Tuningové dění u nás
dokud jsem bydlel v CK a pak v kajove ,tak jsme vzdycky zkouseli s romanem cizku auta na useku: start na krizovatce u kajovskyho fotbalovyho hriste ,smer lipno,a zajimala nas rychlost u prvni autobusovy zastavky v pravo na dvouproudovce...schvalne to zkuste....Anděl píše:Tak pokuď dole jedu +- 70, tak 150-160 km/h dám. Pokuď dole jedu více, tak skoro 170R@ZOR píše: Hoj, chtel jsem jsem se te zeptat, jestli jsi nekdy zkousel, kolik ti da Megan max. rychlost do Horicaku, kdyz dole pojedes 70kou? My jsme se tam s nasema 1.6kama zatim pres 140km/h (tachometrovejch) nedostali..
A naopak jsem dal cca 235 km/h Pak jsem se už začal trochu bát, tak jsem raději brzdil.
co si pamatuju, tak venca hrdlicku s octavkou tam mel 190,roman se sunnym 195,ja s s14 210 a rekord tam zatim drzi m5 tusim s 230km/h....snad si to pamatuju dobre
sannycars-dovoz automobilu z EU
Autocentrum Sannycars
nase garaz: accord type-R, civic turbo, prelude vti, civic vti
Autocentrum Sannycars
To jde. Zkousel jsi to tam nekdy jeste se seriovkou, pred upravama?Anděl píše:Tak pokuď dole jedu +- 70, tak 150-160 km/h dám. Pokuď dole jedu více, tak skoro 170R@ZOR píše: Hoj, chtel jsem jsem se te zeptat, jestli jsi nekdy zkousel, kolik ti da Megan max. rychlost do Horicaku, kdyz dole pojedes 70kou? My jsme se tam s nasema 1.6kama zatim pres 140km/h (tachometrovejch) nedostali..
A naopak jsem dal cca 235 km/h Pak jsem se už začal trochu bát, tak jsem raději brzdil.
Tak to jsme jeste nezkouseli, ale zkusime Rekord asi nepadne , ale zkusit to muzem..Eso píše: dokud jsem bydlel v CK a pak v kajove ,tak jsme vzdycky zkouseli s romanem cizku auta na useku: start na krizovatce u kajovskyho fotbalovyho hriste ,smer lipno,a zajimala nas rychlost u prvni autobusovy zastavky v pravo na dvouproudovce...schvalne to zkuste....
co si pamatuju, tak venca hrdlicku s octavkou tam mel 190,roman se sunnym 195,ja s s14 210 a rekord tam zatim drzi m5 tusim s 230km/h....snad si to pamatuju dobre
GIV 1.8T
nebo me hodne bavilo kdyz jsme jezdili serpentyny u lovesicky skladky....start dole za mostem u znacky a cil nahore u zacatku te steny.....
casy co si pamatuju:1)mazda 323,0,57s 2) octavia RS,0,59 3)nissan sunny,1,00 4)renault 19,1,01 5)kadett gsi, 1,03.......bmw 325 1,07 vic si toho uz nepamatuju
ale lidi jsou tam na to dost haklivy(nebo aspon tenkrat-byli jsme tam kazdou nedeli) a hned volaji policajty.....nejlepsi je si zkusit jednu,dve jizdy a hned mazat pryc....
casy co si pamatuju:1)mazda 323,0,57s 2) octavia RS,0,59 3)nissan sunny,1,00 4)renault 19,1,01 5)kadett gsi, 1,03.......bmw 325 1,07 vic si toho uz nepamatuju
ale lidi jsou tam na to dost haklivy(nebo aspon tenkrat-byli jsme tam kazdou nedeli) a hned volaji policajty.....nejlepsi je si zkusit jednu,dve jizdy a hned mazat pryc....
sannycars-dovoz automobilu z EU
Autocentrum Sannycars
Autocentrum Sannycars
- PeLa
- Kontaktovat uživatele:
Re: Tuningové dění u nás
Ten Kájovský trik znám. Já tam měl se špatnou lambdou na 1.6 asi 150
Když jsem byl malý, byl jsem namyšlený.... ale ted už nemám chybu.
