mc-otka píše:vždyt ceny sem dával 15tky kolo 4500kč jedno
5 víček v motoru 2500kč
1šroub 20-25kč
jo jasně, a taky že plast je dražší než kov.. ale věštecká kouli bohůžel nemám
kasaco píše:
vydrzito, dost velkej stupen teploty...
galvanicky se dela kov...
ceny podle mnostvi a velikosti.....
ok, děkuju.
spíš než stupeň teploty by mně v otázce výdrže zajímalo opotřebení "ohmatáním" atd., např. u madel, kliček atd.
jj to naprosto vydrzi, ja mam take madla a vipada to moc moc pekne, ale take zalezi jak se k tomu budes chovat, ale myslim ze kdyz si clovek neco takovehleho necha udelat, tak se k tomu bude chovat co nejlip, ze ano
kasaco píše:jj to naprosto vydrzi, ja mam take madla a vipada to moc moc pekne, ale take zalezi jak se k tomu budes chovat, ale myslim ze kdyz si clovek neco takovehleho necha udelat, tak se k tomu bude chovat co nejlip, ze ano
samozřejmě jednou za rok za dva to sundat madla a nechat to zrenovovat je to nejmenší.. ale aby se to po týdnu zku****o, tak takových už to bylo...
víš co mně jde o to, aby to nedopado jak po aplikaci těch chrom sprejů a podobných šmejdů, tzn. šáhneš na to a okamžitě to zmatní, ošoupe se atd..
kasaco píše:jj to naprosto vydrzi, ja mam take madla a vipada to moc moc pekne, ale take zalezi jak se k tomu budes chovat, ale myslim ze kdyz si clovek neco takovehleho necha udelat, tak se k tomu bude chovat co nejlip, ze ano
samozřejmě jednou za rok za dva to sundat madla a nechat to zrenovovat je to nejmenší.. ale aby se to po týdnu zku****o, tak takových už to bylo...
víš co mně jde o to, aby to nedopado jak po aplikaci těch chrom sprejů a podobných šmejdů, tzn. šáhneš na to a okamžitě to zmatní, ošoupe se atd..
vubec to nemusis renovovat, staci se o to hezky a peclive starat, jako k zensky posli mail a ja ti poslu moje madla ve stropnici a vubec to z nejakym sprejem nic spolecnoho....
Chtel bych se zeptat,ty plasty pred chromovanim maji stejnou pripravu,jako jake koliv jine lakyrnicke prace,brouseni,koba,brouseni pod vodou,jestli ano a mel bych to pripravene,je pak lepsi cena a ani doklad mne nezajima? Jestli ano,tak to pripravim a pak te okamzite kontaktuju,diky za odpoved.
swedak píše:Chtel bych se zeptat,ty plasty pred chromovanim maji stejnou pripravu,jako jake koliv jine lakyrnicke prace,brouseni,koba,brouseni pod vodou,jestli ano a mel bych to pripravene,je pak lepsi cena a ani doklad mne nezajima? Jestli ano,tak to pripravim a pak te okamzite kontaktuju,diky za odpoved.
Ahoj, to fakt nevim jaka je priprava, pze jsem se na to zapomel zaptat, ale myslim ze kdyz to mas takle upravene tak ten clovek co to dela si myslim rekne stalou cenu, podle velikosti, ale muzem to skusit....kdyztak SM
já sem koupil ZINEK ve spreji a nastříkal sem plasty. Potom jsem to ještě Dvěma vrstvama přestříkal bezbarvym lakem na auto.. a řeknu vypadá to hezky.. nenechal bych si asi pozlacovat, nebo pochromovávat.
tenhle topic cely mi prijde nejaky podezrely, chtelo by to sem nasypat co nejvice fotek at kazdy vidi praci, jedno zrcatko si myslim ze je docela malo.
