Debata o N95 :)
Moderátor: Rudi
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Debata o N95 :)
u O2 to možná bude mít menu active, ale to se dá přehrát jiným profilem
Cadillac seville V8 4.6
zatím ještě žiju...
zatím ještě žiju...
tak to me snad ani nenapadlo ze to muze umet... me to zatim ani spravne neukazalo, kde semRitchma píše:Michell - díky Jinak co sem čet tak ta navigace v tom přímo nenaviguje prostě ti neříká jeď rovně zatoč doleva a tahle funkce je dle všeho placená.........
Kujon - no to doufám já už se na ní fakt těšim jak malej jestli mi ho v úterý někde neprodaj tak budu zlej
Umí když si to zaplatíš, ale jakmile tomtom vyřeší podporu interního gps tak půjde tomtom a bude to plnohodnotná navigaceMichell píše:tak to me snad ani nenapadlo ze to muze umet... me to zatim ani spravne neukazalo, kde semRitchma píše:Michell - díky Jinak co sem čet tak ta navigace v tom přímo nenaviguje prostě ti neříká jeď rovně zatoč doleva a tahle funkce je dle všeho placená.........
Kujon - no to doufám já už se na ní fakt těšim jak malej jestli mi ho v úterý někde neprodaj tak budu zlej
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
Dneska sem šel kolem vodafonu tak sem se zeptal a rovnou mi řek že nemůže nic říct - nechápu absolutně jak nemůže říct zákazníkovi nějaký informace který nejsou žádnym způsobem tajný a až když sem mu řek že vim že to říct nesmí a že třeba u O2 je maj jenom je zatim nesmí prodávat tak mi řek že oni je zatim ani nemaj, ale že na zítra je toho hodně objednáno a že mi k tomu víc říct nemůže. Nechápu prostě
Function > Form
Function > Form
Takže jestli to někoho zajímá tak podle infa od eiffela že od 1.května bude k mání sem vyrazil na obhlídku do metropole zličín.
Začal sem u Vodafone. Nejdřív mi klučina řek že by měli být, že se podívá. Nic nenašel tak že asi teprve dorazí, tak sem řek že kdy? A on že neví začal listovat v kompu pak v nějakym sešitě pak mi řek že už měl školení ale že bude teda asi až za měsíc
O2 jsem minul a šel jsem do T-mobile. Tam mi řek že někdy v průěhu měsíce.
Electro world i přes cenu 22000kč nemá skladem, stejně jako datart smíchov a zličín.
Pak jsem šel zpět do O2 a tam mi nějakej klučina řek nemáme, bude zítra. To mě zarazilo tak sem říkal - určitě? On - ano určitě. Pak mi jeden kluk na brigádě řek že na smíchově v O2 viděl na zdi už maketu s cenou tak mi to nedalo a jel tam, opravdu tam maketa s cenou 19195kč s DPH byla. Když sem se zeptal tak mi kluk řek že už by tu měli být a šel dozadu. Po chvíli se vrátil že nejsou a že je kolega objednal dnes a že nejsou ještě ani na centrálním skladě, čili asi za týden by mohli být. Teď teda nevim jestli vůbec věřit tomu z O2 co byl na zličíně když sliboval zítra
Jo a ještě sem zkusil něco co se jmenuje O2 center v butovicích a tam mi prďola řek že to ještě neměli a neví jetsli mít budou
Začal sem u Vodafone. Nejdřív mi klučina řek že by měli být, že se podívá. Nic nenašel tak že asi teprve dorazí, tak sem řek že kdy? A on že neví začal listovat v kompu pak v nějakym sešitě pak mi řek že už měl školení ale že bude teda asi až za měsíc
O2 jsem minul a šel jsem do T-mobile. Tam mi řek že někdy v průěhu měsíce.
Electro world i přes cenu 22000kč nemá skladem, stejně jako datart smíchov a zličín.
