Ahoj všem.
Potreboval bych radu.
Právě se chystám zrenovovat nárazníky.
Potrěboval bych nějak oživit jejich vzhled od takové té zašedlosti.No prostě aby vypadaly jako nové .Už jsem obešel pár obchodů, kde mi nabízeli různé spreje.Nebo dokonce i nějaké černidlo na plasty.Ale vůbec netuším co koupit.Hlavně chci aby to chvíly vydrželo, abych nevyjel a nebylo to zase stejné
Poradíte mi nějaký už vámi overený výrobek?
A nevíte také někdo jak odstranit z karoserie samolepku co nejšetrněji bez poškození laku???
a co takhle ty plasty láknou do černý lesklý, to by bylo khůůl
nálepku nahřát fénem a sloupnout a zbytek dočistit tech. benálem
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
vysisovanym plastum nepomuze nic jineho nez lak.. dlouhodobe.. samozrejme, ze na kratkodoby efekt (treba jako AAA auto praha ) se daji pouzit ozivovace a tak plast vypada chvilku pekne
I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
Panda píše:a co takhle ty plasty láknou do černý lesklý, to by bylo khůůl
S tímhorkým vzduchem opatrně..rádoby se zvedá lak a dělaj se bubliny....
no fén a horkovzduška je rozdíl myslím
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Panda píše:a co takhle ty plasty láknou do černý lesklý, to by bylo khůůl
S tímhorkým vzduchem opatrně..rádoby se zvedá lak a dělaj se bubliny....
no fén a horkovzduška je rozdíl myslím
asi tak, nektere hlavy zenskejch musi vydrzet i nejvetsi vykon fenu denne, kdezto horkovzdusku ne
lak vydrzi vic nez lidska hlava, cili bych se nebal fenu jen to bude trvat dele
já třeba s nálepkama nikdy neměl problém, teď jsem jednu slepoval po víc jak třech letech, červenej proužek co byl po celý délce auta + kufr a naprosto v pohodě, akorát pak dočistit techbenem
1. Na narazniky pouzij DIAVU na nabytky, ale jen tu cervenou v maly lahvicce plastovy, stoji do 30,--
2. Na odstraneni nalepky poslouzi obyc. fen co pouziva tva holka ci mama. Foukej s nim rovnomerne po nalepce a za par chvil povoli prastary lepidlo a nalepka bude pryc...pak pouzij benzin na odstraneni lepidla, auto umej a navoskuj
Bez problemu sundavam nalepky horkovzduskou jak z laku tak ze skla. Jde jen o to, kdo tu horkovzdusku drzi v prackach a jak to ohreje. Jasne, kdyz s tim budu zhavit ze 3cm na jedno misto, tak to jen poseru
Jinak WD40 je super, samolepky doslova podtece a jde to super dolu. Taky se hodi na cisteni rukou po praci, kdyz jsou zasrany.
Taky jsem s ní dělal plasty i na škůdce, jednou se mi nějakým nedopatřením převrátila lahvička na koberečky (měl jsem takové tvrdé plastové) a pak jsem byl jak na ledu. Jinak funkčně super
ja na plasty pouzivam ten sprej co je na palubku nebo silikonovy olej ve spreji a vydrzi hodne dloho dokonce i umyvarku na par mescu to bude cerny ale pak to treba udelat znova.
1. Voklswagen Passat 1.6D kultkár
2. Audi 100 2.3E 136k/180Nm ( Treser parts )
3. Audi V8 (4,2) 285k/400Nm (S6 wheels)
4.Audi 90 2,3 20v netahne ale presto 125kw/220Nm
5. Audi Coupe 2.8 V6 Quattro
no tak sem schvalne skousel to WD a na asi 8 letou nalpku..je to pakarana jak svine...a umelou skrabkou urco ne..ale nozikem.
1. Voklswagen Passat 1.6D kultkár
2. Audi 100 2.3E 136k/180Nm ( Treser parts )
3. Audi V8 (4,2) 285k/400Nm (S6 wheels)
4.Audi 90 2,3 20v netahne ale presto 125kw/220Nm
5. Audi Coupe 2.8 V6 Quattro
tak dneska jsem to take zkousel s tou nalepkou a jde to moc krasne fenem zadna skrabka a uz vubec ne nozik jak jsenm se zde docetl ale staci ji naloupnout a pote ji nahrivat a opravdu sletze sama pote tech.benzin a navoskovat vysledek moc krasny ......
corolla e10 1,4 xli 16v,
momo 7,5Jx16 et 35
195x45/16
Akorát druhá samolepka tímto způsobem nelze odstranit nevíte někdo nějaký jiný způsob jak by šla odstranit???Jeden způsob který mě napadá je použití Toluenu ale nevím co by to udělalo
Napadá vás něco ??
Nééé jako že by nešla odstranit ale jde to strašně pomalu skoro milimetr po milimetru.Skoro jsem na tom kousíčku nechal nehty nevíte někdo jak si usnadnit práci ?
možná to zní blbě, ale na ty nárazníky vem vyjetý motorový olej a nepochopíš je to zadara a efekt maximální nějaký čas to vydrží a až to začne zacházet tak to udělej znova oleje je všude dost