Potřebuju poradit

Pokud sháníte auto nebo chcete poradit co vše je potřeba při dovozu ze zahraničí či při koupi nového auta, pak jste zde správně.

Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi

Odpovědět
Honza86

Potřebuju poradit

Příspěvek od Honza86 »

Čau.Chci kupovat nissana 200sx,ale vůbec nic o tom autě nevím.tak bych potřeboval nějaký rady.díky moc

GReddy

Příspěvek od GReddy »

http://200sx.cz/forum/ tady ti poradej....jinak pokud mas jen ciste finance na auto a nemas nejakej mesicni prijem radove v tisicich tak to nema smysl kupovat...udrzba neni levna vec.

Honza86

Příspěvek od Honza86 »

Měsíční příjem mám,ale velký investice se mi dávat nechtějí..Měl jsem A4 a ta mi sežrala už dost pěněz.Teď sem našel právě tu 200 a dost se mi líbí,ale ten chlápek za ní chce podezřele málo.

Libas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Libas »

Hm, záleží, jak s tím jezdil, jak se o to staral, jestli to chce akutně rychle prodat, tak to dává za míň no, ale víceméně počítej s vůlemi v turbu, zvlášť pokud turbo nenechával vychladnout po delší jízdě a jestli neměnil olej....pak se to nastřádá a ty investice jsou velké, aby jsi to zase dal do dobrého stavu

Honza86

Re: Potřebuju poradit

Příspěvek od Honza86 »

On do inzerátu napsal akorát,že stav odpovídá stáří..Foto mi zatím neposlal tak ani nevím jak to vypadá..Já jinak o autech nic nevím.teprve se učím.A poznám nějak že to turbo je třeba špatné?

GReddy

Příspěvek od GReddy »

prosimte vule v turbu to bude to nejmensi..pokud prodava za levno cekej investice...pokud chces bezproblemove jezdit kup 200sx od nekoho z 200sx fora (blazen,kentoya,martin_534 atp) jelikoz jednak ti o tom aute reknou pravdu, a rizumej jim takze je o ne postarano pripadne ti pomuzou auto opravit za levno...

kdyz napise ze to odpovida stari tak je to takova diplomaticka odpoved na to ze je v haji :D pokud neni GO tak driv nebo pozdejc tu GO udelas jelikoz budes muset...kdyz se mrknes na sx foru do clenu tak 90% lidi dela generalku :) myslim si ze ta audina byla oproti dvoukilu jeste v klidu :)

Libas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Libas »

no nevim, jestli oprava, případně výměna turba je to nejmenší a málokterá repase je dobře udělaná.......ovšem GReddy má ve všem pravdu, takže asi jo, když to píše takovým tonem, že všechno zná a všechno ví

GReddy

Příspěvek od GReddy »

vim jelikoz s tim autem mam neco docineni ;)
turbo je na tomhle aute to nejmensi..otazka par tisic repase v rukou cloveka jako jsem psal vyse...ty sis nekde vycetl ze tyhle auta maj v haji vule v turbu a to je podle tebe jedinej problem co to auto ma a ted si hrajes na dulezityho..
udrzba jako vymena oleje po 5tis km atd atd..nic pro studenta s malym prijmem..prece jenom neni to atmosfera a ten motor neni nesmrtelnej...kdyz jsem sel kupovat dvoukilo tak 3 auta z 6 mely klepajici motor nebo nejakou vaznejsi vadu v motoru..

pokud mas 80-100 tis tak za ty penize koupis dvoukilo v dost dobrym stavu... :wink:

mlha

Příspěvek od mlha »

200sx jsou u nás v dosti žalostném stavu, protože kluci nemají na údržbu. Většina těchle aut u nás klepe na klice což není levná záležitost. a to je jen začátek. Koupí tohohle auta to teprve začíná a než to uvedeš do dobrého stavu tak se ti stane z pěněženky cedník. Pokud se ti tohle auto líbí tak se mrkni raději po 240SX.

Libas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Libas »

na důležitýho si tady nikdo nehraje, navíc jsem nepsal, že to turbo je jediná závada, jen to, že je jedna z těch nákladnějších, takže nevim, o co ti GReddy jde.........ale už vím, proč tě tu pár lidí nemá moc rádo

GReddy

Příspěvek od GReddy »

nejnakladnejsi vydaje jsou kdyz klepe na klice tudiz nemas pravdu....;)

Honza86

Re: Potřebuju poradit

Příspěvek od Honza86 »

Díky moc za rady..Asi si to jěště pořádně rozmyslím jestli ho koupit.Já uvažoval o 200sx,a nebo o crx.

Odpovědět

Zpět na „Ojetá auta / Nová auta“