YouTube: http://youtube.com/watch?v=1UnaycZ8igo
Download: http://uploaded.to/?id=hc1xf4 [91MB]
Moderátor: Jardafox
Netvrdím, že jsem závodní jezdec. Prostě projížďka na okruhu. Schválně jaký je tvůj čas?cr4sh3r píše:Video vážně krásné... Ale ten řidič
Ne, zdaleka. Hloubka zůstala skoro stejná, jen se otrhaly hrany.F.l.a.n.e.l. píše:Hm... no vzorek pěkný... ale asi to byly nové pneu, ne?
Jsem si krátil dlouhou chvíliRyba píše:tyvoe ty se v ty sedacce strasne vrtíš.... jak sebou pořád šiješ do předu a dozadu, jako by ses tim manévrem pokoušel přidávat rychlost![]()
Jen pro porovnávání kluci z h-fans z Brna jezdili na Preludkách 2.2 VTEC (185PS) 4.g časy 02:50 - 02:55Ondras píše:Netvrdím, že jsem závodní jezdec. Prostě projížďka na okruhu. Schválně jaký je tvůj čas?cr4sh3r píše:Video vážně krásné... Ale ten řidičMě těší, že jsem se svými chabými schopnostmi a slabým sériovým autem s pasažérem cca 30s za časem okruhového BMW 1 z BMW Challenge.
Tvrdím to podle toho co vidím, ne podle času... Prostě najíždění do zatáček a výjezdy a brždění ještě v zatáčkách... Hmm... Nic moc... Ale časem ti to půjde lípM.I.C.H.A.L. píše:Jen pro porovnávání kluci z h-fans z Brna jezdili na Preludkách 2.2 VTEC (185PS) 4.g časy 02:50 - 02:55Ondras píše:Netvrdím, že jsem závodní jezdec. Prostě projížďka na okruhu. Schválně jaký je tvůj čas?cr4sh3r píše:Video vážně krásné... Ale ten řidičMě těší, že jsem se svými chabými schopnostmi a slabým sériovým autem s pasažérem cca 30s za časem okruhového BMW 1 z BMW Challenge.
Kluci se Saxama 2:45 - 2:50M.I.C.H.A.L. píše:Jen pro porovnávání kluci z h-fans z Brna jezdili na Preludkách 2.2 VTEC (185PS) 4.g časy 02:50 - 02:55Ondras píše:Netvrdím, že jsem závodní jezdec. Prostě projížďka na okruhu. Schválně jaký je tvůj čas?cr4sh3r píše:Video vážně krásné... Ale ten řidičMě těší, že jsem se svými chabými schopnostmi a slabým sériovým autem s pasažérem cca 30s za časem okruhového BMW 1 z BMW Challenge.
Všehovšudy jsem jel Brno jen 3x. Vždy na Renocaru a z ostatních jezdců jsem vždycky dost nervózní a vždy radši s velkou rezervou pouštím. Moje nej časy:waci píše:Jezdil jsi okruh v Brně i s Matizem? Ptám se jen kvůli porovnání času
V tom případě jsem se svou jízdou a časem navýsost spokojenM.I.C.H.A.L. píše:Jen pro porovnávání kluci z h-fans z Brna jezdili na Preludkách 2.2 VTEC (185PS) 4.g časy 02:50 - 02:55
V tom případě jen dobře pro mně, protože stále je prostor pro zlepšení. Rád si nechám poradit. To myslím vážně, ozvi se mi třeba přes SZ. Nicméně jsem si jist, že v zatáčkách jsem nebrzdil. Výzvu přijímám. Stačí vzít kameru a pokud možno GPSku a jedem. Ani na ten okruh nemusíme spolu. Ostatně "závodit" míním jedině proti času / videu. Na okruhu nevěřím nikomu kdo se pohybuje blízko mého auta. V tom případě uhýbám ze stopy a dávám nohu z plynucr4sh3r píše:Tvrdím to podle toho co vidím, ne podle času... Prostě najíždění do zatáček a výjezdy a brždění ještě v zatáčkách... Hmm... Nic moc... Ale časem ti to půjde líp. Jinak jestli tam ještě někdy jedeš na ten okruh, tak se nebojím tě vyzvat
Indikátor sjetých zadních desek (plech co drnčí o kotouč)Georgeos píše:A copak to tam nakonci tak rachotilo?|
Příště se hodlám dovybavit. Rovněž neopomenu plato s vejciAnděl píše:Ještě ti tam chýbý kloubouk na hlavě a bylo by to kompletní.
NevěřímLadislav píše:Kluci se Saxama 2:45 - 2:50M.I.C.H.A.L. píše:Jen pro porovnávání kluci z h-fans z Brna jezdili na Preludkách 2.2 VTEC (185PS) 4.g časy 02:50 - 02:55Ondras píše: Netvrdím, že jsem závodní jezdec. Prostě projížďka na okruhu. Schválně jaký je tvůj čas?Mě těší, že jsem se svými chabými schopnostmi a slabým sériovým autem s pasažérem cca 30s za časem okruhového BMW 1 z BMW Challenge.
![]()
souhlasímmvolesko píše:z vlastni zkusenosti vim ze video amaterskyho jezdce z okruhu vypada jak vejletni vyjizdka, ale neni tomu tak clovek jede nad svoje bezny maximum , ty co tu nejvic kecaj ze ej to nuda a jizda kloboukare, by na msite spolujezdce sedeli se stazenou prdeli
PS: Ondras jel si v Moste nekdy ?
Jo, maličko. Na 17" (215/40) 192 (tacho lehce přes 200), na 15" (195/60) 196 (tacho lehce pod 200). Víc ani prd. Krátká převodovka. Pětka už je při těchhle rychlostech v červeném, ale já mám SOHC, co točí málo - redline je v 6500, omezovač asi v 6800.waci píše:ale jinak to snad jede rychleji. Těch 151 jsi tam měl jen kvůli krátkým rovinkám...
No, ale jakože jízda luxusní teda.Ryba píše:tjn stim rozdilem mezi videem a realem je pravda, mam podobnou zkusenost:-)
ikdyz treba tady mi to prijde docela rychly:-)
http://www.youtube.com/watch?v=JFwwbaDj ... temid%3D30