a jak tady nekdo uz napsal, za 4500 koupis chromovane kolo cele nove a jak si napsal ty ze kdyz to odres tak musis znovu chromovat cele kolo, to je snad i u tebe, nesmis nikde pribirat patniky
a vubec,.. nevim proc jste z toho chromu vsichni tak vedle
no mě se chrom líbí, ale už by to vážně chtělo někoho, kdo to udělá kvalitně, za rozumný ceny taky mně ukáže předem nějaký svoje reference 2500 za 5 víček v motoru mně přijde trošku moc
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Panda píše:no mě se chrom líbí, ale už by to vážně chtělo někoho, kdo to udělá kvalitně, za rozumný ceny taky mně ukáže předem nějaký svoje reference 2500 za 5 víček v motoru mně přijde trošku moc
je to normal cena...ted jsem si nechaval delat vicka a drzak masky atd a vse se pohybuje kolem 500kc/ks...a dela me to jeden z nejlepsich lidi na chrom a melo by to hodne vydrzet
a takhle to zatim vypada:
YO SOY BAURAK, CHICO ECUADORO, Y NUESTRAS LAMAS OCTAVIANAS TENGO A BOCADO My Šáde
tyyyy jo, to vicko nadrze se mi vazne libi, pekne pekne
Mitsubishi Eclipse 92 - 2.0 16V - Denso Iridium Power - už jen motor
Mitsubishi Eclipse 93 - bez motoru
Mitsubishi Eclipse 93 - 2.0 16V Turbo - jenom motor
jo takhle když na to koukám, tak si říkám, že ta cena asi odpovídá, třeba to víčko nádrže ale ty pidivíčka některý v motoru? jak kvalitní to je od toho tvýho kámoše a dělá to i jinejm lidem? možná bych právě o to víčko nádrže měl zájem
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Panda píše:jo takhle když na to koukám, tak si říkám, že ta cena asi odpovídá, třeba to víčko nádrže ale ty pidivíčka některý v motoru? jak kvalitní to je od toho tvýho kámoše a dělá to i jinejm lidem? možná bych právě o to víčko nádrže měl zájem
muzu to zaridit pro kohokoliv...je to kvalitni a pekne precizne udelany...o vikendu bych mel mit hotovy plasty do motoru tak to vse osadim a udelam fotky...ale jeste cekam asi na 3 veci nez je nachromuje
YO SOY BAURAK, CHICO ECUADORO, Y NUESTRAS LAMAS OCTAVIANAS TENGO A BOCADO My Šáde
Panda píše:jo takhle když na to koukám, tak si říkám, že ta cena asi odpovídá, třeba to víčko nádrže ale ty pidivíčka některý v motoru? jak kvalitní to je od toho tvýho kámoše a dělá to i jinejm lidem? možná bych právě o to víčko nádrže měl zájem
muzu to zaridit pro kohokoliv...je to kvalitni a pekne precizne udelany...o vikendu bych mel mit hotovy plasty do motoru tak to vse osadim a udelam fotky...ale jeste cekam asi na 3 veci nez je nachromuje
a kolik by stalo vicko nadrze? mel bych zajem urcite
Mitsubishi Eclipse 92 - 2.0 16V - Denso Iridium Power - už jen motor
Mitsubishi Eclipse 93 - bez motoru
Mitsubishi Eclipse 93 - 2.0 16V Turbo - jenom motor
a čeká se na to jak dlouho a dělá to i na kov? např. západky u dveří a kufru? a vydrželo by to na nich?
a kolik by stalo vicko nadrze? mel bych zajem urcite
me stalo 500
Panda píše:a čeká se na to jak dlouho a dělá to i na kov? např. západky u dveří a kufru? a vydrželo by to na nich?
na prvni veci jsem cekal asi tyden a ted uz cekam asi 3 ale je to tim ze vsichni chystaj na sezonu...nevim jak moc to vydrzi na tehle zatizenych mistech...nemam to vyzkoseny