Pak jsem šel zpět do O2 a tam mi nějakej klučina řek nemáme, bude zítra. To mě zarazilo tak sem říkal - určitě? On - ano určitě. Pak mi jeden kluk na brigádě řek že na smíchově v O2 viděl na zdi už maketu s cenou tak mi to nedalo a jel tam, opravdu tam maketa s cenou 19195kč s DPH byla. Když sem se zeptal tak mi kluk řek že už by tu měli být a šel dozadu. Po chvíli se vrátil že nejsou a že je kolega objednal dnes a že nejsou ještě ani na centrálním skladě, čili asi za týden by mohli být. Teď teda nevim jestli vůbec věřit tomu z O2 co byl na zličíně když sliboval zítra
Jo a ještě sem zkusil něco co se jmenuje O2 center v butovicích a tam mi prďola řek že to ještě neměli a neví jetsli mít budou
Function > Form
Function > Form
Takže na zličíně stále hovno i když slibovali. Na flóře mi řek že neni že maj akorát maketu a že neví kdy bude, ale dle jeho zkušeností si myslí že v půli měsíce ať to zkusim nejdřív za týden že dřív si myslí že to nemá smysl, ale že je to na mě. No fakt už mi to sere
Function > Form
Function > Form
Dejte nakej dobrej mobil-kram v Praze otevreny o vikendu, nejlepe i nedele, dekuji
fakt 6310?milosh píše:tak mi jeste zjisti taky 6310 a 6131. dekuji. tymobajl chapu li dobre vasi recKabosh píše:to Ritchma: chlape kouknu se ti v práci od kdy jí budeme nabízet u nás v Téčku. Má tam bejt celkem za zajimavý peníz 19 999 kč
ty máš zálusk na 6131? jako od tý bych dal rychle ruce pryč. strašně poruchovej telefon
Opel Corsa B
tak nejaky podobny vecko NOKIA ... neni pro me... ja ci tu 6300
tak alternativa?
co bych cekal, az ji uvidim tak ji koupim TA 6131 vypada good, ale zase nechci davat darek kdyz ta baterka vydrzi 2 dny a konecRitchma píše:Počkej na tu 6300 na alternativy kašli
Cela rodina jsme nokiaci, jinou znacku nechci, takze hledam naky V pokud tato bude na prd, ale nechci ti tady kamo zasirat topic
miloši tommy1978 chtěl prodávat 6131, má to snad i v inzerci, tak pokud bys netoužil přímo po nový, tak u něho... třeba ti i řekne, co se na ní sere a 6131 má snad i ajfelmilosh píše:co bych cekal, az ji uvidim tak ji koupim TA 6131 vypada good, ale zase nechci davat darek kdyz ta baterka vydrzi 2 dny a konecRitchma píše:Počkej na tu 6300 na alternativy kašli
Cela rodina jsme nokiaci, jinou znacku nechci, takze hledam naky V pokud tato bude na prd, ale nechci ti tady kamo zasirat topic
Rudi dik, vidis ze najdem obcas spolecnou rec
já už vyčkávám, kdy příjde do prodeje Nokia E90, ale to bude ještě min měsíc
Tu N6131 bych neviděl tak černě, to spíš N6103, tj. hrozný krám
Kabosh, kde děláš v T-M? Kdyztak SZ
Tu N6131 bych neviděl tak černě, to spíš N6103, tj. hrozný krám
Kabosh, kde děláš v T-M? Kdyztak SZ
TOYOTA CELICA ST165 & ST205
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
na zličíně byl jeden, ale když jsem tam přišel, tak už na něm byla rezervace. Ono spíš jde o to, že zase nokia nestíhá. Jsou to kkti.Ritchma píše:Kdyby si čekal už takovou dobu jako já Navíc pořád slibujou dávaj nový termíny a pořád nic
Cadillac seville V8 4.6
zatím ještě žiju...
zatím ještě žiju...
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
takže 6131 vlastním. Telefon je v klidu, žádnou poruchu jsem neidentifikoval. Sere se ten vodafoní firmware, ale ten jsem vyštípal z toho telefonu po dvou dnech a od té doby v pohodě. Dva dny vydrží když si sem tam zavoláš, sem tam pošleš zprávu. Jinak je to telefon co vydrží spíš den. Byly doby kdy mi vydržel nabitý 6 hodin.milosh píše:Rudi dik, vidis ze najdem obcas spolecnou rec
Vyhovuje mi klávesnice, která má celkem velký tlačítka, takže se tak často nepřeklepnu.
Cadillac seville V8 4.6
zatím ještě žiju...
zatím ještě žiju...