![Sad :(](https://www.tuning-forum.org/images/smilies/icon_sad.gif)
Fotky pekny.Taky bych si udelal nejakou peknou u more v dalce s majakem treba...bohuzel na Bahnaku v Chodove neni majak
![Crying or Very sad :cry:](https://www.tuning-forum.org/images/smilies/icon_cry.gif)
vole bych rekl, je to ten golf co jel dneska v chodove a tys rikal, ze celkem usel......ARV6 píše:ten golf je fakt tragickejto je horsi nez sem cekal...
ja videl jenom tu fialovou prdel z boku a dalky tak to nevypadalo tak silene...V12 píše:vole bych rekl, je to ten golf co jel dneska v chodove a tys rikal, ze celkem usel......ARV6 píše:ten golf je fakt tragickejto je horsi nez sem cekal...
Ze by jsi i ty potreboval bryle?ARV6 píše:ja videl jenom tu fialovou prdel z boku a dalky tak to nevypadalo tak silene...V12 píše:vole bych rekl, je to ten golf co jel dneska v chodove a tys rikal, ze celkem usel......ARV6 píše:ten golf je fakt tragickejto je horsi nez sem cekal...
Ale mají prasácky udělaný ty dveře...Mají tam panty..a já myslel že to jsou lambo dveřeARV6 píše:ja videl jenom tu fialovou prdel z boku a dalky tak to nevypadalo tak silene...V12 píše:vole bych rekl, je to ten golf co jel dneska v chodove a tys rikal, ze celkem usel......ARV6 píše:ten golf je fakt tragickejto je horsi nez sem cekal...
hehe tady to je vsechno jak jedna vesnicezvooky píše:Tipanek mi hlasil že jsi jel v kolone na svatbe
aha, no, ehm, jaksi.... No to ji stejne neomlouvateabe píše:já v tom vidím dost často jezdit takovou mladou šukézní slečnuARV6 píše:Spooky co mi to delasspooky-0987 píše:něco pro avr6
![]()
Hruzovec, koukam ze to ma cerstvy znacky tak to uvidime casteji
udelame s nima klubzvooky píše:hehe tak sukezni slečny joooo no to se na to podivejme..
ARV6 píše:udelame s nima klubzvooky píše:hehe tak sukezni slečny joooo no to se na to podivejme..
Imho tunerská družba už tu jednou probíhala a nedopadlo to moc slavně!ARV6 píše:udelame s nima klubzvooky píše:hehe tak sukezni slečny joooo no to se na to podivejme..
a cimpak to asi bylo??? a co ja vim, tak se nekteri preci jen zdruzili...ze hattori??hattori_hanzo píše:Imho tunerská družba už tu jednou probíhala a nedopadlo to moc slavně!ARV6 píše:udelame s nima klubzvooky píše:hehe tak sukezni slečny joooo no to se na to podivejme..![]()