Hepa píše:for Maro: dík.. asi je to lepší než nějakej extra nárazník.. půl metra před auto a půl za auto...
for ARV6 : proč ? není tuning o vkusu a každymu se líbí něco jinyho ne ???
jasne ale muj nazor je ze to je zprasenina a tuzink
Ale kdyz se to nekomu libi tak OK
tuzing ??? tak to je pro tebe TUNING rovná se TUZING ???
no jako hele.. co je pro tebe TUNING ? motor ? stovky koní ? já rači styling.. a myslím že je to víc vkusny než když si koupím nárazník Abart kterej vídám na fiatech každej den..
Atest na naraznik atp se da vyresit jednoduchym zpusobem, koupis si podlozku pod SPZ, vyriznes atest 8SD blablabla, trosku ho obrousis ztencis, aby nebyl silnej jak ta podlozka, priplacnes na dil, troska kitu, dohladit, dobrousit, nastrikat a je to nepoznatelny..pokusim se nahodit naky fotky.
Generics píše:Atest na naraznik atp se da vyresit jednoduchym zpusobem, koupis si podlozku pod SPZ, vyriznes atest 8SD blablabla, trosku ho obrousis ztencis, aby nebyl silnej jak ta podlozka, priplacnes na dil, troska kitu, dohladit, dobrousit, nastrikat a je to nepoznatelny..pokusim se nahodit naky fotky.
hej jo.. babička má na FAVU křidélko a tam ten ATEST je vyraženej... a říkal sem přesně to samy.. vyrazit,,, a policajti nepoznají... dej sem fotky.. PLS.. budu moc rád... a úpravy sou zapsany ve velkym techničáku že ? a ten nevozím ssebou...
Hepa píše:for Maro: dík.. asi je to lepší než nějakej extra nárazník.. půl metra před auto a půl za auto...
for ARV6 : proč ? není tuning o vkusu a každymu se líbí něco jinyho ne ???
jasne ale muj nazor je ze to je zprasenina a tuzink
Ale kdyz se to nekomu libi tak OK
tuzing ??? tak to je pro tebe TUNING rovná se TUZING ???
no jako hele.. co je pro tebe TUNING ? motor ? stovky koní ? já rači styling.. a myslím že je to víc vkusny než když si koupím nárazník Abart kterej vídám na fiatech každej den..
mno nevim....ani jedno se mi nako nelibi...a podle me by zadnej laminatovej paskvil atest mit nemel..... jinak ten tvuj nevkus se pise ABARTH a podle me je celkem pekny
No zas tak neblbni...do velkyho technicaku Ti to zapisou, ale atest na produktu myslim nestaci, mam dojem, ze i nakej papir-jeden mam treba ke kolum...ja na svym aute na atesty moc nehraju, ale ten atest z SPZ jsem dal na kridlo Renaulta 19..nafotim co nevidet.
Hepa: no ty fiaty jsem myslel, ze jsou tu zalostny a ze Alficky pekny...zatim vim o zlaty 146(aspon doufam, takovej ten zvlastni dlouhej tridverak), 5dveraku 146 a dva kamaradi maj 156 2.4JeToDiesel...ja si vzdycky vsecko prohlizim s otevrenou hubou, abych nevynechal detail a fotit zapomenu:D
Nikde jsem to tu nenašel, netušíte někdo jestli mají přední světla od FK Automotive atest?
Díky
Minulost - Škoda 120L '88 - 55PS
Minulost - Opel Astra F '93 1,6L - 75PS
Současnost - Volvo C70 2,3T - více než 240PS
Budoucnost - určo něco od Volva, nebo možná od RR
Hepa píše:for Generics : kam k vam ? jaky otuněny fiaty ? dej sem foto...
for ARV6 : hmm..hele chlape, každymu se líbí něco jinyho ne ? a myslím že tak jak to mám naplánovany.. budeš překvapenej.. a snad změníš názor...
to tam mám nechat ty hnusny oloupany seriovy zrcátka ? to je velkej problém an bravách.. je to hnus ! a podle mě jsou M3ky hezky a hodí se tam...
ach jo, nechápu co je to za nemoc, myslel jsme ,že nemoc mkovejch zrcátek na cokoli jinýho než na bramboráka, je už za nám, nebo alespoň trochu na ústupu, ale jak koukám, tak ne.....
eLzyx píše:Nikde jsem to tu nenašel, netušíte někdo jestli mají přední světla od FK Automotive atest?
Díky
Možná tak TUV
TÜV = zapsatelnost do CZE techničáku? Když jsme v té EUnii?
Katy píše:
atest je u svetel mysleno to "E"čkovy oznaceni ne ??
a to by mely mit na sobe vyrazene !!!
Díky Katy za info
mohl bych se zeptat jak teda s tema foliema??ty co jsou na te prvni strance (diky kterym je tento topic) muzou byt na aute nebo ne??
jinak chtle bych se jeste zeptat na atest spoileru..chtel bych na 205ku spoiler z 205GTi..musim jeste nekde obihat a shanet atest a aby mi to zapsali nekam atd??nebo ne..
p!nk p!ggy píše:mohl bych se zeptat jak teda s tema foliema??ty co jsou na te prvni strance (diky kterym je tento topic) muzou byt na aute nebo ne??
jinak chtle bych se jeste zeptat na atest spoileru..chtel bych na 205ku spoiler z 205GTi..musim jeste nekde obihat a shanet atest a aby mi to zapsali nekam atd??nebo ne..
diky moc
Ty folie si nesmíš dat na přední boční okna ( přečti si ten text z vyhlášky co je na první straně) Ale já si nechal rači folie udělat od někoho kdo to umí a ten atest ti na to napíše.
Jinak myslím že když si tam dáš ten nárazník z gti tak ti na to ani nikdo nic neřekne, horší by to bylo kdyby si tam chtěl napasovat nějaká šílený rychle a zběsile laminát.
EX: Audi A4 Avant 1,9TDi quattro
NOW: TDpoVWa GIII
Hepa píše:hmmm.. to je fakt, ale na BRAVU se vyrábí strašně málo nárazníků... a kdych si upavil ten co tam je ? nebo si nechal nějakej Plast vyrobit ? tak mi to daj s papírem ne ? a atestem
když to tady tak čtu tak já sem si koupil nárazník od elis plast na feldu stál mě 2700kč a má k tomu 3 stránky ze státní zkušebny že je schváleny takže atestovany
Hepa píše:hmmm.. to je fakt, ale na BRAVU se vyrábí strašně málo nárazníků... a kdych si upavil ten co tam je ? nebo si nechal nějakej Plast vyrobit ? tak mi to daj s papírem ne ? a atestem
když to tady tak čtu tak já sem si koupil nárazník od elis plast na feldu stál mě 2700kč a má k tomu 3 stránky ze státní zkušebny že je schváleny takže atestovany
jak je ten nárazník od země? Docela o něm uvažuju, mam na autě takovou lamino-kreaci tak kdyby se o nějak podělalo, tak chci mít jeden v záloze