Debata o N95 :)

Vše co se točí kolem počítačů, her, mobilů a elektroniky

Moderátor: Rudi

Odpovědět
Eiffel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Debata o N95 :)

Příspěvek od Eiffel »

u O2 to možná bude mít menu active, ale to se dá přehrát jiným profilem
Cadillac seville V8 4.6 :D
zatím ještě žiju...

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

firmware se bude nahrávat už doma přes komp a bude volně stažitelnej, takže to nebude zřejmě problém a části krytu se daj docela levně koupit takže to nebude problém. Zjistim nejdřív cenu od vodafonu nějak mi sedí víc :lol:
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

Michell

Příspěvek od Michell »

Ritchma píše:Michell - díky :) Jinak co sem čet tak ta navigace v tom přímo nenaviguje prostě ti neříká jeď rovně zatoč doleva a tahle funkce je dle všeho placená.........
Kujon - no to doufám já už se na ní fakt těšim jak malej jestli mi ho v úterý někde neprodaj tak budu zlej :D
tak to me snad ani nenapadlo ze to muze umet... me to zatim ani spravne neukazalo, kde sem :D

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Michell píše:
Ritchma píše:Michell - díky :) Jinak co sem čet tak ta navigace v tom přímo nenaviguje prostě ti neříká jeď rovně zatoč doleva a tahle funkce je dle všeho placená.........
Kujon - no to doufám já už se na ní fakt těšim jak malej jestli mi ho v úterý někde neprodaj tak budu zlej :D
tak to me snad ani nenapadlo ze to muze umet... me to zatim ani spravne neukazalo, kde sem :D
Umí když si to zaplatíš, ale jakmile tomtom vyřeší podporu interního gps tak půjde tomtom a bude to plnohodnotná navigace 8)
Function > Form

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Dneska sem šel kolem vodafonu tak sem se zeptal a rovnou mi řek že nemůže nic říct - nechápu absolutně jak nemůže říct zákazníkovi nějaký informace který nejsou žádnym způsobem tajný a až když sem mu řek že vim že to říct nesmí a že třeba u O2 je maj jenom je zatim nesmí prodávat tak mi řek že oni je zatim ani nemaj, ale že na zítra je toho hodně objednáno a že mi k tomu víc říct nemůže. Nechápu prostě :roll:
Function > Form

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Takže jestli to někoho zajímá tak podle infa od eiffela že od 1.května bude k mání sem vyrazil na obhlídku do metropole zličín.
Začal sem u Vodafone. Nejdřív mi klučina řek že by měli být, že se podívá. Nic nenašel tak že asi teprve dorazí, tak sem řek že kdy? A on že neví začal listovat v kompu pak v nějakym sešitě pak mi řek že už měl školení ale že bude teda asi až za měsíc :shock: :shock:
O2 jsem minul a šel jsem do T-mobile. Tam mi řek že někdy v průěhu měsíce.
Electro world i přes cenu 22000kč nemá skladem, stejně jako datart smíchov a zličín.
Pak jsem šel zpět do O2 a tam mi nějakej klučina řek nemáme, bude zítra. To mě zarazilo tak sem říkal - určitě? On - ano určitě. Pak mi jeden kluk na brigádě řek že na smíchově v O2 viděl na zdi už maketu s cenou tak mi to nedalo a jel tam, opravdu tam maketa s cenou 19195kč s DPH byla. Když sem se zeptal tak mi kluk řek že už by tu měli být :shock: a šel dozadu. Po chvíli se vrátil že nejsou a že je kolega objednal dnes a že nejsou ještě ani na centrálním skladě, čili asi za týden by mohli být. Teď teda nevim jestli vůbec věřit tomu z O2 co byl na zličíně když sliboval zítra :roll: :roll: :roll: :roll:
Jo a ještě sem zkusil něco co se jmenuje O2 center v butovicích a tam mi prďola řek že to ještě neměli a neví jetsli mít budou :roll: :roll:
Function > Form

DrGis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DrGis »

kdo si počká, ten se dočká ;-)
TOYOTA CELICA ST165 & ST205

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Kdyby si čekal už takovou dobu jako já :roll: Navíc pořád slibujou dávaj nový termíny a pořád nic :roll:
Function > Form

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Takže na zličíně stále hovno i když slibovali. Na flóře mi řek že neni že maj akorát maketu a že neví kdy bude, ale dle jeho zkušeností si myslí že v půli měsíce ať to zkusim nejdřív za týden že dřív si myslí že to nemá smysl, ale že je to na mě. No fakt už mi to sere :roll:
Function > Form

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

Dejte nakej dobrej mobil-kram v Praze otevreny o vikendu, nejlepe i nedele, dekuji :)

Kabosh
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kabosh »

to Ritchma: chlape kouknu se ti v práci od kdy jí budeme nabízet u nás v Téčku. Má tam bejt celkem za zajimavý peníz 19 999 kč :D
Opel Corsa B

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

Kabosh píše:to Ritchma: chlape kouknu se ti v práci od kdy jí budeme nabízet u nás v Téčku. Má tam bejt celkem za zajimavý peníz 19 999 kč :D
tak mi jeste zjisti taky 6310 a 6131. dekuji. tymobajl chapu li dobre vasi rec :lol:

