jj přeexponovaná...Mr_xx píše:nějak nechápu, jak ze tří fotekDavid C3 píše:k té foto... Rabbit+MB (je to fotka ze tri fotek ,jedna prepalena jedna poexponovana a jedna normal) uf...![]()
Přepálená a poexponovovaná? myslíš přeexponovaná ?
Škoda Rapid VR6 alias Rabit
Re: Škoda Rapid VR6 alias Rabit
to je podlě mně jedno, spíš jde o to, aby to k sobě pak jako celek pasovaloBrutus píše:Tak mě by ta nuda vůbec nevadila, jelikož se mi otevírá kudla v kapse, když vidim m3 prahy, m3 zrcátka nebo AE na jiným autě, než bmwmc-otka píše:to jsou názory,kdyby všechno mnělo tak přísné pravidla tak by to bylu nuda,třebas AE by mněly jenom BMW,čírý zadní světla myslím lexus byl první ne,pruhy by mněly jenom ac cobra a viper :O) atd:O)Brutus píše:Jako tohle nejni o tom, co se mi líbí nebo nelíbí...na tom autě to prostě nemá co dělat
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
- Fazeey
- Kontaktovat uživatele:
proste to fotil 3x ze stejnyho mista, jednou normal, podruhy přeexponovany, potřetí podexponovany a pak to vse smichal dohromady treba v PSMr_xx píše:nějak nechápu, jak ze tří fotekDavid C3 píše:k té foto... Rabbit+MB (je to fotka ze tri fotek ,jedna prepalena jedna poexponovana a jedna normal) uf...![]()
Přepálená a poexponovovaná? myslíš přeexponovaná ?
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu
- Brutus
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
fuck itpeda17 píše:To máš pravdu,že pravidla se mají porušovatmc-otka píše:hm tak to jsi divnej nebo já jsu divnej ale nevím kdo z nás,pravidla jsou proto aby se porušovaly.nevím no.třebas když má někdo zelený auto a nemuže si nastříkat brzidče na zeleno pač už to má škodovky červený ferary a cca 70% lepších aut tak na jakou?nevím no podle mně nemáš pravdu no.byla by to nuda a všechny auta by byli stejný nebo by se lišily barvama a kolama.Brutus píše:Tak mě by ta nuda vůbec nevadila, jelikož se mi otevírá kudla v kapse, když vidim m3 prahy, m3 zrcátka nebo AE na jiným autě, než bmw

E30 kundokábrolap
www.mrdna.cz
www.mrdna.cz
Nevidel sem na živo..takže těžko posuzovat. Ale předek se mi takhle z fotek nelíbí.. respektive ta maska. Když byly fotky bez ty vyplně nebylo to spatny.
Jinak moc se me líbí ty pruhy s nickem.. tusim ala Fort GT (40)
jj ty pruhy na boku sou hodne dobry
156 f benzinu na letnich drifto dost
- krulis
- Kontaktovat uživatele:
nekdo tady psal ze ty mrizky sou zaluzie z okna tak proc to furt resiteKvid@$ píše:Nevidel sem na živo..takže těžko posuzovat. Ale předek se mi takhle z fotek nelíbí.. respektive ta maska. Když byly fotky bez ty vyplně nebylo to spatny.

| http://krulis.net | dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....
FUCK IT !!!Brutus píše:fuck itpeda17 píše:To máš pravdu,že pravidla se mají porušovatmc-otka píše: hm tak to jsi divnej nebo já jsu divnej ale nevím kdo z nás,pravidla jsou proto aby se porušovaly.nevím no.třebas když má někdo zelený auto a nemuže si nastříkat brzidče na zeleno pač už to má škodovky červený ferary a cca 70% lepších aut tak na jakou?nevím no podle mně nemáš pravdu no.byla by to nuda a všechny auta by byli stejný nebo by se lišily barvama a kolama.

přední maska vážně divná, ale jinak pecka 

VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ME TEDA TEN INTERIER NEJAK NEZAUJAL 

Japonci na konci
Nissan Pathfinder - jen tak na práci
Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu
Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost
Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
Nissan Pathfinder - jen tak na práci
Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu
Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost
Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
napodobne, ale z toho co byl komentar na TS jsem pochpila ze by se mel jeste delat ne ? a byt cely z karbonu......Goldies píše:ME TEDA TEN INTERIER NEJAK NEZAUJAL
moje šPunto, muj život
Prej bude celej v karbonuKaty píše:napodobne, ale z toho co byl komentar na TS jsem pochpila ze by se mel jeste delat ne ? a byt cely z karbonu......Goldies píše:ME TEDA TEN INTERIER NEJAK NEZAUJAL
ty dvere zevnitr vypadaj teda desne imho, jinak ta palubka je docela pekna, na to, ze nedelali zadni profi designeri
Mitsubishi Eclipse 92 - 2.0 16V - Denso Iridium Power - už jen motor
Mitsubishi Eclipse 93 - bez motoru
Mitsubishi Eclipse 93 - 2.0 16V Turbo - jenom motor
Uvidíme co z toho poskládám

snad budou jinak, protoze ty dvere mi prijdou jako jedina vec co prozrazuje, ze to je delane ze stare shademc-otka píše:Chaindler píše:ty dvere zevnitr vypadaj teda desne imho, jinak ta palubka je docela pekna, na to, ze nedelali zadni profi designeri
ještě to není dokončený aspon co jsem si četl
Mitsubishi Eclipse 92 - 2.0 16V - Denso Iridium Power - už jen motor

hm uvidíme no možná by nemusely bejt tak rovny a víc propracovaný prostě 3D.ale klobuk dolu nad celým autemChaindler píše:snad budou jinak, protoze ty dvere mi prijdou jako jedina vec co prozrazuje, ze to je delane ze stare shademc-otka píše:Chaindler píše:ty dvere zevnitr vypadaj teda desne imho, jinak ta palubka je docela pekna, na to, ze nedelali zadni profi designeri
ještě to není dokončený aspon co jsem si četl

To klobouk dolu pred adamemmc-otka píše:hm uvidíme no možná by nemusely bejt tak rovny a víc propracovaný prostě 3D.ale klobuk dolu nad celým autemChaindler píše:snad budou jinak, protoze ty dvere mi prijdou jako jedina vec co prozrazuje, ze to je delane ze stare shademc-otka píše:
ještě to není dokončený aspon co jsem si četl![]()
![]()
¨peda17 píše:To klobouk dolu pred adamemmc-otka píše:hm uvidíme no možná by nemusely bejt tak rovny a víc propracovaný prostě 3D.ale klobuk dolu nad celým autemChaindler píše: snad budou jinak, protoze ty dvere mi prijdou jako jedina vec co prozrazuje, ze to je delane ze stare shade![]()
![]()
to každopádně já jsem jednou laminátoval nový držáky na nárazník a dopadlo to katastrofálně sice to plnilo učel bohatě ale vypadalo to škaredě :O)
Moc hezké!!!!!
o tom sem četl někde na autohifi, byla tam řeč o 400 koních a když se někdo zeptal jak, tak další odpověděl, že je to už teď připravený na další motor...ale nerad bych roznášel drby, tohle jsem jen četl na AHC
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd