Kvalita ráfků Alessio ?
Kvalita ráfků Alessio ?
Zdravím. Chtěl jsem koupit kola Alessio Spider v 17´ provedení, ale prodejce mne zrazuje, že prý mají špatnou povrchovou úpravu a jsou měkké. Myslíte, že alessio opravdu dělá tak nekvalitní kola ? Jaké s nimi máte zkušenosti ? Díky
Re: Kvalita ráfků Alessio ?
Sou dost mekky,i kdyz ti spousta lidi rekne,ze je ma a bez problemu....
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Kde vidim zminku o Alessiu, tak tam ctu, ze jsou k nicemu. Radsi bych volil jinou znacku.
500 0,9T
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ja je donedavna mel, SanRemo, nemuzu nadavat, jeden dostal zasah, nebyo na nem nic videt az pozdeji sem zjistil ze se celej propruzil a stredova dira byla sisata... Jeste to ma tenkou vrstvu barvy, ktera se navic zacinala loupat... Ale paradu za ty prachy udelaly
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie
Mám A. Turbo, najeto na nich cca 15000km..dostali kouř na nejhorších cestách (např. trasa Nymburk-Jihlava..kdo ví)...Vymetl sem s tím už pár děr, jezdil s nima dohromady 2 hodky po okruhu v Sosnový a pak ještě v Brně a kola pořád držej, neloupou se (když nepočítám odření od obrubníků)...
Takže spokojenost
Hlavně jsou v 17ctkách lehčí, než moje sériový 16ky, tak další plus..pro MĚ
Takže spokojenost
Hlavně jsou v 17ctkách lehčí, než moje sériový 16ky, tak další plus..pro MĚ
CLK 320 race@fun
S 430Long klídek
http://web.unmz.cz/autoslalom/
S 430Long klídek
http://web.unmz.cz/autoslalom/
- DaveS
- Kontaktovat uživatele:
Alessia sou docela masla, je to jak ta jejich zmrzlina vypadaj dobre dobre chutnaj ale pak ti upadnou a mas je na sracku
Honda prelude 2.0i 16V - minulost .....BMW e46 320D - pritomnost..... KTM exc 200-2001-35KW....
-
- Ivan
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Mám asi 3 roky Alessio Monza 15" s pneu 195/50, jezdím po městě, mimo město, po dálnicích, tuhý podvozek. Naprosto bez problémů. Jediné, co mi vadí, je hmotnost, která by mohla být nižší.
- SkylineGTR
- Kontaktovat uživatele:
Já měl alessia a pohoda, nekroutili se ani na dírách a to mám auto snížený 60/40. Takže já jsem s nimi byl spokojený, jen váha je vyšší. Nedávno jsem ale četl, že někomu při dotahování šroubů kola praskl disk od šroubu ke šroubu, takže to bude asi kus od kusu. Zřejmě to nedělají z kvalitní slitiny, nebo to dostatečně nekontrolují.
PHOENIX - shoří jen proto, aby vznešený znovu povstal z popela a vzlétl vzhůru k nebesům...
www.vwclubplzen.cz
www.vwclubplzen.cz
Ktere jsou nejkvalitnější je hodně diskutabilní kus od kusu,ale Allesia rozhodně ne, fakt jsou dost měkké a hodně lidí na ně nadává.. Naopak hodně spokojenosti je s OZ..Lehké,vydrží kotel (impreza Sti je přeci rallye car,ne?),ale naproti tomu o něco vyšší cena,no..105LRS píše:to mas pravdu!! ale zas nejsou nejskaredejsi!! nektere maji celkem pekny desig!! ale fakt to sou btala!! slysel jsem to uz od hodne lidi!! a jake myslis, ze jsou tak nejkvalitneksi ALu kola??
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
MĚ STAČEJ JÁ NEJEZDIM HOVINO VYBÍRAL SEM Z X KOL ALE BYL ROZHODUJÍCÍ VZHLED mám alesio super 7.5x17 a natom 205x45 takže šlupka dost ještě snížení o 4cm a za 2 roky si nestěžuju že by mi ruply v díře i když ten lak měkej je
www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel
- Brutus
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Abych nezakládal nový téma...jak je to s kvalitou kol RH?
E30 kundokábrolap
www.mrdna.cz
www.mrdna.cz
- Motor
- Kontaktovat uživatele:
Ja mel alessia a uz bych je nechtel, mekke, sezrane byly hned...
jinak RH doporucuju. kvalitka.
jinak RH doporucuju. kvalitka.
Audi A6 Avant 1.9TDi
Felicia BlueSky 1.9D
BMW e30 Coupe
MB W201 190e
VW Golf I GTI
Škoda Rapid
Felicia BlueSky 1.9D
BMW e30 Coupe
MB W201 190e
VW Golf I GTI
Škoda Rapid
a jaky kola jsou nejkvalitnejsi
Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675
Plzeň 775115675
Plechymatt píše:a jaky kola jsou nejkvalitnejsi
Jinak co si myslte o značce DOTZ
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
- SpeedyS4
- Kontaktovat uživatele:
take jsme mel allesia turba a v poho, ale povrchova uprava nebyla moc tvrda. ale na jizdu to vliv nemelo, jen odreli snad i nehtem
http://www.racingforum.cz
http://www.teplice-tuning.cz
Subaru Impreza WRX STI 02 - 300PS
http://www.teplice-tuning.cz
Subaru Impreza WRX STI 02 - 300PS
nasi maji na maree 14" s peknou papuci a porad jsou jak nove... no taky tech jejich 6tis ujetejch km za rok... ale jinac to blata jsou stejne jako mille miglia
Mazda MX3 1.8l V6@2.5l V6 -> Mondeo 2002 2.0TDDI -> Mondeo 2009 TDCI TitaniumX, Fiesta XR2i 1.6 @ 130Hp, Fiat 126RR bambino rapido prototipo, Fiat 126P retro style, Ford Transit 2.5D a už bych chvilu neměl další krám kupovat, zatím stačí