News Tuning Karviná
Moderátor: Dave0401
Taxem to radsi smazl, nedela to dobrou reklamu....
@Wesly ... OK, Peace... ale priste si radsi over nez zacnes podobne zalezitosti resit ...
@HF ... Zname se uz dost dlouho a nikdo proti nikomu nic nemel, tak nevim proc to resit ... wesly holt trosku ujel, ale nic se nedeje, mame rozum, ne?
Mejte se a pozor po ceste....
@Wesly ... OK, Peace... ale priste si radsi over nez zacnes podobne zalezitosti resit ...
@HF ... Zname se uz dost dlouho a nikdo proti nikomu nic nemel, tak nevim proc to resit ... wesly holt trosku ujel, ale nic se nedeje, mame rozum, ne?
Mejte se a pozor po ceste....
NISSAN SUNNY 2.0 GTi 16V http://www.nismo.cz
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
MEGA TUNING SHOW III 1/3
POŘÁDÁ: LAROS - T.K.S.
TERMÍN: 10.9.2004 - 12.9.2004
MÍSTO: N O N S T O P
Kde: HABERMANNOVA VILA - Bludov
cca 5 km od Šumperka směrem na Zábřeh
!!! BOHATÝ DOPROVODNÝ PROGRAM !!!
KONTAKT: jeseniatour@jeseniatour.cz
POŘÁDÁ: LAROS - T.K.S.
TERMÍN: 10.9.2004 - 12.9.2004
MÍSTO: N O N S T O P
Kde: HABERMANNOVA VILA - Bludov
cca 5 km od Šumperka směrem na Zábřeh
!!! BOHATÝ DOPROVODNÝ PROGRAM !!!
KONTAKT: jeseniatour@jeseniatour.cz
Naposledy upravil(a) tomoking dne 30 srp 2004 09:00, celkem upraveno 1 x.
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
Máš zázračné auto, ihned ho odkoupím, za jakoukoli cenu!WESLY.gsi píše:tak jsem to spočítal a vyšlo mi to na nějakých 6.6l/100km
to Felda: HF nebyl sám co měl díru v nádrži
to máš z toho jak si pořád zapaloval benzínem ten gril
Bora SDI 7,3l/100km + urvaná šaltr páka
Ale jinak nafta 1400,- +150 dál.zn. = 1550/4=387.50Kč
Příště by bylo dobré vzít plné auto (10 lidí, vyzkoušeno v Mimoni)
to CCCO: normal standart GSI 16v,¨dálkovky při 90 v techničáku 5,5L/100km,+ výfuk Eberspracher taky něco ušetří.....kdyby jsme jeli jako lidi a ne jako splašené čuňata tak bych se do 5 vlezl ,....to víš bora byla zatížena tak si pápla ....... budeš muset koupit new řadičku co? . To víš Felda se nás musel držet tak tam ten benzín lil kíblem
Mr.Yaris:tobě by stačil i motor z babety,stejně s tím jezdíš pomalu Ještě si ten pocit užij,jak to poskládám,tak budeš v zadek
Pádlo:Ne... mě,nevím kdo koho musel dohánět,ale ty jsi mé auto viděl jen ze zadu,a to jen když se ti podařilo ten tvůj desetibarevný stroj rozjet! Uvažoval jsem,jestli ti to nejelo jen na dva válce Jak tak nad tím uvažuji,tak já ani silnější motor nepotřebuji,a k té cestě se nevyjadřuji,ale jet padesát v devadesátce tak s toho se mi chce savle .Ale jinač to stálo za to,bylo jako všude jinde s TTK super
Pádlo:Ne... mě,nevím kdo koho musel dohánět,ale ty jsi mé auto viděl jen ze zadu,a to jen když se ti podařilo ten tvůj desetibarevný stroj rozjet! Uvažoval jsem,jestli ti to nejelo jen na dva válce Jak tak nad tím uvažuji,tak já ani silnější motor nepotřebuji,a k té cestě se nevyjadřuji,ale jet padesát v devadesátce tak s toho se mi chce savle .Ale jinač to stálo za to,bylo jako všude jinde s TTK super
Zilinaaaaa
Lehce timto narusim Vasi diskusi o zazracnych hodnotach Vasich spotreb...
Jede z Vas nekdo na Zilinu teda?? My jedem v so rano, kde dame scuka??
cest M.
Jede z Vas nekdo na Zilinu teda?? My jedem v so rano, kde dame scuka??
cest M.
BRNO = S-HIT !!! jak cesta, tak akce, pocasi pravidelne ...
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
tak co jak bylo v Ziline ?
ja jsem bohuzel mel nejake pracovni povinosti
a pak jsem zustal i na tiskovce z tim panem co vypada jako Prezident Polska Aleksander Kwasniewski :
ja jsem bohuzel mel nejake pracovni povinosti
a pak jsem zustal i na tiskovce z tim panem co vypada jako Prezident Polska Aleksander Kwasniewski :
Naposledy upravil(a) tomoking dne 05 zář 2004 12:21, celkem upraveno 1 x.
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
Bylo fajn. Nestacil jsem se divit, co tam na sprintech a slalomu predvadelo jedno Subaru WRX. Ani Evo VII nebylo spatne. Byla legrace a az na jednu lehce upravenou 106-ku (ktera me podelala na sprintech a ted mam nocni mury a v noci se budim spoceny) , to byl vcelku pohodovy srazik. A ty zeny...
Live4Ride Syndicate
Jo Jo........hol CRX není neporazitelná ,ale 106ka vyměň toSly píše:Bylo fajn. Nestacil jsem se divit, co tam na sprintech a slalomu predvadelo jedno Subaru WRX. Ani Evo VII nebylo spatne. Byla legrace a az na jednu lehce upravenou 106-ku (ktera me podelala na sprintech a ted mam nocni mury a v noci se budim spoceny) , to byl vcelku pohodovy srazik. A ty zeny...