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

O2 má zajímavější cenu a to 19195kč i když to už zase nehraje takovou roli. Je tu někdo z O2 kdo by moh zjistit kdy zhruba bude?
Function > Form

Kabosh
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kabosh »

milosh píše:
Kabosh píše:to Ritchma: chlape kouknu se ti v práci od kdy jí budeme nabízet u nás v Téčku. Má tam bejt celkem za zajimavý peníz 19 999 kč :D
tak mi jeste zjisti taky 6310 a 6131. dekuji. tymobajl chapu li dobre vasi rec :lol:
fakt 6310? :D
ty máš zálusk na 6131? jako od tý bych dal rychle ruce pryč. strašně poruchovej telefon :(
Opel Corsa B

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

tak nejaky podobny vecko NOKIA ... neni pro me... ja ci tu 6300 :)

Kabosh
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kabosh »

po ty 6300 se zaprášilo, vyprodaná okamžitě :D Asi pěknej foun 8)
jinak ta 6131 je jediný Nokiácký véčko v nabídce, ale jak sem psal, na tu bych se fakt vyprd
Opel Corsa B

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

tak alternativa?

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Počkej na tu 6300 na alternativy kašli 8)
Function > Form

Kabosh
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kabosh »

Milosh psal že pro sebe chce právě tu 6300 a schání tel pro někoho jinýho a to právě neví jakej
Opel Corsa B

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Aha sem si to blbě přečet tak to nic 8)
Function > Form

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

Ritchma píše:Počkej na tu 6300 na alternativy kašli 8)
co bych cekal, az ji uvidim tak ji koupim :D TA 6131 vypada good, ale zase nechci davat darek kdyz ta baterka vydrzi 2 dny a konec :roll:
Cela rodina jsme nokiaci, jinou znacku nechci, takze hledam naky V pokud tato bude na prd, ale nechci ti tady kamo zasirat topic :oops:

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Mě to nevadí stejně by měl bejt spíš v IT, ale sem rád že je tady protože v IT by do něj nikdo nepřispěl. Já už sem stejně smířenej s tim že jí budu mít bůh ví kdy, už nikomu ohledně tý nokie snad ani nevěřim, všude slibujou a nic :roll: :roll:
Function > Form

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

milosh píše:
Ritchma píše:Počkej na tu 6300 na alternativy kašli 8)
co bych cekal, az ji uvidim tak ji koupim :D TA 6131 vypada good, ale zase nechci davat darek kdyz ta baterka vydrzi 2 dny a konec :roll:
Cela rodina jsme nokiaci, jinou znacku nechci, takze hledam naky V pokud tato bude na prd, ale nechci ti tady kamo zasirat topic :oops:
miloši tommy1978 chtěl prodávat 6131, má to snad i v inzerci, tak pokud bys netoužil přímo po nový, tak u něho... :wink: třeba ti i řekne, co se na ní sere a 6131 má snad i ajfel :wink:

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

Rudi dik, vidis ze najdem obcas spolecnou rec :D

DrGis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DrGis »

já už vyčkávám, kdy příjde do prodeje Nokia E90, ale to bude ještě min měsíc
Tu N6131 bych neviděl tak černě, to spíš N6103, tj. hrozný krám
Kabosh, kde děláš v T-M? Kdyztak SZ ;-)
TOYOTA CELICA ST165 & ST205

PreludeR

Příspěvek od PreludeR »

to Ritchma: zkus mobilarena.cz ... a co SE P990i? ma GPS? nevyčetl jsem..
Act:BMW e39 528iT

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

PreludeR píše:to Ritchma: zkus mobilarena.cz ... a co SE P990i? ma GPS? nevyčetl jsem..
Nechci nic jinýho než N95, mobilarena= šedej dovoz= mizerná možnost reklamace přímo u nich nikoliv u autorizovaného servisu :roll:
Function > Form

Eiffel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eiffel »

Ritchma píše:Kdyby si čekal už takovou dobu jako já :roll: Navíc pořád slibujou dávaj nový termíny a pořád nic :roll:
na zličíně byl jeden, ale když jsem tam přišel, tak už na něm byla rezervace. Ono spíš jde o to, že zase nokia nestíhá. Jsou to kkti.
zatím ještě žiju...

Eiffel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eiffel »

milosh píše:Rudi dik, vidis ze najdem obcas spolecnou rec :D
takže 6131 vlastním. Telefon je v klidu, žádnou poruchu jsem neidentifikoval. Sere se ten vodafoní firmware, ale ten jsem vyštípal z toho telefonu po dvou dnech a od té doby v pohodě. Dva dny vydrží když si sem tam zavoláš, sem tam pošleš zprávu. Jinak je to telefon co vydrží spíš den. Byly doby kdy mi vydržel nabitý 6 hodin.

Vyhovuje mi klávesnice, která má celkem velký tlačítka, takže se tak často nepřeklepnu.
zatím ještě žiju...

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Netušíte někdo jestli už je skladem někde v O2??
Function > Form

Odpovědět

Zpět na „IT sekce“