Potřebuju poradit
Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi
Potřebuju poradit
Čau.Chci kupovat nissana 200sx,ale vůbec nic o tom autě nevím.tak bych potřeboval nějaký rady.díky moc
http://200sx.cz/forum/ tady ti poradej....jinak pokud mas jen ciste finance na auto a nemas nejakej mesicni prijem radove v tisicich tak to nema smysl kupovat...udrzba neni levna vec.
-
- Kontaktovat uživatele:
Hm, záleží, jak s tím jezdil, jak se o to staral, jestli to chce akutně rychle prodat, tak to dává za míň no, ale víceméně počítej s vůlemi v turbu, zvlášť pokud turbo nenechával vychladnout po delší jízdě a jestli neměnil olej....pak se to nastřádá a ty investice jsou velké, aby jsi to zase dal do dobrého stavu
Re: Potřebuju poradit
On do inzerátu napsal akorát,že stav odpovídá stáří..Foto mi zatím neposlal tak ani nevím jak to vypadá..Já jinak o autech nic nevím.teprve se učím.A poznám nějak že to turbo je třeba špatné?
prosimte vule v turbu to bude to nejmensi..pokud prodava za levno cekej investice...pokud chces bezproblemove jezdit kup 200sx od nekoho z 200sx fora (blazen,kentoya,martin_534 atp) jelikoz jednak ti o tom aute reknou pravdu, a rizumej jim takze je o ne postarano pripadne ti pomuzou auto opravit za levno...
kdyz napise ze to odpovida stari tak je to takova diplomaticka odpoved na to ze je v haji pokud neni GO tak driv nebo pozdejc tu GO udelas jelikoz budes muset...kdyz se mrknes na sx foru do clenu tak 90% lidi dela generalku myslim si ze ta audina byla oproti dvoukilu jeste v klidu
kdyz napise ze to odpovida stari tak je to takova diplomaticka odpoved na to ze je v haji pokud neni GO tak driv nebo pozdejc tu GO udelas jelikoz budes muset...kdyz se mrknes na sx foru do clenu tak 90% lidi dela generalku myslim si ze ta audina byla oproti dvoukilu jeste v klidu
vim jelikoz s tim autem mam neco docineni
turbo je na tomhle aute to nejmensi..otazka par tisic repase v rukou cloveka jako jsem psal vyse...ty sis nekde vycetl ze tyhle auta maj v haji vule v turbu a to je podle tebe jedinej problem co to auto ma a ted si hrajes na dulezityho..
udrzba jako vymena oleje po 5tis km atd atd..nic pro studenta s malym prijmem..prece jenom neni to atmosfera a ten motor neni nesmrtelnej...kdyz jsem sel kupovat dvoukilo tak 3 auta z 6 mely klepajici motor nebo nejakou vaznejsi vadu v motoru..
pokud mas 80-100 tis tak za ty penize koupis dvoukilo v dost dobrym stavu...
turbo je na tomhle aute to nejmensi..otazka par tisic repase v rukou cloveka jako jsem psal vyse...ty sis nekde vycetl ze tyhle auta maj v haji vule v turbu a to je podle tebe jedinej problem co to auto ma a ted si hrajes na dulezityho..
udrzba jako vymena oleje po 5tis km atd atd..nic pro studenta s malym prijmem..prece jenom neni to atmosfera a ten motor neni nesmrtelnej...kdyz jsem sel kupovat dvoukilo tak 3 auta z 6 mely klepajici motor nebo nejakou vaznejsi vadu v motoru..
pokud mas 80-100 tis tak za ty penize koupis dvoukilo v dost dobrym stavu...
200sx jsou u nás v dosti žalostném stavu, protože kluci nemají na údržbu. Většina těchle aut u nás klepe na klice což není levná záležitost. a to je jen začátek. Koupí tohohle auta to teprve začíná a než to uvedeš do dobrého stavu tak se ti stane z pěněženky cedník. Pokud se ti tohle auto líbí tak se mrkni raději po 240SX.
Re: Potřebuju poradit
Díky moc za rady..Asi si to jěště pořádně rozmyslím jestli ho koupit.Já uvažoval o 200sx,a nebo o crx.