Jak na MUZIKU v G IV
Moderátor: Fazeey
Jak na MUZIKU v G IV
Kamos me pozadal abych se zeptal. Nemuze prijit na to jak natahnout +sovej kabel od baterky do interieru k radiu. Kabel ma asi 10mm a nenasel pry kudy ho protahnout.
Vite nekdo kudy? Kdyztak prosim i treba foto
dik
Vite nekdo kudy? Kdyztak prosim i treba foto
dik
Re: Jak na MUZIKU v G IV
dej to na www.vw-club.cz
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
No já osobně bych na rádio nedával tak tlustý, ale když už to chce tahat tak mezi prostorem motoru a interiérem je několik průstupových míst zaslepených gumovýma špuntama - je nejlepší si zvolit ten co nejvíce vpravo z pohledu když stojím před autem a koukám do motoru - a pak to už jak nic proháhneš pod volanten krze palubku(pomocí drátu) k rádiu:)
VW CC RTDI snowflag
levý roh pod oknem je krycí plast ten sundáš a v levém rohu u řidiče je krabka plastová tu otevřeš vypadá jak řídící jednotka a přes ní to protáhneš do kabiny
Audi A6
nemáte to někdo nafocené? čeká mě tahat + k zesíkům do kufru a čuměl sem do motoru jako blázen a nic
VW Golf IV 1,6 16V r.v. 2000
do motoru nekoukej:-))) rozeber tapec pod volantem a za relatkama je pruchodka tou jsem to tahal já.... musel jsem povolit držak relatek a zevnitr tlačit kabel 30 a od motoru to druhy jen naříznul pak jsem t osvedl sloupkem do prahu a podel kabelu vedl až dozadu do kufru a mínus ukostři pod zadnim pasem tam ale už satčí slabší no a druhym prahem RCA ..a podle kvality ješte obalit do alobalu..třeba
No tak to bych raději dal několik kaček navíc a táhl to od baterky... profi autohifisti to tak dělaj a i kdokoli jinej...maweric píše:čus
nemusí to tahat od baterky někde pod volantem je svazek kabelů ve kterém je žíla, která jde přímo od baterie stačí to napojit tam a nemusi to protahovat, mě odtud tahal šťávu jeden profík z CarPointu (servis VW) pro zesík a fachá to výborně. zjistím tě jakej to je kabel .... pokud chceš
natáhni to od baterky budeš mít menší kolísání napětí než když to napojíš na stávající kabeláž
Audi A6