Zalezi v jakym je to stavu... Jestli to neni obouchany jak brambora nebo moc zrezly a navic Corsa je maly auto, tak by se ta priprava mohla vejit do 5tis. Cenu lakování sem už psal. Takže do 15tis. komplet.
Od toho se odbviji i doba co by to trvalo, tak 1-2 tejdny. Ted je to docela problem, protoze muzu delat jen vikendy a uz je mam dost obsazeny, ale od pulky cervna budu moc delat denne tak kdybys s tim do ty doby vydrzel, tak pak by se to dalo zmaknout.
Voyager píše:Zalezi v jakym je to stavu... Jestli to neni obouchany jak brambora nebo moc zrezly a navic Corsa je maly auto, tak by se ta priprava mohla vejit do 5tis. Cenu lakování sem už psal. Takže do 15tis. komplet.
Od toho se odbviji i doba co by to trvalo, tak 1-2 tejdny. Ted je to docela problem, protoze muzu delat jen vikendy a uz je mam dost obsazeny, ale od pulky cervna budu moc delat denne tak kdybys s tim do ty doby vydrzel, tak pak by se to dalo zmaknout.
Zrezlý to není, abčas nějakej puchýřek, střecha je ok ta by se dělat nemusela jinak je to horší na jedný straně jsou prasklinky, protože ten co jí měl přede mnou tak jí koupil bouranou a lak zprasil protože na to moc spěchal tak je půl auta do matova, a občas se to loupe, chtělo by to vidět.
Ale zatím to není tak moc aktuální, spíš se ptám jestli na to mám šetřit
Puchýřky jsou v poho, loupající se lak taky, ten se seškrábe. Horší by bylo kdyby tam byly popraskaný vrstvy kytu, to by se muselo celý znova.
Ten puvodni lak by se stejne celej brousil takze predchozi zpraseni neva.
No prostě, o prázdninách budu mít dost času takže když se do tý doby rozhodneš tak se můžeš ozvat...
Voyager píše:Puchýřky jsou v poho, loupající se lak taky, ten se seškrábe. Horší by bylo kdyby tam byly popraskaný vrstvy kytu, to by se muselo celý znova.
Ten puvodni lak by se stejne celej brousil takze predchozi zpraseni neva.
No prostě, o prázdninách budu mít dost času takže když se do tý doby rozhodneš tak se můžeš ozvat...
No já si myslím že na jedný straně bude kyt špatněj, uvidím promyslím ušetřím a dám vědět
toto auto sem stříkal akrylem za 2, metalíza by byla asi za 4. Na větší auto by to bylo trochu víc. Za samotný lakování bych si vzal 3.
Příprava už je komplikovanější, hodně záleží na stavu auta tzn. rez, promáčkliny, škrábance. Tam to může bejt do 5ti ale taky třeba 10 (u ňáký shnilý hrůzy), i s materiálem.
Takže nejspis nekde mezi 10 a 15 tisici.
A jestli jde o tu hondu co mas na Hondawebu, tak tam by byla priprava minimalni, v podstate je prebrouseni puvodniho laku.
Naposledy upravil(a) Voyager dne 23 dub 2007 21:55, celkem upraveno 1 x.
toto auto sem stříkal akrylem za 2, metalíza by byla asi za 4. Na větší auto by to bylo trochu víc. Za samotný lakování bych si vzal 3.
Příprava už je komplikovanější, hodně záleží na stavu auta tzn. rez, promáčkliny, škrábance. Tam to může bejt do 5ti ale taky třeba 10 (u ňáký shnilý hrůzy), i s materiálem.
Takže nejspis nekde mezi 10 a 15 tisici.
A jestli jde o tu hondu co mas na Hondawebu, tak tam by byla priprava minimalni, v podstate je prebrouseni puvodniho laku.
no řeknu ti to takhle, auto by k tobe šlo po klempířině, jelikož mám vorezlý lemy a spodky dveří. ale mám tam nějaký ďulky na dveřích atd. Chtěl bych metlu, asi barvu co mám teď. Teď to neni aktuelní,al někdy na podzim snad bude. Takže zatim díky.
Tak mám tady ukázku těch nárazníků. A jsou skoro bez prachu, jelikož jsem upgradoval svůj provizorní box tak, že už dosti funguje:)
Akorát kvalita faparátu je
I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
Človíčku kolik by stály dva blatníky na fáčko který by byly úplně nový do modrý barvy z fábie (ne metla, obyč barva)? Dík
Případně kolik by to stálo kdyby si je i dal na auto pokud je to možný? (s tim že ty z auta co tam sou by se vyhodily)
Build shit car,call everyone haters.... Function > Form
Jo, moh bych to udělat, je to práce na půl víkendu, zvládl bych to do 2000,- i s barvou, podle toho, jaký bude sraní s tou výměnou a podle toho, kolik barvy vemu. Klidně by to šlo tento víkend, teda jen jesli nejedeš do Mimoně...
Voyager píše:Jo, moh bych to udělat, je to práce na půl víkendu, zvládl bych to do 2000,- i s barvou, podle toho, jaký bude sraní s tou výměnou a podle toho, kolik barvy vemu. Klidně by to šlo tento víkend, teda jen jesli nejedeš do Mimoně...
zatim jenom sonduju ale díky jenom co dodělám saxo tak se ozvu
Build shit car,call everyone haters.... Function > Form