www.vw-club.cz
Pusťte si rádio VW-Clubu
www.vw-club.cz
Pusťte si rádio VW-Clubu
Sbohem. Měli jsme tě rádi. Dávej tma nahoře na nás pozorAnděl píše:Zítra zkusím 240km/h. Ale budu muset vzít nějakého stopaře, aby to vyfotil.
http://fimosperky.cz - obchod s ručně vyráběným zbožím
Tak jsem před chvilkou točil cca 9 tis ot/m Nějak tam zapadla 3ka ve 180 km/h místo pětky.
No stane se Hlavně už vím, že mám dobře nastavené ventilové vůle atd. protože to motor přežil bez újmy.
Mihala: světla pěkný Budeš dávat i xenon.
No stane se Hlavně už vím, že mám dobře nastavené ventilové vůle atd. protože to motor přežil bez újmy.
Mihala: světla pěkný Budeš dávat i xenon.
Mitsubishi Eclipse GSX 4x4 turbo r.v 1992 - Prodám
Eagle Talon FWD turbo - Prodám
Škoda Felicia Pick-UP r.v. 2001 50kw
Honda VF 750C Magna 65kw
Honda VF 750C Magna 65kw
Asi jdu objednat toto //viewtopic.php?t=49741Mihala píše:xenon by se hodil, musím sehnat
Mám sice objednané jinde, ale stále nic.
Honda VF 750C Magna 65kw
Honda VF 750C Magna 65kw
OK. Zastavím sefufu píše:.... světla jsou moc pěkné , zítra bych měl po obědě býti na garáži tak se tam stav, ať vidím světla v reálu
Teď jsem ještě předělával zapojení lambda sondy a jel to projet na ČB.
Během cesty se mi přilepila na prdel Fóbie 1,9 TDI (což jsem poznal později) prej s čipem na 130HP Po prvé mě chtěl předjet do kopce u Rájova. No nepovedlo se mu to.
Zastavily jsme až v ČB u pumpy, kde jsme trochu pokecaly. Pořád mu nešlo do hlavy, kde udělali inženýři chybu, že jsem mu ujel s 1,6 a 90HP .
Honda VF 750C Magna 65kw
Honda VF 750C Magna 65kw
Jsi mu neprozradil, ze to mas lehce poladeny? Ten asi nechapal, jeste to tam pujde reklamovat..Anděl píše:OK. Zastavím sefufu píše:.... světla jsou moc pěkné , zítra bych měl po obědě býti na garáži tak se tam stav, ať vidím světla v reálu
Teď jsem ještě předělával zapojení lambda sondy a jel to projet na ČB.
Během cesty se mi přilepila na prdel Fóbie 1,9 TDI (což jsem poznal později) prej s čipem na 130HP Po prvé mě chtěl předjet do kopce u Rájova. No nepovedlo se mu to.
Zastavily jsme až v ČB u pumpy, kde jsme trochu pokecaly. Pořád mu nešlo do hlavy, kde udělali inženýři chybu, že jsem mu ujel s 1,6 a 90HP .
GIV 1.8T
- PeLa
- Kontaktovat uživatele:
Tak tomu kluci věřte.Anděl píše:Asi jdu objednat toto //viewtopic.php?t=49741Mihala píše:xenon by se hodil, musím sehnat
Když jsem byl malý, byl jsem namyšlený.... ale ted už nemám chybu.
www.vw-club.cz
Pusťte si rádio VW-Clubu
www.vw-club.cz
Pusťte si rádio VW-Clubu
- Brutus
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
PeLa píše:Tak tomu kluci věřte.Anděl píše:Asi jdu objednat toto //viewtopic.php?t=49741Mihala píše:xenon by se hodil, musím sehnat
E30 kundokábrolap
www.mrdna.cz
www.mrdna.cz
Re: Tuningové dění u nás
ty ses kokoDBrutus píše:tam máš lejt naftu, vole
vole tim to nebylo.... fouklo pod hlavu