se sportovnim autem vubec nic spolecneho...
VW Touareg R5 (400 Nm) ,VW T4 2.5 TDI
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
hehe tak tohodle mustanga jsem nemyslel..on ten co jsem myslel je trošku starší ..taková raritka,klasika a šupa auto v jednom
Mno a todle auto je o ničem..na vzhled OK..pruhy bych dal dolu..mno ale jak jsme slyšel jeho morot,jak kolem mě projel,tak nic moc..
Sem jednou seděl v autě a prohnal se proti mě mustang(čekal jsme na semaforu)..radio jsme měl celkem nahlas..ale to byl hukot to zaburácelo,až se všeci otáčeli..i á ..To byl pro mě mustang..a to nevypadal upravený..
Mno a todle auto je o ničem..na vzhled OK..pruhy bych dal dolu..mno ale jak jsme slyšel jeho morot,jak kolem mě projel,tak nic moc..
Sem jednou seděl v autě a prohnal se proti mě mustang(čekal jsme na semaforu)..radio jsme měl celkem nahlas..ale to byl hukot to zaburácelo,až se všeci otáčeli..i á ..To byl pro mě mustang..a to nevypadal upravený..
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Tam bych moc toho mustanga nestavel mam tam zakaznika a ten rikal dali nam tu reflektor miri na to kamera a stejne tyden po instalaci sousedovi z toho parkingu pry vyrizli zadni okno, a vybrali komplet auto.PemaR píše:Jeste k tomu mustangovi tak to nebyl cerny s bilyma pruhama ale stribrny s cernyma
http://www.pemar.wz.cz/Fotografie(548).jpg
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
jj tak nejak. ted na to potrebuje nejake pekne kola. jinak, je to auto moji mamky a musim rict, za to co na nem je, vybrala onaFADE G píše:viděl, ale nevídám .. ale jezdí tu už dlouho, aspoň 3 ročky, nebo se pletu ? ?-Jakub- píše:kuci, ale tohodle Vopla jsem uz snad v Havru videli ne?
Golf V TDI 103Kw